Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rodžiau čia kojas, rankas, rodaus ir pati. Tik užsimerkusi. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 14:38)

jei gulėtum ant smėliuko būtų thumbup.gif tiesiog tokios asociacijos kilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 15:38)

o vat čia man tas pridengimas skrybėle netinka. Sunku save fotografuoti. Kitąkart apmąstyk ir kaip rankas laikysi. Ne tik tai, kad jose bus skrybėlė, bet ir ką nori, kad tos rankos sakytų. Kad jos būtų plastiškos, ar įsitempusios ar tarsi švelniai pirštų galiukais liestų kūną..
Visą kitą manau kiti pakomentuos smile.gif
Šiaip liuks, kad įkėlei. Paskutiniu metu čia daugiau diskusijų nei foto.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 10, 15:54)
jei gulėtum ant smėliuko būtų  thumbup.gif tiesiog tokios asociacijos kilo  ax.gif

Šauni idėja. smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 10, 16:20)
o vat čia man tas pridengimas skrybėle netinka. Sunku save fotografuoti. Kitąkart apmąstyk ir kaip rankas laikysi. Ne tik tai, kad jose bus skrybėlė, bet ir ką nori, kad tos rankos sakytų. Kad jos būtų plastiškos, ar įsitempusios ar tarsi švelniai pirštų galiukais liestų kūną..
Visą kitą manau kiti pakomentuos  smile.gif
Šiaip liuks, kad įkėlei. Paskutiniu metu čia daugiau diskusijų nei foto.

Ačiū tau labai už pastabas. 4u.gif Iš tiesų, be proto sunku save fotografuoti. Pataikyti su fokusu, pataikyti atsidurti pačioje tinkamiausioje vietoje ir pozoje. Arba pakartoti tą patį tik geriau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 14:32)
  Iš tiesų, be proto sunku save fotografuoti. Pataikyti su fokusu, pataikyti atsidurti pačioje tinkamiausioje vietoje ir pozoje. Arba pakartoti tą patį tik geriau.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif neseniai ir as save fotografaus tai vos speji rankas sudeliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 09 10, 17:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  neseniai ir as save fotografaus tai vos speji rankas sudeliot  biggrin.gif

Man tai sunkiausia fokusas kur reikia ir kaip spėti per 2 sek pultelį paslėpti doh.gif
Atsakyti
Tai man turėtų būti gėda. Aš turiu laiko 10 sekundžių, nes fotografuoju self-timer rėžimu. blush-anim-cl.gif Turbūt tiesiog reikia įgusti.
Dar SB juokavau vieną dieną, kad mums reikia diiiiiiidelio kokio nors pliušinio žaislo. laugh.gif
Atsakyti
Kiek daug diskusiju... bigsmile.gif Ir kiek mazai nuotrauku... verysad.gif

As meginau rasti kitokiu geliu, kurias butu galima pakankinti, bet nieko doro is ju neisgavau, taigi tesiu orchideju seriala rolleyes.gif Labai noreciau kritikos... ax.gif

user posted image

user posted image

Sitoj, ko gero, fonas per daug ikyrus? unsure.gif

user posted image

Ir vienas koliazas - ne orchideju... smile.gif Bet nesu juo labai patenkinta, ir net nezinau, ko truksta... gal tiesiog geles nuobodzios? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 10, 20:37)
Kiek daug diskusiju...  bigsmile.gif Ir kiek mazai nuotrauku...  verysad.gif

As meginau rasti kitokiu geliu, kurias butu galima pakankinti, bet nieko doro is ju neisgavau,

pirmoje lyg kazkoks apvadelis aplink zieda.. lyg butu judejusi gele.. tai kazkaip noretusi jos gal ryskesnes..
koliazas man irgi nea.. gal nelabai tinkamos foto salia parinktos? Gal tas juodas fonas sunkus kaip virsutinei nuotraukai.. jei nori akcentuoti vienoje viena zieda, kitoje daugiau geles, tai gal bandyciau ne kardinaliia kitoki fona rinktis ir salia lipdyti foto..
Atsakyti
bet va daba supratau, kad kelionem reikia man zoomo.. su 50mm sunku... nes perziuriu foto ir taip norisi visur man atsitraukt, kad matyciau daugiau.. visai nera to bendro vaizdo. na reik nebent fixa platau kampo isigyt..

ir siaip, keliones sunku fotkint biggrin.gif meno tai jau nera ko tiketis, nu bet taip norejosi ta ispudi atspindet.. bet ka ten biggrin.gif
Atsakyti
Jurzole, ir pirmoje orchidėjų serialo dalyje ir antroje man norisi aštrumo, kontrasto. Bet čia galbūt tik man. smile.gif Nors antra tai man net labai, tokia kokia yra. Tik kampo gėlės koto trūksta. smile.gif
Šiaip tai fainai, kad ieškai kaip įdomiau pateikti. bigsmile.gif Man tai jau būtų pabodę, su gėlėm aš nekūrybinga.

Brumbrumai, svarbiausia, mano galva, kad jums paliko stiprūs įspūdžiai. wink.gif Čia gi ne šiaip kelionė.
Atsakyti
Bet kokia cia ramybe... vakar turbut issikalbejot visos? mirksiukas.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 10, 19:42)
pirmoje lyg kazkoks apvadelis aplink zieda.. lyg butu judejusi gele.. tai kazkaip noretusi jos gal ryskesnes..
koliazas man irgi nea.. gal nelabai tinkamos foto salia parinktos? Gal tas juodas fonas sunkus kaip virsutinei nuotraukai.. jei nori akcentuoti vienoje viena zieda, kitoje daugiau geles, tai gal bandyciau ne kardinaliia kitoki fona rinktis ir salia lipdyti foto..

Cha, o as speliojau, is kur tas apvadelis atsirado - maniau, cia gal toks soft focus efektas blush2.gif lotuliukas.gif Turbut sujudejo, nes lauke issinesus fotografavau, ir lengvas vejelis kartais pute. Ryskumo zona tai is tiesu maza, nes macro objektyvas ir f/2.8. Na bet is esmes as tokio efekto ir siekiau... ax.gif

Zaidziu toliau su koliazu... kol kas be rezultatu cool.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 20:08)
Jurzole, ir pirmoje orchidėjų serialo dalyje ir antroje man norisi aštrumo, kontrasto. Bet čia galbūt tik man. smile.gif Nors antra tai man net labai, tokia kokia yra. Tik kampo gėlės koto trūksta. smile.gif

Va, o as kaip tik atvirkscio efekto siekiau - minksto ir svelnaus, man norejosi, kad geles ziedas tarsi is ruko isnirtu. Bet labai lengva persistengti, ir tada gaunasi nefokusas - gal tiesiog del neigudimo, nezinau... tai pasirinkau artimiausia imanoma varianta, su mazu ryskumo gyliu.

Geles fotografuoti tai man labai patinka, ir labai noriu ismokti, tai manau, kad dar kuri laika nenusibos... ax.gif biggrin.gif Tik va, ka ziema reiks daryti? g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 10, 19:45)
bet va daba supratau, kad kelionem reikia man zoomo.. su 50mm sunku...  nes perziuriu foto ir taip norisi visur man atsitraukt, kad matyciau daugiau.. visai nera to bendro vaizdo. na reik nebent fixa platau kampo isigyt..

Ir paskui nuolat kaitalioti objektyvus? cool.gif Man tai atrode paprasciau isigyti zooma... na bet man kelioniu nuotraukos - gyvybiskai svarbus reikalas blush2.gif Menas ne menas, o vaizdiniu prisiminimu labai norisi. Ir zoomai juk ne be reikalo vadinami kelioniniais objektyvais.
Atsakyti