Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 20:20)

mane tai nuo komentavimo atpurtė kūdra. ten tiek susitikau veikėjų, kad dingo ilgam noras apskritai ką nors komentuoti.

va, man atrodo, kad blogiausia, kai nėra jokio komentaro, geriau jau blogas-nei jokio unsure.gif Geriausia-konstruktyvi kritika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 19:20)
būūūūūūūna smile.gif

mane tai nuo komentavimo atpurtė kūdra. ten tiek susitikau veikėjų, kad dingo ilgam noras apskritai ką nors komentuoti.

Kas ten tokio nutikę buvo?
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 07, 21:07)
va, man atrodo, kad  blogiausia, kai nėra jokio komentaro, geriau jau blogas-nei jokio  unsure.gif  Geriausia-konstruktyvi kritika biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 07, 20:07)
va, man atrodo, kad  blogiausia, kai nėra jokio komentaro, geriau jau blogas-nei jokio  unsure.gif  Geriausia-konstruktyvi kritika biggrin.gif

tai čia kaip kas į ją žiūri. man atrodo, kad konkstruktyvi, o kitas klykia, ko kabinėjiesi, pelkių vanda, žlugdai biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 20:10)
Kas ten tokio nutikę buvo?

nieko tragiško, užkniso tik kritikos nepriėmimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 07, 21:06)
Antrą kartą mano žvilgsnis užkliūna.  blush2.gif  Turėtų būti P.P.S.  4u.gif

Post post scriptum... blush2.gif Sumaisau raides kartais blush2.gif Aciu Ka!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 21:18)
tai čia kaip kas į ją žiūri. man atrodo, kad konkstruktyvi, o kitas klykia, ko kabinėjiesi, pelkių vanda, žlugdai biggrin.gif
nieko tragiško, užkniso tik kritikos nepriėmimas smile.gif

o man trūksta juodai kritikos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 07, 20:01)

P.S. Kodel pastovu modeli surasti sunkiau nei gera zmona??? Man jau neviltis...
P.P.S.  Pats ir atsakysiu i savo klausima- matyt su zmona man labai pasiseke  wub.gif

biggrin.gif

P.S. Sužinojau, kad paskaitos - 4 kart per savaitę (už 160 km į vieną pusę). Man juoda depresija biggrin.gif

Gero vakaro, einu planuotis gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 21:34)
biggrin.gif

na svarbiausia, kad neįtakotų tai Tamstos pasisakymų čia biggrin.gif

O dėl kritikos- suprantama,kad ją reikia užsidirbt, kad būtų bent pagrindas ką kritikuot. O jei nėr ir to- tai matyt laukia tyla rolleyes.gif
Atsakyti
Uoj jus plepes.... Va vyrukas uzeina pasako pora postu per diena ir dingsta, o jus cia pliurpiat pliurpiat, net pasimeciau jau apie ka lotuliukas.gif

Zodziu dabar ka prisimenu tai Zirzes gelytes... taip, su spalvom tikrai nesusitvarkei.... vaivorykstiniai spinduliukai labai grazus, bet spalvu nuplaukimas ir fokusas i mazesni ziedeli susilpnino sita foto.... Kadangi didesnis ziedas uz fokuso zonos ir pablurintas, tai jis tok sbiski kaip blynas.... Spalvose norisi siltumo... taip jos neatrodytu tokios sintetines... Pati del saves pabandyk uzdeti warming filtra... pamatysi koks skirtumas....

Dar noriu Ritai duot i subinyte.... Kodel istrynei juostinius kadrus.... cool.gif Begede... suprantu, kad rezultatais galbut nepatenkinta, nes tai ne fotosesija ir nepadarei nieko ispudingo... Bet gi pasidziaug... cia gavosi reportazine fotografija... viskas naturalu... pasidziaug juostos grudu, spalvom... Man patiko... ir nedrysk taip daugiau daryti...(cia as apie trynima)... Palik bent jau savaitei ar dvim tokius dalykus susigulet.... Beje tu paziurek su expozicija susitvarkei... pagirk save uz tai smile.gif

Va kaip as cia prirasiau... bet kaip suprantu si karta tema vel tesis apie kritikavima biggrin.gif

Tai dedu ir as kritikai smile.gif pati jau nebeprisikabinu, tai va pasikabinekit biggrin.gif

user posted image

user posted image

Beje sita fotosesija puikus pavizdys, kodel nereikia trint nuotrauku... Skenavau budama nekokios nuotaikos ir atrode, kad visiskas sudas ir tikrai nera ne vieno normalesnio kadro... Bet va atsidarius po poros savaiciu suradau du visai patikusius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 rugsėjo 2011 - 21:25
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 21:34)

lotuliukas.gif kaip artima... ir aš bandau planuoti bet nei velnio nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 07, 21:25)

Tai dedu ir as kritikai smile.gif pati jau nebeprisikabinu, tai va pasikabinekit biggrin.gif

spalvos superinės rolleyes.gif pirmojoj ranka nepatinka, kuri visą kadrą užima, ir vagia dėmesį.. o antrojoj nepatinka veido išraiška..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 22:30)
spalvos superinės  rolleyes.gif  pirmojoj ranka nepatinka, kuri visą kadrą užima, ir vagia dėmesį.. o antrojoj nepatinka veido išraiška..

O man kaip tik ta ranka patinka, gaunasi idomus liniju zaismas... demesio mano manymu ji neatitraukia, tiesiog leidzia zvilgsniui paklaidzioti ir gryzti prie portreto...

O kas butent veido israiskoj nepatinka smile.gif? nugis greitai rezk...
Atsakyti