QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 15:04)
jazus marija net karstis ismuse
bet as noriu menines foto, viska ka rodot, reklama - manau gavo uz tai nemaza suma pinigeliu, uz kuria buvo verta tai daryti arba statulos foto, ne apie tai kalbu, kalbu apie va - susitinka fotografas su klientu, jis pasiulo padaryti visiskai drasiai niud, ir jis sutinka laukiu kol Say ides ta foto, sudomino
bet as noriu menines foto, viska ka rodot, reklama - manau gavo uz tai nemaza suma pinigeliu, uz kuria buvo verta tai daryti arba statulos foto, ne apie tai kalbu, kalbu apie va - susitinka fotografas su klientu, jis pasiulo padaryti visiskai drasiai niud, ir jis sutinka laukiu kol Say ides ta foto, sudomino
Aš turiu pasiūlymą poros su vaikais niu/ su erotiniu prieskoniu fotosesijai, vis dar kramtau ką galiu žmonėms pasiūlyti, nesiimt būtų kvaila, jau vien dėl to, kad gali gyvenime daugiau ir netekt to padaryt, imtis?/ nu ir vėl...ar pavyks susitvarkyti, kad būtų gražu, į menišką nepretenduoju, tiesiog gražu, nevulgaru , šiek tiek sexy( man tai gražu ir netrukdo)...žodžiu pasmąstymuose.Bet kaip dar tuos vaikus įpaišyt?/ va čia tai man galvos skausmas.
Dėkui už temą, labai laiku.
QUOTE(sayonara @ 2011 09 09, 15:24)
nu kaip kaip.. dėmesį skirti jaunikiui ir fotkint jo.. detales..
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 09, 15:25)
ir dėti į koliažą