Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 09 09, 15:48)

Šioji man nuostabi, nuostabi, nuostabi. wub.gif
Atsakyti
Nukorę krūtis, atlapotom suknelėm
Išniro moterys po juodu dangumi
Ir, kaip stambi banda aukojamų patelių
Už jo rikiavos kūnai staugdami

biggrin.gif

Arba

Plaukai ir krūtys vėjy, svargstanti galvelė,
Puikiausiai lenktyniauja su raiteliais grakščiais

Šarlis Bodleras

Šiaip dabar pastebėjau, kad kartais sumalu fotografiją ir kitas rūšis į vieną krūvą, bet esmė tai ta pati, kalbam apie meną, o ne apie tai, kaip kokybiškai jas nufotografuoti. Be to fotografija labai jaunas menas, lyginant su kitais - tapyba, muzika, poezija, skultūra ir pan. bet papai čia tokios smulkmės, kad oi. Nestebina nė kiek, matyt dėlto, kad visokių kitokių vaizdų prisižiūrėjus, kurie išties siaubą ir šleikštulį sukelia. Bet ir tai, stengiuosi žiūrėti objektyviai, ypač jei kūrėjas ne kažkas iš blog'o, o įvertintas per šimtmečius.

Aišku, gali susidaryti įspūdis, kad kuo žiauriau, šlykščiau, tai jau menas. Nu ne. Bet visa tai ateina iš pačio žmogaus fantazijų, vidinio pasaulio, kuris kaip žinia nėra tik obelų žiedai, pačios žinot.

Pažiūrėjus į Gojos paveikslą "Saturnas ryjantis savo vaikus", atrodo oi, kaip šlykštu, oi išsigimėlis. na taip, meninininkas be savo vidinių problemų, naudojo tokią priemonę parodyti savo asmeninį požiūrį dėl savo šalies, t. y. politikos požiūrio į savo šalies piliečius (savo vaikus).

Rašiau jau prieš tai, kartojuos. Yra daug būdų, yra daug rūšių, yra daug kelių, tik viena, jei š, tai ir liks š, gali nors ir š fotografuoti. Per daug plati tema kuria diskutuoti vėlgi bet kada ir su bet kuo negali.

parodysiu vieną iš būdų, koks gali būti menas. Čia yra pjesė, monologas. Va koks pateikimo būdas (įdomu tiek pjesė, tiek pastatymas, jis pats statė smile.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Yra pjesė ir lietuviškai - Beckett'as "Ne aš".

Alabama, gražu bigsmile.gif

Brum, labas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 rugsėjo 2011 - 15:12
Paluri neskaičiau diskusijų, nežinau ar jau užskaitė tavo paskutinį ND, jei ką aš užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 09, 16:11)
Paluri  neskaičiau diskusijų, nežinau ar jau užskaitė tavo paskutinį ND, jei ką aš užskaitau  smile.gif

Aciu smile.gif

Per savaitgali bandysiu WB ND iveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 09, 14:55)
Nu man VISIŠKAI ATVIRKŠČIAI laugh.gif

ir man..
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 14:57)
eeee, dar nepabek lotuliukas.gif neatsakei i klausima, kodel vyru nuogut nuoguteliu nuotraukose nesimato? rolleyes.gif va, gal man vyrai grazu butu lotuliukas.gif
Papildyta:
todel, kad mes skirtingu poziuriu esam, ir tai normalu smile.gif man patinka saldziau, tai matyt - rugsciau  biggrin.gif

visos 4 foto yra romantishkos, svajingos. cia nerugshtu. tikrai ne. bet 1 foto, man ishvis nesuprantama, lyg ir shvelni erotika, bet tas sexy olialia face'as, dar tie plaukai. nu man feee.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 09, 15:01)

o boze. mmmmm..
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 09, 15:22)
oi kaip faina grizt ir rast tokias diskusijas biggrin.gif matyt, senu temu net neverta skaityt, kai cia tokia tema biggrin.gif

trust me. verta bigsmile.gif

aaaa. http://www.flickr.co.../in/photostream nu cia tai tobula.
Atsakyti
MAn ir šioji patiko labai labai bigsmile.gif http://www.flickr.co.../in/photostream wa čia ir tie "papai" nekrenta net į akis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 09 rugsėjo 2011 - 15:21
QUOTE(Maggie @ 2011 09 09, 16:15)

pirmas zvilgsnis buvo is karto i pazasti smile.gif
Atsakyti
Uch diskusijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 15:21)

Eik jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 09, 14:59)
o kaip Tu žiūri į tokią foto? Ji eksponuojama fotografijų albume, kuris skirtas garsiam aktoriui Steve McQueen. Jį lydėjo garsus fotografas..smile.gif
beje, nusipirkusi albumą šioje fotoje nieko iš karto nepamačiau, kol man neparodė smile.gif

siaubas doh.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 09, 15:24)
nu ir kaip po tokios temos vestuves reiks fotkinti?!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 09 09, 15:24)
nu kaip kaip.. dėmesį skirti jaunikiui  lotuliukas.gif ir fotkint jo.. detales..biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 09, 15:29)
Man irgi gražu moteris su paslaptimi. Kaip Rita pasakė, jog tai vienas iš nuogumo pateikimo būdų, na, tada man toks būdas gražesnis.
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tegu ir mano tada tarkuoja, nes man ta foto tiesiog šlykšti. Kažkoks senas pajuodęs pimpalas man su jokiu menu nesiasocijuojasi. Fe. Valgiau ir neskanu paliko. cool.gif

drinks_cheers.gif

pritariu zirzei tikrai visu 100%
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 09, 14:47)

Laukine25 -> Ar sužinojai, kaip panaikinti nelygų foną [tavo atvėju - r

Klonuoju žinok./. Darbo baisiai daug, kruopščiai norisi padaryti, baisiai vargstu antrą dieną su keliom foto...

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 15:21)

Ir man biggrin.gif

Bet pati foto man šita skani. Tik pažastuką pašvelninčiau.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 09, 16:21)

bet tai kaip nerealiai ta pazastis cia atrodo. tokia ashtri. ishvis super sexy nuotrauka. nuostabus zhvilgsnis, shlapi plaukai. nu be zodziu.

vsio, its official, 5tadienis!
Atsakyti