QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 20:30)
Dar SB juokavau vieną dieną, kad mums reikia diiiiiiidelio kokio nors pliušinio žaislo.
Va čia man ir yra esminis galvosūkis, ką dėt, kad į jį fokusuotis, paskui patraukt, nes nesinori būt ant kažkokio paviršiaus prigludusiai, norisi tiesiog atviroj erdvėj būt, o tai į ką fokusuotis
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 10, 20:37)
Kiek daug diskusiju... Ir kiek mazai nuotrauku...
As meginau rasti kitokiu geliu, kurias butu galima pakankinti, bet nieko doro is ju neisgavau, taigi tesiu orchideju seriala Labai noreciau kritikos...
As meginau rasti kitokiu geliu, kurias butu galima pakankinti, bet nieko doro is ju neisgavau, taigi tesiu orchideju seriala Labai noreciau kritikos...
Koliažui - ne, nes vertikalios foto, viena po kita, viena kitą spaudžia, vienodu kampu imtos gėlės, o norėtųsi skirtingų. Bet čia tik mano nuomonė
Orchidėjos patiko, gražiausia antroji, bet man visose trūksta ryškumo, aštrumo. Gal čia mintis, kad fokusas kokioj žiedlapio briaunoj, bet man tai norėtųsi viso žiedo ryškaus. Ar fonas pakankamai toli nuo žiedo, kad didinant ryškumo gylį fonas išliktų susiliejęs? Jeigu taip, daryčiau visąžiedą ryškų.