Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dėkui, Laukine.

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 12, 11:21)
Ar tu čia pasikuklinai, ar kaip?  g.gif
Atsidariau nuorodą ir žagtelėjau... Negi taip būna? smile.gif
Na, čia gal tas pojūtis, kai lauki visiško š, o pasirodo ne, aš taip nuteikiau lotuliukas.gif Nieko ten įspūdingo, bet bandysiu išnaudot tą vietikę.

QUOTE(Maggie @ 2011 09 12, 11:37)
as tai tokio zmogaus, jei tixliau. blush2.gif

oi  wub.gif Galėtum ir išsiplėst šia tema hihihi.gif

va sioji man patiko. bet gerokai tvarkyta, ane? jei mano akys gerai mato, nes kai kur man uzkliuna zhvilgsnis, ypac mishkas, II planas.
Mirškas antram plane nea. 1 medis tvarkytas tam šone, gal ko ir nesusižiūrėjau... Ten tas rūkas kaip dėmėm kai kur, nežinau, man sunku. Ir taip ir anaip žiūrėjau, susinervinau, gal kada pasiskaitysiu rimtesnės literatūros kaip čia įdomiau ką padarius. Kadanors. Dėkui
Papildyta:
Objektyvas su front focusu mano (bent naminiai testai rodo), nebežinau ką daryt, sako, kad mėnesį tikrai laikys, jei siųsiu kaip garantinį... Esu pasimetusi. O jei nesutvarkys? Kaip ten išvis tvarko be fotiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 rugsėjo 2011 - 11:54
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 11:53)

Objektyvas su front focusu mano (bent naminiai testai rodo), nebežinau ką daryt, sako, kad mėnesį tikrai laikys, jei siųsiu kaip garantinį... Esu pasimetusi. O jei nesutvarkys? Kaip ten išvis tvarko be fotiko?

išsitestavai kaip suprantu, sakiau kad negali tavo ranka tiek nugrybaut su fokusu. Niekad nesu nieko kas su fotiku susije tvarkiusi tai nepasakysiu.

Aš pagaliau po savaitės ligų sveikstu, tai gal noras fotkinti atsiras ir pakomentuosiu daugiau, nes dabar ganėtina apatija viskam. Turiu minčių bet nežinau ar seksis įgyvendinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 12, 12:39)
išsitestavai kaip suprantu, sakiau kad negali tavo ranka tiek nugrybaut su fokusu. Niekad nesu nieko kas su fotiku susije tvarkiusi tai nepasakysiu.

Ačiū Tau.

Būtų įdomu kaip dirbti su tuo (kokiu atstumu atitraukinėti į viršų)...
Atsakyti
Dar vienas mano bandymas. Jau pasigendu portretinio objektyvo...kitinis nesulieja fono kiek noretusi sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 12:47)
Ačiū Tau.

Būtų įdomu kaip dirbti su tuo (kokiu atstumu atitraukinėti į viršų)...

na logiškai mastant aš daryčiau taip, pasitestuočiau velgi per kiek nušoka ir bandyčiau tiek patraukt fokuso taška ir tikrinčiau ar tada fokusas vietoj, bet prie kiekvienos diafragmos turėtu skirtis nušokimas tai kad ydomu ar verta taip vargti, nes mano manymu nepatogu labai tada fokusa sugaudyt, nors gal tik teoriškai sunku g.gif
kaikurie body savyje turi galimybe patvarkyt fokuso paklaida, nežinau ar taviškis gali tai padaryt, pasitikrink, o šiaip aš manau tvarkyčiau ir geriau menesi be fotiko, nei su blogu fokusu

P.S taviškis sigma jei gerai pamenu, esu nemažai girdėjusi kad nelengva rasti tinkamo, manau greit kibsiu pati į paieškas tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 12, 12:59)
Dar vienas mano bandymas.

Labai graži mergytė, bet spalvos nelabai dera: kepurė žydra (mano akimis- visiška beskonybė ir mergaitę tik suprastina), suknelė vėl kitokio mėlyno atspalvio, kažkas rankoj violetinės spalvos, batukai su rūžavais kažkuo..... Nuotrauka tamsi, kažkoks horizonte juodulys irgi nelabai žiūris, nepatinka mergaitės poza, atrodo nelabai patogiai galvą užlenkusi ir tamsu. Toks komentaras. Fotkink dar ir daug daug ją, tikrai pavyks. 4u.gif Pamatytum Tu mano pirmuosius darbus, nepatikėtum kad žmonės TAIP fotkina ir negana to, dar mano, kad tai yra GRAŽU biggrin.gif
Galiu iš patirties pasakyt, padarytų kadrų skaičius yra tampriai susijęs su autoriaus nuotraukų evoliucija smile.gif Mokslas, žinios, informacija, diskusijos, technika ir bla bla bla, labai svarbu. Bet praktika- LABAI. Pradžioj atrodo kad fotografuoji tobulai. Ir atrodo, viskas labai gerai. Vėliau nusivilsi, kad Tavo foto kritikuos ir peiks. O dar vėliau, kai sakys kad visai nieko darbas, pradėsi prie savo darbų kabinėtis pati ir Tau jie nebebus mieli, nes matysi, kad galėjei/norėjei geriau, matysi pati savo klaidas ir Tave tai nervins. Gerąja prasme, nes toks nervas kaip pendelis rūron, skatina eit ir padaryt tą "geriau". Nenukabink nosies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 rugsėjo 2011 - 13:27
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 12, 14:26)
Nenukabink nosies.

Oi kaip tu laiku pataikei man į širdį, nors gal greičiau - rūron biggrin.gif
Atsakyti
Šiaulietės, negaliu, atsirado paskaita (labai dėl to džiaugiuosi, nes atkėlė iš penktadienio). Atsiprašau... Man kaip bebūtų mokslai svarbiau :/ Nebent būsit pusantros valandos, atbėgsiu tada.
Atsakyti
rG, tai kame bėda? Arba mes laukiam tavęs arba nukeliam 1,5 valandos vėliau. 4u.gif
O tu kurią kavinę turėjai galvoje? Tą beveik priešais čiliaką?

19 valanda, manau, tikrai nėra dar labai vėlu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 rugsėjo 2011 - 14:09
QUOTE(Diancikas @ 2011 09 12, 13:38)
Oi kaip tu laiku pataikei man į širdį, nors gal greičiau - rūron biggrin.gif

Bile padėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 12, 14:00)
rG, tai kame bėda? Arba mes laukiam tavęs arba nukeliam 1,5 valandos vėliau.  4u.gif
O tu kurią kavinę turėjai galvoje? Tą beveik priešais čiliaką?

19 valanda, manau, tikrai nėra dar labai vėlu.  smile.gif

Na taip, man 17:30 paskaita prasideda (labai tuo džiaugiuosi, nes maniau, kad negalėsiu nuvykti penktadienį). Jokiais būdais nesutinku, kad atidėtumėt, nu to betrūko. Bet pusantros valandos pliurpti tikrai paprašyčiau biggrin.gif Kur nors šalia.
Atsakyti
Na, sakykit kaip kam patogiau? Aš galiu ir 17.30. O galiu ir 19 valandą. smile.gif
Atsakyti