Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Kadangi vairuoju viena, neturiu su kuo pasikeisti, tai pirmą dieną visad važiuoju nuo Vilniaus iki Čestochovos ar pan. atstumu, ten nakvoju. Visada automobilyje turiu tonizuojančio gėrimo arba paprasčiausios kokakolos, kuri taip pat ne ką prasčiau tonizuoja, kartais dar geriau, bent jau man. Nakčiai, prieš miegą, išgeriu žolelių pagrindų raminančių, kokio valerijono, persen, nes kitaip negaliu užmigti, nuo adrenalino gausos, visą naktį "matau" važiuojantį kelią. Tai kad to nebūtų, išgeriu ir einu miegoti. Dar vakare galiu išgerti šiek tiek alkoholio, irgi veikia raminamai. Va taip ir vairuoju iki galutinio taško pirmyn atgal biggrin.gif

Bet yra toks momentas. Pirmą dieną nuvažiuoju mažiau km, apie 700 km, nes pirma diena psichologiškai sunkesnė, Lenkijoje intensyvus eismas, nors ir savaitgalį važiuojam. Antra diena lengvesnė, nes daugiau greitesnių trasų, jau esu labiau "pagavusi ritmą", todėl nuvažiuoju daugiau nei 900 km.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 20, 11:39)
Kadangi vairuoju viena, neturiu su kuo pasikeisti, tai pirmą dieną visad važiuoju nuo Vilniaus iki Čestochovos ar pan. atstumu, ten nakvoju. Visada automobilyje turiu tonizuojančio gėrimo arba paprasčiausios kokakolos, kuri taip pat ne ką prasčiau tonizuoja, kartais dar geriau, bent jau man. Nakčiai, prieš miegą, išgeriu žolelių pagrindų raminančių, kokio valerijono, persen, nes kitaip negaliu užmigti, nuo adrenalino gausos, visą naktį "matau" važiuojantį kelią. Tai kad to nebūtų, išgeriu ir einu miegoti. Dar vakare galiu išgerti šiek tiek alkoholio, irgi veikia raminamai. Va taip ir vairuoju iki galutinio taško pirmyn atgal biggrin.gif

Bet yra toks momentas. Pirmą dieną nuvažiuoju mažiau km, apie 700 km, nes pirma diena psichologiškai sunkesnė, Lenkijoje intensyvus eismas, nors ir savaitgalį važiuojam. Antra diena lengvesnė, nes daugiau greitesnių trasų, jau esu labiau "pagavusi ritmą", todėl nuvažiuoju daugiau nei 900 km.

tai va del to ir buvau numaciusi kelione pirma diena 650 km
Atsakyti
O mums tai pirmą dieną kaip tiknorisi nuvažiuot KUO TOLIAU,nes: 1.Esi dar iš namų nepavargęs; 2.Pakeliui visai nėra į ką žiūrėt ( kalbu apie gamta); 3.Po to gali važiuot lėčiau, nes prasideda tikros atostogos mirksiukas.gif .
Prieš 2 metus,kai važiavom i pirma savo kelione su auto, nuvažiavom 1600 km.( aišku, tada turėjom tikslu adresa kur turim nuvažiuot, nereikėjo ieškot nakvynės). Pagrinde vairavo vyras, aišku aš jam irgi padėjau, nes Vokietijos autobamais vairuot- man tikras malonumas.
Atsakyti
Mes šiais metais keičiame planus ir pravažiavę Lenkiją šiek tiek skirsime laiko Vienai ir kt. miestams, todėl tempas bus be įtampos.
Atsakyti
man kaip tik atvirksciai-pirma diena esu nuvaziaves ir 1000, esu ir 1400, o is krymo kai vaziavom ir 1600 km. svarbu antra diena maziau liktu-nes antra diena jau subinytes nuo sedejimo skauda. mano brangioji vairuoja jau 10 metu, bet jai geriau salia sturmanu pabut:) o sustojimu nedarom daznu. kaip minejau auksciau, isvaziuojam 5 ryto ir apie 15 val kertam lenku ceku siena. per lenkus nepavarysi-tenka tas 10 val aukot nuobodziam vairavimui
Atsakyti
Tas ir yra, kad per Lenkiją greitai nepavarysi, daug visko. Nei per vieną šalį nėra tokio varginančio atstumo. Todėl ir nusivarai dėl to. Dar nusivariau dėl globalinių kelių remontų, kurie tik šiais metais pasibaigs. O kur dar kone visa Varšuva kapitaliai remontavosi.
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 04 20, 18:12)
man kaip tik atvirksciai-pirma diena esu nuvaziaves ir 1000, esu ir 1400, o is krymo kai vaziavom ir 1600 km. svarbu antra diena maziau liktu-nes antra diena jau subinytes nuo sedejimo skauda. mano brangioji vairuoja jau 10 metu, bet jai geriau salia sturmanu pabut:) o sustojimu nedarom daznu. kaip minejau auksciau, isvaziuojam 5 ryto ir apie 15 val kertam lenku ceku siena. per lenkus nepavarysi-tenka tas 10 val aukot nuobodziam vairavimui

Nepyk, bet niekaip nesuprantu kam reikia laukti ryto, isvaziuok po pietu, vis vien naktis juk buna bemiege. Juk dar daugiau pavargsti po tokios nakties.
As siais metais bandysiu sestadieni po pietu lekti.
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2012 04 20, 18:04)
As siais metais bandysiu sestadieni po pietu lekti.

ir labai liux padarysit thumbup.gif , mes dažnai taikom išvažiuot šeštadienio vakare, labai geras važiavimas gaunasi naktį ir paskui sekmadienį
Atsakyti
Kai baigsime, keiliamės į

Naują temą
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti