Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 15:04)
jazus marija  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  net karstis ismuse lotuliukas.gif
bet as noriu menines foto, viska ka rodot, reklama - manau gavo uz tai nemaza suma pinigeliu, uz kuria buvo verta tai daryti smile.gif arba statulos foto, ne apie tai kalbu,  schmoll.gif kalbu apie va - susitinka fotografas su klientu, jis pasiulo padaryti visiskai drasiai niud, ir jis sutinka rolleyes.gif laukiu kol Say ides ta foto, sudomino bigsmile.gif

Aš turiu pasiūlymą poros su vaikais niu/ su erotiniu prieskoniu fotosesijai, vis dar kramtau ką galiu žmonėms pasiūlyti, nesiimt būtų kvaila, jau vien dėl to, kad gali gyvenime daugiau ir netekt to padaryt, imtis?/ nu ir vėl...ar pavyks susitvarkyti, kad būtų gražu, į menišką nepretenduoju, tiesiog gražu, nevulgaru , šiek tiek sexy( man tai gražu ir netrukdo)...žodžiu pasmąstymuose.Bet kaip dar tuos vaikus įpaišyt?/ va čia tai man galvos skausmas.
Dėkui už temą, labai laiku.

QUOTE(sayonara @ 2011 09 09, 15:24)
nu kaip kaip.. dėmesį skirti jaunikiui  lotuliukas.gif ir fotkint jo.. detales..biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 09, 15:25)
ir dėti į koliažą  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 09 rugsėjo 2011 - 15:55
QUOTE(frederica @ 2011 09 09, 15:54)
Aš turiu pasiūlymą poros su vaikais niu/ su erotiniu prieskoniu fotosesijai, vis dar kramtau ką galiu žmonėms pasiūlyti, nesiimt būtų kvaila, jau vien dėl to, kad gali gyvenime daugiau ir netekt to padaryt, imtis?/ nu ir vėl...ar pavyks susitvarkyti, kad būtų gražu, į menišką nepretenduoju, tiesiog gražu, nevulgaru , šiek tiek sexy( man tai gražu ir netrukdo)...žodžiu pasmąstymuose.Bet kaip dar tuos vaikus įpaišyt?/ va čia tai man galvos skausmas.
Dėkui už temą, labai laiku.
biggrin.gif
thumbup.gif

Atsimeni ta nuoroda, kur nestuke save nuoga su savo vaiku fotografavo?
Gal kazka tokio ?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 16:21)
pirmas zvilgsnis buvo is karto i pazasti smile.gif

Man ten pažastis tokia ir turi būti. Kaip tik mano akimis žiūrint, dera kelių dienų plaukeliai su tokia nuotaika. bigsmile.gif

Atsakyti
Frederica, o jei pirtis? Ir proga, ir šeimyniška gali būti.

Man irgi ta pažastis kaip tik gerai. Nieko nekeisčiau. Ka, kokių kelių dienų, dienos, nu maksimum dviejų tongue.gif Ten gi neapžėlę, tik kalasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 rugsėjo 2011 - 16:00
QUOTE(Alabama @ 2011 09 09, 16:56)
Atsimeni ta nuoroda, kur nestuke save nuoga su savo vaiku fotografavo?
Gal kazka tokio ?

Ten dar buvo ir nuotrauka, kurioje, ji, jos vyras ir jų mergaitė. wub.gif
Atsakyti
Gal kas turit tą nuorodą po ranka?/ būčiau dėkinga
Atsakyti
rG, tą ir turėjau galvoje. 2-3 dienų. Na, bet ir skirtingai pas kiekvieną atauginėja plaukai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 09 09, 17:02)

Kaip tik neršiu tą puslapį, ieškau minėtos foto. bigsmile.gif
http://www_photosight_ru/users/39114/
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 09 09, 16:02)

http://www_photosight_ru/users/39114/
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 09, 14:48)

jep drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man šita foto, nu, negaliu... Toookia graži, šilta, pilna ypatingo jausmo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 09, 16:11)

wub.gif
Atsakyti
Bet Frederica, kaip Tau pasisekė. Kita vertus, gal aš pati kalta, dabar prisiminiau, lyg kaimynai sakė kažko norėtų iš nude's (kodėl vadinat niu? ) g.gif Reiks užkalbint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 rugsėjo 2011 - 17:12