Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš vieną makro parodysiu. Man labai faina šita foto:
user posted image

(pakeista)

Bet jei matot kad yra ką pakomentuoti, labai prašom. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 11 rugsėjo 2011 - 19:07
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 11, 19:49)
Aš vieną makro parodysiu. Man labai faina šita foto

Ooo, man irgi patinka! bigsmile.gif
Tik gal kirpčiau kairės tiek, kad nesimatytų rankytės dalies.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 11, 18:51)
Ooo, man irgi patinka!  bigsmile.gif
Tik gal kirpčiau kairės tiek, kad nesimatytų rankytės dalies.

Aha ir aš panašiai galvoju, kad gal labiau žiūrėtųsi smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 11, 17:39)

parasysiu kaip as suprantu.. tas centravimas cia nelabai jauciamas del "gilejancio" fono.. nezinau ar suprannti.. jai ta tvora eitu ne tolyn/gilyn uz nugaros, tai gal tada jaustusi tas centravimas.
kitas dalykas, jei statysi vaika i kairi sona truks prieki erdves. Viena fotografe pasakojo, kad jei karde veidas i viena sona be paliktos erdves sukuriamas itampos ispudis. Vaiko foto tai netiktu. taip kad sakyciau, kad centravimas cia netrukdo, nuotrauka vertikali, tai butu blogiau jei butu labai viena krasta arba labai kitam. Va jei butu foto horizontali tada taip, butu faina matyti berniuka labiau kaireje..
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 11, 19:49)

smile.gif dabar bandau prisiminti, kur skaiciau, kad ausis viena is nefotogeniskiausiu vietu.. nepaisant to - neatrodo blogai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 09 11, 19:41)

labai siltas.. visur sviesa suvaldyta labai graziai, reikia mokintis taip sviesa matyti, labai grazu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 11 rugsėjo 2011 - 19:20
QUOTE(rG @ 2011 09 11, 18:12)
Jis nebuvo kurtas masiniam vartojimui... "Naminiam naudojimui" tikrai nereikia PS. O Pixelmator visai neprasta programa, kiek teko girdėti...

Aš tai PS fanė be išlygų.  Man reikia, aš žinau, kodėl man reikia ir nebebandau kitų programų pramokti.

Tai va, jei buciau tikra, kad man reikia PS, tai pirkciau ta CS5 ir nekelciau diskusiju... tiesiog butu dar viena "investicija", kaip ir fotoaparatas ar objektyvas. Bet kadangi nesu tikra, kad reikia (tiksliau, speju, kad tai, ko man siuo metu reikia, sudaro turbut koki 1 proc. PS galimybiu), tai gaila tiek pinigu atiduoti... nebloga objektyva uz tokia suma galima nusipirkti ax.gif Liksiu kol kas su CS3, manau, kad mano reikmems uzteks ir tos senesnes versijos g.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 11, 18:41)
paprastas, bet toks jaukus dienoraščio įrašas mielas, nes supinti du mano pomėgiai: knygos ir fotografija.

Man irgi patiko del tos pacios priezasties drinks_cheers.gif Prisipazinsiu - is pradziu istyrinejau, kas per knygos surikiuotos pirmoje nuotraukoje, o tik paskui ziurejau toliau blush2.gif smile.gif Tikrai labai siltos ir jaukios nuotraukos. Ir labai grazi sviesa jose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 11 rugsėjo 2011 - 20:40
hi.gif Sveikos, fotografės.
Pasirodžiau vienoje temoje, o vis nėra kada namų arbų atlikt kaip prideda. TRūkumas laiko karsta.gif Su dviem žvirbliais.
O tai noriu paklaust, visus penkis namų darbus vienu kartu dėti ča ar kaip man daryt? pažiūrėjau, kad aš tris daiktus bandžiau fotkint. tai gal man juos dėti, jūs patartumėt ką ne taip darau? Ar kaip čia? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 09 11, 21:58)

galima po 1, galima po 2,k galima po 3, galima visus kartu det.
jei kas nesigauna kelkite, klausite ir toliau bandykite smile.gif
Atsakyti
Dar viena:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 11, 22:43)

as lialiu foto bloga vertintoja, bet geeeris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 11, 21:47)

as lialiu foto bloga vertintoja, bet geeeris wub.gif

Logo per ryškus, bet tingiu taisyt, svarbiausia kaip pati foto, kas negerai...Nelengva tokius fotografuot..Nors šio lelio fs sakyčiau 7-8/10. Prieš porą sav. iš vis nieko gero nesigavo.. Baisiai stengiaus, ale 4/10 sakyčiau...nors mama ir patenkinta liko, bet aš- nusivyliau.. unsure.gif Niekaip panelytė miegot nenorėjo ir ką tu jai padarysi doh.gif Tris dienas kankinomės, kol galų gale, mama pasidavė..
Atsakyti
Dar viena:

Uj kokia karalaitė bigsmile.gif bigsmile.gif
Spalvos liuks, logo netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 11, 22:54)

zinok mano maze 9 dienu, kui atrodo tik miega ir miega, atkankinom 4 valandas bebandydami uzmigdyti, bet jau kai luzo, tai galejai daryt bele ka, tik va mums, katik iskeptiems tevams, vis atrode, kad galva nulus
kita kart kantrybes rezultatas to vertas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 11 rugsėjo 2011 - 22:01