Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 12, 23:59)
Nelabai žinau ar čia tiktų į laikrodžio temą...

vieta grazi, pati ten buvus biggrin.gif bet nu nesuprantu as tokio drabuziu derinio.. nesuprantu kodel taip suderinta. aisku, cia ne madu tema, bet kad man tai gadina foto, tai faktas. ir poza netinka, sutraukia ta mergina, panaikina kakla
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 12, 22:30)
Sveikos, radau momentą pasidalint su savo juosta  rolleyes.gif

as tai tik tiek pasakysiu: vien del to, kad tai pazistamos kojos, nufotkintos i juosta, foto nepasidaro grazesne.
Atsakyti
Labas,
QUOTE(neiste @ 2011 09 12, 21:21)
Kritikai 

1. mergina nežiūri nei į moliūgą, nei į objektyvą. Kažkur pro šalį.
2. fotografavimo kampas nesižiūri. Kam viena alkūnė už moliūgo paslėpta?
3. antras planas "dega"

Dalyja, kadangi kojų nepažįstu - nieko ir nepasakysiu ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 12, 22:59)
Nelabai žinau ar čia tiktų į laikrodžio temą...
Jaučiu sakysit, kad čia knyga ne prie ko... bet ji ją skaitė, laukė ir nesulaukė  ax.gif nepavyko ir vėl?  unsure.gif beje, knyga "keliautojo laiku žmona"...

apie 2 foto. Knyga labai "žiauriai" akmenimis paslėpta, galėjo tas pavadinimas matytis nuotraukoj mirksiukas.gif
Atsakyti
noisy-B

man antra visai įdomi, tie akmenys ir panašiai, pirmas įspūdis neblogas, tik laikrodukas šiek tiek pasimeta g.gif

p.s. duokit man ta knygą ppaaaskaityt cool.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Griztu po vasaros kelioniu pas mociutes, juros ir pan. smile.gif

Kiek graziu darbeliu prifotkinot! Ziuriu merginos intensyviai ir vestuves, ir krikstynas, ir nestukes, ir kitokias idomias fotosesijas daret. Matau nauju juostos entuziastu! thumbup.gif LABAS 4u.gif visiem naujiems dalyviams smile.gif Malonu, kad mylinciu fotografija daugeja bigsmile.gif

Laukine ziuriu kiek pavargo nuo uzsakymu griuties doh.gif Vasara - fotografu pats darbymetis tongue.gif Saunu, kad yra tiek norinciuju. Linkiu kuo greiciau apsitvarkyti su uzsakymais ir kiek atsipusti ir vel pasidziaugti fotografija mirksiukas.gif

Kadangi mano pasaulis sukasi apie vaikus wub.gif , tad ir ateinu su nuotraukomis su jais...

user posted image

user posted image

Atsakyti
noisy-B, mergaite griuvesiuose... Patinka griuvesiai, mergaite, spalvos, nepatinka merginos apsirengimas, neaiski poza, o laikrodzio beveik nematyti...
Plytu foto labiau patinka smile.gif gal plytos kiek sunkiai ir nepatogiai prispaudzia ta knyga... Paieskociau kitokiu var wink.gif
P.S. Knyga skaiciau patiko, patiko tavo uzmacia.

user posted image
sita jau koookia faina!Graziai tvoros perspektyva ziurisi smile.gif

Dalyja, spalvos juostos labai grazios ir bateliai idomus ir kojytes dailutes, tik i kadra kiek nepatogiai ivirte ir plastikinis puodelis ne vietoj tongue.gif....

neiste, JB-e pilkokas veidukas nelabai, bandyciau sviesinti, spalvota man kiek geriau ziurisi, tik tu sioje foto persistengei su kontrastu.
Merginos veidukas kiek isitempes, dar kiek pro lapus prasimusanti sviesa veida margina, o siaip smagiai prie arbuzu ji voliojas biggrin.gif

rG, labai jau grazus tavo margaspalviai sluoksniuoti rukai smile.gif

Laukine, o koks pas tave makro? Nu taip graziai piesia, fona plauna.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 12, 22:30)
Sveikos, radau momentą pasidalint su savo juosta 

like biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 12, 20:19)
jei kitinis objektyvas tai f turi būti nuo 3,5 iki 5,6 priklausomai nuo 18-55mm.

Yra 3.5, bet tik fotografuojant 18mm, o jei 55mm tai 5.6 sad.gif
Labai mazai isblukina fona sad.gif
Papildyta:
Gelytes, viksreliai...
Laukiu kritikos smile.gif

user posted image

Atsakyti
aciu uz komentarus.. 4u.gif
siaip daug pas mane nepavykusiu foto, labai..manau kalti tamsus objektyvai, nes vieno f4, kito f4,5, ne visada tinkamai pasirenku nustatymus, dazniausiai is 200 foto tik 10 buna tokios pusetinos, kurios tiktu bent seimos albumui.. dar igudziu apdirbimui daug reikia, zodziu mokytis ir mokytis. o bet taciau, jei kaledu senis nemelavo naujas objektyvas laukia dovanu..labai noriu, bo dabar jauciuosi taip, jog fotografuociau su muiline verysad.gif
Atsakyti
o la la la -> Labai ačiū už visus komentarus, vadinasi pavyko man su ta tvora, norėjau, kad ji taip nueitų, lyg į tunelį bigsmile.gif o ir vaikui rodysiu foto ir pasakosiu, kaip jam patiko ta tvora ir kaip jis mokėsi vaikščioti biggrin.gif

brumbrumai -> ačiū tau, nu ką čia man daryti su tais rūbais...

RŪBAI: Planavom važiuoti prie šių griūvėsių, sakiau jai apie juos, norėjau suknios, skrybėlės, ji turėjo skrybėlę, bet tokie rūbai... nu nežinau, taip wa ir gavosi, žiūriu, man nesiseka su rūbais, prašiau paimi keis variantus, ale paėmė dvi maikes/marškinius ir timpes smile.gif
Iš tos fotosesijos dar yra šie kadrai:

user posted image

user posted image

bet čia be laikrodžio. Gal šie geresni, bet čia jau ne laikrodžių temai. Ir dar, monitorius mano lėvas, vis nesusitvarkau su spalvom, tai per daug vibramce uždedu, tai per mažai, niekaip nematau atsidarai su FastStone, rodo vienokias, su PS rodo kitokias, o su Windows picture and Fax vieweriu iš vis kitokias, kokia programa pasikliauti? Ar ne per blankios dbr? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 09 13, 13:00)

Pirmojoj nuotraukytėj smagi emocija leliuko labai, bet patalų mišalynė didėlė, daug skirtingų antklodžių, ar kas ten, žodžiu - romperiukas raštuotas, patalai raštuoti, wa ką turiu omeny smile.gif Mirga marga. Bandyčiau dar kiek tais gal pakontrastint, gal patamsint, net než. O wa dar klausimėlis, leliukas žiūri į viršų ir į dešinę kažkiek, viskas ore, palikta ten vietos, palikta dešinėj, ale nors užmušk, aš tai kirpčiau, kad lėliukas pasislinktų į kairę ir dalį viršaus, lyg man rodos per daug, bet čia gal dėl neišmanymo... net nežinau, kaip reikėtų, gal kuri pakomentuos geriau???

paluri -> man neteko rankose laikyti kitinio objektyvo, bet kuo toliau, tuo labiau tuom džiaugiuosi, kai paskaitau, kaip kankinasi žmogėnai bigsmile.gif
Koliažiukas tavo - na nieko įspūdingo. Patiko pati įdėja gėlyčių ir vikšrelių, fainai, tik kad man čia trūksta spalvų, ryškumo, su PS galėtum padirbėti, iškelbėtum, kiek šiltesnių atspalvių norėtųsi. Gėlė labai įdomi, tokios niekada gyvenime nesu mačiusi. Bet man norėtųsi viso žiedo iš kiek toliau, prie tokio koliažiuko.

Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 09 12, 23:27)

Na, juk šią fotografavai lauke ir saulėtą dieną, bet oda violetinė... čia ne F didesnio skaičiaus kaltė ax.gif wb manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 16:37)

ir cia beda su rubais, bet cia, aisku, ne tavo kalte..paprastos kelnes, ar sortukai visai kitaip atrodytu..
pirmoje nepatiko merginos poza, emocija rolleyes.gif antroji grazi 4u.gif gal kojos daugiau galetu matytis, bet ner blogai ir taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 16:37)
[
Papildyta:
Na, juk šią fotografavai lauke ir saulėtą dieną, bet oda violetinė... čia ne F didesnio skaičiaus kaltė  ax.gif  wb manau smile.gif

oi ne, ji buvo visiskai be makiazo, bet oda atrode tokia, jog per daug kremines pudros pritepta, beveik vaskine blink.gif tad as, pasitelkiau i pagalba savo "gebijimus" PS srityje ir oda bandziau gelbeti dedama siek tiek melyno balanso..vat taip va..ne wb cia kaltas schmoll.gif doh.gif

ir cia ne mergina, o moteris graziuose metuose, del to man si foto tokia zaismingam idomi atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 13 rugsėjo 2011 - 14:48
QUOTE(paluri @ 2011 09 13, 14:12)

Gelytes, viksreliai...

100 metu nekomentavau.
Ka norejai parodyti su sia nuotrauka?Kokia mintis?Gele nuksta, viksras irgi.Neidomi foto, nepyk.Visur is virsaus fotografuota.

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 14:37)

Taip, rubai.Netinka cia tos timpos visiskai.

Issiseme tema.Paskaiciau siandien senas temas-visai kita dvasia.Entuziazmo buvo, uzsidegimo.O dabar.Tingim fotografuot, tingim komentuot. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 13, 12:00)
Sveikutes smile.gif 

Griztu po vasaros kelioniu pas mociutes, juros ir pan. smile.gif

sveika sugrįžus 4u.gif Ale greit svetimi vaikai auga wub.gif wub.gif
antroji nuotrauka tiesiog šaukia: "aš vyresnioji sesė". Švyti abu wub.gif

QUOTE(paluri @ 2011 09 13, 14:12)

Gelytes, viksreliai...

manęs neįtikino, kad tie vikšreliai būtent tą gėlytę ėda tongue.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 14:37)

Iš tos fotosesijos dar yra šie kadrai:

pažiūrėjus į foto atrodo, kad vidurdienį saulei plieskiant fotografuota g.gif tiesiog man per kontrastingai viskas cool.gif
Atsakyti