QUOTE(rG @ 2011 09 10, 12:45)
jetau. perskaiciau "busiu mamyte"
labas rytas
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 10, 20:37)
As meginau rasti kitokiu geliu, kurias butu galima pakankinti, bet nieko doro is ju neisgavau, taigi tesiu orchideju seriala
Labai noreciau kritikos...
man visur per daug sharpo, labai krenta i akis, bet tvarkingos jos, kuo toliau, tuo geriau tau gaunasi. 2 tokia visai profesionali heh. nors kampai pabode, suprantu, kad sunku matyt kazhka naujo sugalvot. ypac su orchidejom. jos kaprizingos.
p.s. man tai ryshkumo zona - ok.
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 11, 01:41)
Atnesu dar viena koliazo varianta - nebe vertikalu, ir su maziau kontrastingais fonais.... gal sis kiek geriau ziurisi?
man visai neblogai ziurisi koliazhai. rezianti spalva bishkuti, ta raudona. abudu normalus, beveik nesiskyria, nors gal geriau ziurisi man antras. daryciau dar labai plona balta remeli tarp ju. sumazhinus opacity pacio remelio, kad butu vos vos matomas, bet matomas. (dek didesnes foto, kazkos maziukas koliazhiukas, sunku iziuret).
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 11, 10:35)
Maggie, ne Tave vakar Soul box'e mačiau?
Vis galvojau Tu ar ne Tu
as
ko nepriejai?
labai norejau pracheckint ta box'a, puse velnio, bet ejom toliau.
ka tu?
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 11, 17:39)
Ateinu ir aš į šią tylumą su keliom nuotraukytėm
nepatiko "stiklines" akytes. 2 puiki foto i tvarkinga leliaus albuma. o siaip matosi, kad nenusiteikes fotografuotis buvo
QUOTE(rG @ 2011 09 11, 19:03)
http://www.akl.lt/pr...oc=programa_021
GIMP readagavimo programa kam bėdos su PS (NEMOKAMA)
GIMP lievas
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 11, 19:49)
Aš vieną makro parodysiu. Man labai faina šita foto:
Bet jei matot kad yra ką pakomentuoti, labai prašom.
man action'as cia sitas netinka, manau jb super ziuretusi.
bet emocijas net nezinau kokias sukele, lyg ir ausyte kreiva, minuteim pagalvojau, kad ne kudikis, o senelis kazkoks.. dar tie reti plaukuciai.. as vis laukiu tavo macro, laukiu laukiu.
QUOTE(Cheles @ 2011 09 11, 20:23)
dabar bandau prisiminti, kur skaiciau, kad ausis viena is nefotogeniskiausiu vietu.. nepaisant to - neatrodo blogai
sutinku. nors manau galima padaryt kokia erotine foto, fragmentas, tipo kaklas, plaukai, ausis (cia as apie moteri) ir pvz vyrishkas delnas prie kaklo. manau visai nieko butu. o! reikia igyvendint. butinai jb dar.
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 11, 21:37)
Tai va, jei buciau tikra, kad man reikia PS, tai pirkciau ta CS5 ir nekelciau diskusiju...
o tai nenori parsisiust (galima ir trial version parsisiut, savaite, ar dvi nepamenu)? manau TB zinos kas kur kaip. is tos pacios linkomanijos, ten kartais ir serial nb parashyti, ir kaip nuhakint. bent jau pasibandymui. as manau perka tie, kurie tikrai moka, dirba non stop ir valgo duona is to. o kiek kainuoja c5? sakete kad nerealiai brangiai. smalsu.