Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 12, 17:10)
Pabandyk nebūtinai vaiką, daiktą gali kokį pasidėti ir fotkinti. Čia tam kad atrasti/perprasti sąsają tarp išlaikymo-ISO-diafragmos. Atsinešk tą daiktą prie lango, tada nusinešk į kokią kitą vietą kur tamsiau, matysi kaip tie skaičiai ką reiškia. Aš pirmiausia reguliuoju išlaikymą, jei jo nepakanka, tada diafragmą, o jei jau ir jos negana, keliu ISO. Tarkim jei fotografuoji krikštynas, bažnyčioj tamsu, objektyvas nors ir leidžia diafragmą iki 1,4 atverti, bet kas iš to.. Stengiuosi mažiau nei 2-2,2 neleisti, tada keliu jau ISO...

Aciu! Bandysiu eksperimentuoti. Kol kas dar tik eksperimentuoju su siais nustatymais, jei reikia pagauti koki gera momenta, statau ant Auto ir fotkinu...
Atsakyti
LAba diena.
Gal truputi ne i tema, bet gal man padesit.
Ieskau fotoaparato instrukcijos. Sio modelio: Canon DS 126151.
Jei kas turite ir galite nuskanave atsiusti,buciau be galo dekinga. Is anksto dekoju.
Atsakyti
Na, kur ieškoti? Per google pabandyk smile.gif aš kaip tais nė sykio neieškojau.

Visi jau viską visiem labai gerai parašė ir atrašė, neturiu ką ir bepridėti, bet negaliu nutylėti, kaip susižavėjau Laukine25'ės leliuko nuotrauka, kur su karūna, man atvirkščiai patinka, kad ji tokia trapi, FB pasireiškiau, prigyriau, maladec. thumbup.gif

rG -> flicke irgi pasisakiau, kaip man patinka. Nu kaip nutapytos foto, labai rūkas gražus, labiausiai patiko ta, kur be elektros stulpo, nors ta su elektros stulpu savotiškai prikolna - toks kontrastas tarp gamtos ir žmonių pristatytų nesąmonių bigsmile.gif

Papildyta:

Ačiū pakomentavusioms mano leliuko stiklines akis, kaip tais tokių ir norėjau, bet matyt ir man po savaitės nebepatiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 rugsėjo 2011 - 19:10
QUOTE(paluri @ 2011 09 12, 15:33)
Diafragma 4.5 (didziausia imanoma), islaikymas 1/800, ISO 100. Net nezinau ka reiketu keisti sad.gif

QUOTE(paluri @ 2011 09 12, 16:06)
18-55mm kitinis objektyvas.

jei kitinis objektyvas tai f turi būti nuo 3,5 iki 5,6 priklausomai nuo 18-55mm.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 12, 18:47)
Na, kur ieškoti? Per google pabandyk smile.gif aš kaip tais nė sykio neieškojau.

As gi ieskojau smile.gif Bet ten tik angliskai, o as su ta kalba nedraugauja. Ir vienas rusu kalbe,bet ten jie reikalauja visokiu duomenu, telefonu numeriu ir po to SMS reikia siusti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 12, 18:47)
Laukine25'ės leliuko nuotrauka, kur su karūna, man atvirkščiai patinka, kad ji tokia trapi, FB pasireiškiau, prigyriau, maladec.  thumbup.gif 

Ačiū. 4u.gif Tobulėt yra kur, bet 7-8/10 galima parašyti.
Atsakyti
Kritikai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 12 rugsėjo 2011 - 21:22
Sveikos, radau momentą pasidalint su savo juosta rolleyes.gif

user posted image

Pažįstat kieno kojos? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sėdžiu darbe ir net negaliu jūsų paskaityt unsure.gif nors paskutiniu metu labai jau mažai dedat nuotraukų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 09 12, 22:21)

Man JB negražus. Per pilka g.gif
Atsakyti
Kritikai blush2.gif
]

man irgi nesipaiso cia JB , lyg moliugai nublanksta kazkaip nesiziuri g.gif
Atsakyti

Noriu pamatyti ir aš spalvotą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 00:01)
Noriu pamatyti ir aš spalvotą  bigsmile.gif

Spalvota labai blanki, bandziau gelbet, bet odos spalva man vis tiek neee blush2.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 12, 23:30)
Sveikos, radau momentą pasidalint su savo juosta  rolleyes.gif

Kokios kojos, kokios spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 12 rugsėjo 2011 - 22:26
Nelabai žinau ar čia tiktų į laikrodžio temą...

user posted image

user posted image

Jaučiu sakysit, kad čia knyga ne prie ko... bet ji ją skaitė, laukė ir nesulaukė ax.gif nepavyko ir vėl? unsure.gif beje, knyga "keliautojo laiku žmona"...
Atsakyti