Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Cinside @ 2011 11 02, 19:53)
Autobusu važiuočiau, bet į tą patį kurortą - tikrai nenorėčiau.
Gal kada agentūros ramesnį poilsį siūlys, nes praėjus keliems mėnesiams jaučiu, kad neypatingi prisiminimai apie tą Makarską likę...  g.gif Tai ir į Kroatiją nebesinori  biggrin.gif

mane autobusu labiausiai baugin, ilga kelione, atrodo prarastas laikas, todėl ir smalsu ar atperka patirti įspūdžiai, nes pavyzdžiui į Italija autobusu nebekeliaučiu,bet apie kroatija girdejau kad verta važiuot
Atsakyti
O as gal is tu "pasiligojusiu" kroatijos klausimu, vaziavau 2 metus is eiles autobusu i Kroatija ir tegu meta i mane akmeni dabar visi bet vaziuociau ir dar karta... wub.gif ir autobusu ir i Kroatija, tik jeigu reiketu rinktis tai ne per Austrija, gal del to kad Vengrijai irgi jauciu meile, tik aisku zymiai mazesne smile.gif
Atsakyti
Kroatija mane užbūrė...
Šią vasarą kartu su šeima vykome ten nuosava mašina. Apsistojome Krk saloje. Apskritai keliavimas su mašina daug įdomesnis, nei autobusu. Išbandžiau abu variantus smile.gif
Jei kam reikės info apie šią fantastišką šalį, kreipkitės, kuo galėsiu, tuo padėsiu smile.gif
Krk saloje:

Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 21, 11:36)
Kaip patekti i Krk sala?
1. Yra keltas(bet ar kelia su masina? ar brangiai kainuoja toks kelimasis?kaip daznai kelia, ar cia panasiai kaip i musu Nida, kas pusvalandi?)
2. Yra normalus tiltas-kelias, kaip i Venecija, kuriuo galima bet kada nuvaziuoti.
3. Yra aiksteles prie kranto, kur pasistatai masina, o perkelia visokios motorines valtys(apie toki varianta girdejau, tik neprisimenu, apie kuria sali blush2.gif )

Radau neblogus apartamentus Krk saloje, tenkintu musu visu poreikius(vaikams baseinas kieme, mums jura netoli, patogumai ir nuosalumas), ale susimasciau, kaip butu su privaziavimu g.gif 

Pati paklausiau, ir atrodo, pati radau atsakyma. Variantas 2, ar ne? g.gif

Yra tiltas, jis mokamas, berods 30 lt iš viso..
yra normalus platus tiltas, beje, labai ilgas ir įspūdingas smile.gif
Gaila, kad nėra kur sustot pakelėse ir pasidairyti nuo kalno atsiveriančiais įspūdingais vaizdais... Nes keliai ten laaabai siauri.
Neimkit su baseinu... Kam jums jis, jei jūra vos už 50 m? Mes apsistojome STara Baška kaimelyje. Pramogų beveik nėra, bet relaxas keletui dienų garantuotas. Jei reikia kontaktų, į PM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 11 02, 22:11)
O as gal is tu "pasiligojusiu" kroatijos klausimu, vaziavau 2 metus is eiles autobusu i Kroatija ir tegu meta i mane akmeni dabar visi bet vaziuociau ir dar karta...  wub.gif  ir autobusu ir i Kroatija, tik jeigu reiketu rinktis tai ne per Austrija, gal del to kad Vengrijai irgi jauciu meile, tik aisku zymiai mazesne smile.gif

Aš matyt tokia pati pasiligojusi, jau 2 kartus autobusu buvau ir dar važiuočiau 4u.gif , o atstumas iki Kroatijos toks pat ir su savo auto ir su autobusu biggrin.gif , tik savo auto reikia pačiam vairuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 11 02, 22:32)
mane autobusu labiausiai baugin, ilga kelione, atrodo prarastas laikas, todėl ir smalsu ar atperka patirti įspūdžiai, nes pavyzdžiui į Italija autobusu nebekeliaučiu,bet apie kroatija girdejau kad verta važiuot

Jei jus parasytumete, kas konkreciai jums nepatiko keliaujant autobuso i/po Italija ir su kuo nenoretumete susidurit keliaujant autobusu i Kroatija, tai manau ir atsakymu sulauktumete informatyvesniu ir konkretesniu. Nes kol kas tiek ir tegirdi, kad keliavau, dar karta keliavau ir vel keliauciau. Bet juk neaisku, nei su kuo zmones lygina, nei ar bande kitas alternatyvas keliavimo i sia sali. Gal ta pati jie pasakytu ir apie jusu kelione i Italija. Kita vertus, o kokia alternatyva jus svarstote? Kelione i kita sali, ar kelione i Kroatija tik kitu transportu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d.lineta @ 2011 11 03, 00:20)
Yra tiltas, jis mokamas, berods 30 lt iš viso..
yra normalus platus tiltas, beje, labai ilgas ir įspūdingas smile.gif
Gaila, kad nėra kur sustot pakelėse ir pasidairyti nuo kalno atsiveriančiais įspūdingais vaizdais... Nes keliai ten laaabai siauri.
Neimkit su baseinu... Kam jums jis, jei jūra vos už 50 m? Mes apsistojome STara Baška kaimelyje. Pramogų beveik nėra, bet relaxas keletui dienų garantuotas. Jei reikia kontaktų, į PM smile.gif

Aciu uz informacija 4u.gif
Baseinas bernams butinas biggrin.gif Jie juroj nesugeba normaliai pramogauti doh.gif Jiems reikia nardyti, vadinasi, tam butinas ne atabradas, o krastas, nuo kurio galetu sokti. Kitas dalykas, noretusi, kad butu saugu, t.y., kad nertu ir nereiktu galvoti, pataike su galva i kokia uola ar ne, iskils ar ne. Mes kelinti metai Italijoj bunam, jura is viso 20 metru, baseinai kur kas toliau, gal koks 150 metru, spekit, kur jie laika leido biggrin.gif Istisa diena is baseinu neislipo, sugrizdavo tik valgyti, o juroj maudesi tik syki, kai jura buvo po audros, tokia banguota, tai tada taip, maloniai sokinejo per bangas drinks_cheers.gif
Galetume ir kitais metais ten pat vaziuoti, bet as jau Kroatija apsikreciau nuo reportazu lotuliukas.gif Labai noriu. Ir tikiu, kad nuvaziuosiu drinks_cheers.gif
Tiesa, ir mes, suauge, norim vyno gurksnoti, pluduriuodami baseine, kaip kokioj Turkijoj blush2.gif Mums atostogos-tai daugiau poilsines nei pazintines, bet Kroatijoj galima suderinta ir ta, ir ta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 03 lapkričio 2011 - 12:37
QUOTE(Linuskė @ 2011 11 03, 10:10)
Aš matyt tokia pati pasiligojusi, jau 2 kartus autobusu buvau ir dar važiuočiau 4u.gif , o atstumas iki Kroatijos toks pat ir su savo auto ir su autobusu biggrin.gif , tik savo auto reikia pačiam vairuoti smile.gif

Atstumas tas pats, tik niekas nevaro kaip su botagu bandos avelių wink.gif Ir dar reiktų paminėti kainą. Draugė viena važiavo autobusu dvi savaites į Kroatiją, jai kainavo 3000 lt, mano keturių asmenų šeima atostogavom dvi savaites ir sumokėjome 4000 lt.
Aišku, kiekvienam savo.
Bet jei yra galimybės, labai rekomenduoju. Ypač pasivažinėti NEMOKAMAIS Kroatijos keliais. Adrenalino, įspūdžių ir atsiminimų bus sočiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d.lineta @ 2011 11 03, 14:14)
Atstumas tas pats, tik niekas nevaro kaip su botagu bandos avelių wink.gif Ir dar reiktų paminėti kainą. Draugė viena važiavo autobusu dvi savaites į Kroatiją, jai kainavo 3000 lt, mano keturių asmenų šeima atostogavom dvi savaites ir sumokėjome 4000 lt.
Aišku, kiekvienam savo.
Bet jei yra galimybės, labai rekomenduoju. Ypač pasivažinėti NEMOKAMAIS Kroatijos keliais. Adrenalino, įspūdžių ir atsiminimų bus sočiai smile.gif

Visiškai sutinku 4u.gif , kiekvienam savo, manau kiekvienas keliavimas turi savo pliusų ir minusų, galima pirkti visas kelionių agentūros siūlomas papildomas ekskursijas, galima nepirkti nei vienos ir neišleisti pinigėlių, su šeima važiuoti manau geriau savarankiškai, bet 1 ar 2 žmonėms, mano nuomone keliavimas su kelionių agentūra visiškai geras pasirinkimas smile.gif. Sėkmės visiems kelionėse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuskė: 03 lapkričio 2011 - 14:02
QUOTE(Linuskė @ 2011 11 03, 14:00)
Visiškai sutinku 4u.gif , kiekvienam savo, manau kiekvienas  keliavimas turi savo pliusų ir minusų, galima pirkti visas kelionių agentūros siūlomas papildomas ekskursijas, galima nepirkti nei vienos ir neišleisti pinigėlių, su šeima važiuoti manau geriau savarankiškai, bet 1 ar 2 žmonėms, mano nuomone keliavimas su kelionių agentūra visiškai geras pasirinkimas smile.gif. Sėkmės visiems kelionėse 4u.gif

MEs is karto su MB irgi taip galvojome ir planavome, kad dviese su autobusu bus pigiau, bet paskaiciavus gavosi visai kitaip, todel vaziavome automobiliu. Bet... jei butume negave is kur pasiskolinti puikios bukles masiniuko, butu teke vaziuoti autobusu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 11 02, 22:32)

O tai kas jus Italijoj vargino, greitas objektų apžiūros tempas ar nuobodus važiavimas nuo taško A iki B? Kiek esu skaičius, kelionė į Kroatiją ramesnė nei kitos pažintinės, juolab, kad savaitė praleidžiama kurorte ir jei nenorit, galit nesirinkt papildomų ekskursijų, patys apsprendžiat, kiek užimtos bus jūsų dienos. Bet ir važiavimas nėra nuobodus, nieko neaplankant tik 1 ir paskutinę dieną, kitomis nors trumpam užsukama į Vieną/Budapeštą ar dar kitur, priklausomai nuo kelionės programos.
Atsakyti
dėkui už atskymus smile.gif aš alternatyva matau, skrist į Kroatija ir keliaut nuomotu automobiliu, kaina panašiai išeina kaip su autobusu, kas liečia Italija, tai tikrai didziausias minusas per greitas tempas,manau liksiu prie autobusuo mintie, po jūsų gerų atsiliepimų, beje keliausim dviese ir autobusu gasdina didelė kaina. blink.gif
Atsakyti
As tai net neabejociau, tarp skrydzio ir automobilio, bei autobuso, ir rinkciausi skrydi biggrin.gif Bet jei pagrindinis minusas tik spartus tempas butu, o visa kita tiktu, tada ir atobusas ko gero nebaisus jums .
Atsakyti