Aciu uz komentarus naujam koliazui
Smagu girdeti, kad dabar geriau ziurisi. Gal ir kvadrata pameginsiu, kad jau ismokau koliazus daryti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 11, 16:39)
Fotosesija mano babio trūko 5minutes, jis nenorėjo fotografuotis ale nei kiek, žiūrėjo bet kur, nepadėjo nei kudakavimai, nei rėkavimai, nei švilpavimai, nei plojimai, nu konkrečiai - nieko. 11 mėnesių proga:
Pirmoji man kazkaip nesiziuri, per arti - atrodo, vaikas tiesiog i objektyva lenda. Bet gal tik man taip... O antroji labai faina, toks rimtas vyrukas
Spalvos man lyg normalios... tik akys gal per ryskios, tarsi netikros. Bet man ir kitu detose nuotraukose taip atrode, o kitos merginos sake, kad gerai...
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 11, 16:39)
Man šis geresnis, spalvos man čia labai ryškios, viskas tvarkoj.
Tai va, sitas geles fotografavau sviesiam sesely, kai dar saule buvo nepasislepusi - ir visai kitas efektas, negu su orchidejom, kurias jau po debesuotu dangum fotografavau.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 11, 17:01)
Na tu juk nebūtinai turi taikstytis su mano išsakytom mintim:)
Tai zinoma, kad nebutina
Bet daznai kitos pamato ir issako tai, ko pati nematau savo nuotraukose - todel ir laukiami taip labai tie komentarai
QUOTE(jlclove @ 2011 09 11, 12:27)
gal kam idomu ar aktualu, tai radau puslapi, kur gali nemokamas pdf knygas parsisiusti. as jau skaitau kaip dirbti su PSCS5
kaifas zodziu
Aciu uz nuoroda, reikes ir man pasidairyti
Merginos, galima jums uzduoti "nepatogu" klausima? Daug kas cia turit PS, kiek supratau - ar pirkote oficialiai, ar siaip "kazkur gavote"?
As mat sugalvojau, kad man gal reiketu CS5 (dabar turiu CS3 - neklausiau MB, is kur gavo
), tai pamaniau, kad busiu gera mergaite ir nusipirksiu - bet pasiziurejau i kaina, ir atsoko tas noras
Dabar mastau, ar pirkti PS Elements, ar tiesiog pasilikti prie CS3