Tai darom trečiadienį. Kas turi paskaitas, bėkit iš jų. Vieną kartą galima.
Tikrai, nesimėtom. Trečiadienis, vakaras. 17.30. Pradinė vieta prie Ikiuko bulvare.
Kad būtų ir vilkas sotus ir avis sveika niekad ko gero nebus.
negaliu anoj temoj jau pasireikst patiko - "Kai kurie dalykai subanalėja, nes banalėja tam tikrų dalykų įsisavinimas"
QUOTE(Ka @ 2011 09 10, 11:57)
sveikos
man abi dienos tinka
Jeigu pavyks dukrytę palikti darželyje jau visai dienai, darbe nebus jokių pasitarimų, turėsiu mašiną, tai atlėksiu trečiadienį in Šiaulius .
Klausimas, ar susirenkam tik paplepėti ar ir techniką pasiimam ir ką nors darom?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 10, 10:57)
negaliu anoj temoj jau pasireikst patiko - "Kai kurie dalykai subanalėja, nes banalėja tam tikrų dalykų įsisavinimas"
O autorinės teisės forume negalioja, a?
Būsiu myte Jaučiu papliurpt, man ir taip temptis - kompai visokie, net nežinau
QUOTE(rG @ 2011 09 10, 12:45)
O autorinės teisės forume negalioja, a?
na as pagalvojau, kad visi ir taip atsimena, kas tai sake
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 10, 11:57)
na as pagalvojau, kad visi ir taip atsimena, kas tai sake
Juokauju, mes tokioj temoj į parašus dėdavom su žodžiais, tai labai juokinga būdavo, pasako kas ką, ir tamposi paraše su niku
Na, ką į krikštynas lekau
Valandą tik, tai nežinau
Rodykit nuotraukų, merginos. Aš tai užsiėmus, nieko nedarau, o kas tik sau, nu rodykit, a...
QUOTE(sayonara @ 2011 09 08, 11:31)
pagriebiau. atidave dede su visu zenit-e.. suabejojau kodel, pamaniau, kad gal nenusisuka isvis
merginos juostininkes, kur gali nuskanuoti juostele, jei kadras ant kadro uzlipes? Fotofabrikas sako, kad automatiskai masina skanuoja ir turi matyti atskirus kadrus...
istrauke vyras dar ziema savo jaunystes "smena", idejau juostele, o ten prasukti rankytem reikia, atskiras kadras is visos juosteles tik vienas.. visa kita arba juoduma, arba sulipe kadrai po 2 arba 3...
WB namu darbas dienos sviesoj:
Auto:
Debeselis:
Rankinis:
Naturaliausiai puodelio spalva atrodo rankiniu budu nustacius WB
Auto:
Debeselis:
Rankinis:
Naturaliausiai puodelio spalva atrodo rankiniu budu nustacius WB
QUOTE(paluri @ 2011 09 10, 14:25)
kur rankiniu budu geltona geltona... gal su kitu daiktu reiketu pabandyti?..
man atrodo ta servetele po puodeliu kur auto balciausiai atrodo..
QUOTE(Cheles @ 2011 09 10, 14:32)
QUOTE(paluri @ 2011 09 10, 14:25)
kur rankiniu budu geltona geltona... gal su kitu daiktu reiketu pabandyti?..
man atrodo ta servetele po puodeliu kur auto balciausiai atrodo..
Ir man atrodo balciausiai kur auto, bet kai salia monitoriaus pasidejau puodeli supratau, kad rankiniu tikra puodelio spalva. Jis nera toks akinanciai baltas. Pabandysiu baltesnio daikto paieskoti ir dar karta padarysiu. Nustatant rankini WB fotografavau balta lapa.