Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 12, 10:03)
ale Tu taip savo palydovu buvai užsiėmusi, kad nelabai ką be jo turbūt iš vis matei  biggrin.gif

hihihi.gif
***** pasiilgau tokių laikų biggrin.gif

Tai va, Svajonės įkvėpta važiavau saulę tekančią fotkinti (man kaip tik labai reikia nuotraukų su saule). Ir gavosi š, nebenoriu net tvarkyt biggrin.gif Alina sako, kad man reik juostos, o man biškį perdaug dar juosta šiam etapui. Tai va, velniop tą saulę, pamiršiu kuriam laikui, bet jei bobiškai smalsu, pažiūrėkit. Galit nekritikuot, vis vieną esu nusivylus biggrin.gif Nors keletą gerų žodžių jau sulaukiau, tai ačiū už tai, bet žinot, svarbiausia, kaip pats jautiesi 4u.gif

http://www.flickr.co...s/59296460@N07/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 rugsėjo 2011 - 10:31
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 10:14)
hihihi.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 12, 09:44)
man visur per daug sharpo, labai krenta i akis, bet tvarkingos jos, kuo toliau, tuo geriau tau gaunasi. 2 tokia visai profesionali heh. nors kampai pabode, suprantu, kad sunku matyt kazhka naujo sugalvot. ypac su orchidejom. jos kaprizingos.
p.s. man tai ryshkumo zona - ok.
man visai neblogai ziurisi koliazhai. rezianti spalva bishkuti, ta raudona. abudu normalus, beveik nesiskyria, nors gal geriau ziurisi man antras. daryciau dar labai plona balta remeli tarp ju. sumazhinus opacity pacio remelio, kad butu vos vos matomas, bet matomas. (dek didesnes foto, kazkos maziukas koliazhiukas, sunku iziuret).

Visai profesionali, sakai? Wow... you made my day mirksiukas.gif Aciu. Ir uz kitus komentarus aciu. Del sharpo gali buti - eksperimentuoju su PS, tai pridedu turbut ko reikia ir ko nereikia rolleyes.gif Po kurio laiko, tikiuosi, sugrisiu prie natural look. O va su ta raudona (is tiesu tai ruzavai oranzine...) spalva tai visiskai nieko nedariau, tokia jau gavosi – gal su sviesa nesusidorojau fotografuodama. Nors man ji neatrodo tokia jau labai ryski… unsure.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 12, 09:44)
o tai nenori parsisiust (galima ir trial version parsisiut, savaite, ar dvi nepamenu)? manau TB zinos kas kur kaip. is tos pacios linkomanijos, ten kartais ir serial nb parashyti, ir kaip nuhakint. bent jau pasibandymui. as manau perka tie, kurie tikrai moka, dirba non stop ir valgo duona is to. o kiek kainuoja c5? sakete kad nerealiai brangiai. smalsu.

Tai MB jau parsisiunte vakar, kol as su savo sazine kalbejausi… cool.gif Tik dar neisidejau i savo laptopa. O kainuoja apie $600.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 12, 10:07)
Jo...Kai pila vandenį vos 3 kadrus padariau ir visur matosi kunigo alkūnė. Uždengė man visą vaizdą  doh.gif

Jei nesunku aprašyk ir kitos galit. Čia neprivaloma, bet smagu būtų
http://www.flickr.co...57627504888527/
Atsakyti
Laukine - su karūnėle patiko 4u.gif
Atsakyti
bet žinot, svarbiausia, kaip pats jautiesi 4u.gif

drinks_cheers.gif
Aš manau, kad šitą sakinį reikia čia visoms kaip maldą kas vakarą kalbėt. Geriau ir nepasakysi.

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 12, 10:26)
Laukine - su karūnėle patiko  4u.gif

Ačiū.

Apie bažnyčias parašysiu.
Atsakyti
rG - gera mintis dėl bažnyčių 4u.gif reikia prisėsti ir surašyti viską, dar tuos pavadinimus dabar reikia atsirinkti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Tai va, Svajonės įkvėpta važiavau saulę tekančią fotkinti (man kaip tik labai reikia nuotraukų su saule). Ir gavosi š, nebenoriu net tvarkyt  biggrin.gif  Alina sako, kad man reik juostos, o man biškį perdaug dar juosta šiam etapui. Tai va, velniop tą saulę, pamiršiu kuriam laikui, bet jei bobiškai smalsu, pažiūrėkit. Galit nekritikuot, vis vieną esu nusivylus  biggrin.gif Nors keletą gerų žodžių jau sulaukiau, tai ačiū už tai, bet žinot, svarbiausia, kaip pats jautiesi 4u.gif

http://www.flickr.co...s/59296460@N07/

Man tai patinka tie du peizazai, tikrai kaip nutapyti atrodo, taip svelniai ziurisi. Ir ta su voratinkliu galetu buti idomi, jei nebutu tokia tamsi. Ir pakarpymo man ji prasosi, nukirpciau kairiji krasta ax.gif

Nors ir nedaug ka dar nusimanau fotografijoje, ir mano komentarai gal nelabai ko verti, bet gamtos nuotraukos man labai idomios, visada jas perziuriu. Ir jos inesa sviezio vejo siame forume, kur dauguma tik portretus rodo… 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 12, 10:37)
Ir jos inesa sviezio vejo siame forume, kur dauguma tik portretus rodo…  4u.gif

Dėkui. Na, tai ta proga įdėsiu į forumą, su pažadu netrinti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 10:50)

Nežinau kaip Tu įsivaizdavai galutinį rezultatą, jei Tave tai nuvylė, bet man širdis atsigauna matant tokius vaizdus. Nes tai- NE portretas, kas šiek tiek pabodo, plius labai labai tapybiškas darbas. Man- puikioji. Dedu žvaigždutę nemirktelėdama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 rugsėjo 2011 - 10:55
QUOTE(juratike13 @ 2011 09 12, 10:04)
Lialkos foto, viskas but liuks...bet ta karuna...nezinau,man nesiziuri, na tai kazkokia sasaja, kaipo pridetinis daiktas...

O man labai patiko. Tų gulinčių lialių pilna, o čia... VISAI kitaip
Laukine, aš gi tau senai sakiau, kad stebini mane visais savo sugebėjimais
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 11:14)
Tai va, Svajonės įkvėpta važiavau saulę tekančią fotkinti (man kaip tik labai reikia nuotraukų su saule). Ir gavosi š, nebenoriu net tvarkyt 

Ar tu čia pasikuklinai, ar kaip? g.gif
Atsidariau nuorodą ir žagtelėjau... Negi taip būna? smile.gif

Man visai dingo noras kažką fotkinti...
Vieno darbo niekaip nesugebu užbaigti (nes nelabai patinka, o padaryti turiu).
Pafotkinau dukrytę pirmą kartą troleibusu važiuojančią (atrakcija jai buvo), ir troleibusas kaip tyčia tuščias buvo, bet net neperkėliau nuotraukų į PC...
Ai, atostogų laukimu gyvenu smile.gif)) Tik bijau, kad ten irgi fotiko nenorįsiu išsitraukti, senstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 12, 11:03)
Nu nepriėjau, nes nebuvau tikra, ar ten tikrai Tu.
Va šeštadienį fotkinau krikštynas su makro, visai gražiai plauna ir svarbiausia labai patogu ir iš arti ir iš toli galima fotkint. Patiko, nors bijojau bandyti jį, vis labiau 85 ar 50mm pasitikiu smile.gif

hehe. gaila smile.gif bet tikrai, nieko nemaciau as ten. plius del muzikos - man per monotonishka. bet pritariu, kad atgaiva nebloga, ir pavadinimas geras hehe.
mes buvome su didziule kompanija, sveciai is usa ir t.t. ir pan. tai as ten pavargau bendraut su visais, spjoviau galiausiai ir leidau laika taip, kaip man norejosi. apejom keleta baru, klubiuku, afterparciui varem i Play biggrin.gif laaabai gerai buvo.
geris tas macro.
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 11:14)

as tai tokio zmogaus, jei tixliau. blush2.gif
QUOTE(rG @ 2011 09 12, 11:50)
Dėkui. Na, tai ta proga įdėsiu į forumą, su pažadu netrinti  biggrin.gif

va sioji man patiko. bet gerokai tvarkyta, ane? jei mano akys gerai mato, nes kai kur man uzkliuna zhvilgsnis, ypac mishkas, II planas.
QUOTE(sayonara @ 2011 09 12, 07:57)

na. pritariu.
Atsakyti