o la la la -> Labai ačiū už visus komentarus, vadinasi pavyko man su ta tvora, norėjau, kad ji taip nueitų, lyg į tunelį
o ir vaikui rodysiu foto ir pasakosiu, kaip jam patiko ta tvora ir kaip jis mokėsi vaikščioti
brumbrumai -> ačiū tau, nu ką čia man daryti su tais rūbais...
RŪBAI: Planavom važiuoti prie šių griūvėsių, sakiau jai apie juos, norėjau suknios, skrybėlės, ji turėjo skrybėlę, bet tokie rūbai... nu nežinau, taip wa ir gavosi, žiūriu, man nesiseka su rūbais, prašiau paimi keis variantus, ale paėmė dvi maikes/marškinius ir timpes
Iš tos fotosesijos dar yra šie kadrai:
bet čia be laikrodžio. Gal šie geresni, bet čia jau ne laikrodžių temai. Ir dar, monitorius mano lėvas, vis nesusitvarkau su spalvom, tai per daug vibramce uždedu, tai per mažai, niekaip nematau atsidarai su FastStone, rodo vienokias, su PS rodo kitokias, o su Windows picture and Fax vieweriu iš vis kitokias, kokia programa pasikliauti? Ar ne per blankios dbr?
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 09 13, 13:00)
Pirmojoj nuotraukytėj smagi emocija leliuko labai, bet patalų mišalynė didėlė, daug skirtingų antklodžių, ar kas ten, žodžiu - romperiukas raštuotas, patalai raštuoti, wa ką turiu omeny
Mirga marga. Bandyčiau dar kiek tais gal pakontrastint, gal patamsint, net než. O wa dar klausimėlis, leliukas žiūri į viršų ir į dešinę kažkiek, viskas ore, palikta ten vietos, palikta dešinėj, ale nors užmušk, aš tai kirpčiau, kad lėliukas pasislinktų į kairę ir dalį viršaus, lyg man rodos per daug, bet čia gal dėl neišmanymo... net nežinau, kaip reikėtų, gal kuri pakomentuos geriau???
paluri -> man neteko rankose laikyti kitinio objektyvo, bet kuo toliau, tuo labiau tuom džiaugiuosi, kai paskaitau, kaip kankinasi žmogėnai
Koliažiukas tavo - na nieko įspūdingo. Patiko pati įdėja gėlyčių ir vikšrelių, fainai, tik kad man čia trūksta spalvų, ryškumo, su PS galėtum padirbėti, iškelbėtum, kiek šiltesnių atspalvių norėtųsi. Gėlė labai įdomi, tokios niekada gyvenime nesu mačiusi. Bet man norėtųsi viso žiedo iš kiek toliau, prie tokio koliažiuko.
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 09 12, 23:27)
Na, juk šią fotografavai lauke ir saulėtą dieną, bet oda violetinė... čia ne F didesnio skaičiaus kaltė
wb manau