Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tai darom trečiadienį. Kas turi paskaitas, bėkit iš jų. Vieną kartą galima. biggrin.gif
Tikrai, nesimėtom. Trečiadienis, vakaras. 17.30. Pradinė vieta prie Ikiuko bulvare.

Kad būtų ir vilkas sotus ir avis sveika niekad ko gero nebus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 rugsėjo 2011 - 11:01
negaliu anoj temoj jau pasireikst biggrin.gif patiko - "Kai kurie dalykai subanalėja, nes banalėja tam tikrų dalykų įsisavinimas"
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 11:57)

sveikos 4u.gif
man abi dienos tinka 4u.gif
Atsakyti
Jeigu pavyks dukrytę palikti darželyje jau visai dienai, darbe nebus jokių pasitarimų, turėsiu mašiną, tai atlėksiu trečiadienį in Šiaulius bigsmile.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
Klausimas, ar susirenkam tik paplepėti ar ir techniką pasiimam ir ką nors darom? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 10, 10:57)
negaliu anoj temoj jau pasireikst biggrin.gif patiko - "Kai kurie dalykai subanalėja, nes banalėja tam tikrų dalykų įsisavinimas"

O autorinės teisės forume negalioja, a? biggrin.gif

Būsiu myte biggrin.gif Jaučiu papliurpt, man ir taip temptis - kompai visokie, net nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 rugsėjo 2011 - 11:46
QUOTE(rG @ 2011 09 10, 12:45)
O autorinės teisės forume negalioja, a? biggrin.gif

Būsiu myte  biggrin.gif Jaučiu papliurpt, man ir taip temptis - kompai visokie, net nežinau smile.gif

na as pagalvojau, kad visi ir taip atsimena, kas tai sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 10, 11:57)
na as pagalvojau, kad visi ir taip atsimena, kas tai sake biggrin.gif

Juokauju, mes tokioj temoj į parašus dėdavom su žodžiais, tai labai juokinga būdavo, pasako kas ką, ir tamposi paraše su niku biggrin.gif

Na, ką į krikštynas lekau smile.gif

Valandą tik, tai nežinau biggrin.gif

Rodykit nuotraukų, merginos. Aš tai užsiėmus, nieko nedarau, o kas tik sau, nu rodykit, a...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 rugsėjo 2011 - 12:30
QUOTE(sayonara @ 2011 09 08, 11:31)

pagriebiau. atidave dede su visu zenit-e.. suabejojau kodel, pamaniau, kad gal nenusisuka isvis biggrin.gif

merginos juostininkes, kur gali nuskanuoti juostele, jei kadras ant kadro uzlipes? Fotofabrikas sako, kad automatiskai masina skanuoja ir turi matyti atskirus kadrus...
istrauke vyras dar ziema savo jaunystes "smena", idejau juostele, o ten prasukti rankytem reikia, atskiras kadras is visos juosteles tik vienas.. visa kita arba juoduma, arba sulipe kadrai po 2 arba 3... unsure.gif
Atsakyti
WB namu darbas dienos sviesoj:

Auto:
user posted image

Debeselis:
user posted image

Rankinis:
user posted image

Naturaliausiai puodelio spalva atrodo rankiniu budu nustacius WB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 10, 14:25)

g.gif kur rankiniu budu geltona geltona... gal su kitu daiktu reiketu pabandyti?..
man atrodo ta servetele po puodeliu kur auto balciausiai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 10, 14:32)
QUOTE(paluri @ 2011 09 10, 14:25)

g.gif kur rankiniu budu geltona geltona... gal su kitu daiktu reiketu pabandyti?..
man atrodo ta servetele po puodeliu kur auto balciausiai atrodo..

Ir man atrodo balciausiai kur auto, bet kai salia monitoriaus pasidejau puodeli supratau, kad rankiniu tikra puodelio spalva. Jis nera toks akinanciai baltas. Pabandysiu baltesnio daikto paieskoti smile.gif ir dar karta padarysiu. Nustatant rankini WB fotografavau balta lapa.
Atsakyti