Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 03 19, 11:39)
Ir klausimas Aidlukai, jei užklys čia, fotoreportaže įdėjus foto kempingo Baškoj , pasistatę palapinę po medžiu, tai įdomu ar ten daug pavėsių ar tik jums taip pasisekė? nes kažkaip baisokoka man su ta palapine per karštį, pernai vengrijoj prie 38 nekas buvo kai nebuvo kur pasislėpt  doh.gif

Sarlatane, yra tam kempinge nemažai medžių drinks_cheers.gif Aišku, visi turistai su palapinėm ir stengiasi po jais įsikurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 04 03, 20:04)
Sarlatane, yra tam kempinge nemažai medžių drinks_cheers.gif  Aišku, visi turistai su palapinėm ir stengiasi po jais įsikurti  smile.gif

aišku 4u.gif , jūs mažai jame gulinėjot, o mūsų tikslas po kelionių ten pagulėt ir pailsėt , skaičiau kad animacija vaikam ir suaugusiems visą dieną, vakare kažkas vyksta, ar teko matyt patiems tarp keliavimo?
čiuožyklos ten didelės yra , jos kempingo ar miesto/ ar mokamos ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 04 balandžio 2012 - 07:55
Esu rašiusi ką valgyti Kroatijoje, jei kam bus įdomu ir aktualu, nes ten reikia daug ką valgyti biggrin.gif http://subjektyvi.bl...yteti-4508.html
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2012 04 03, 07:06)
Taip gal ir nesu valgiusi, nes neturiu nei kaimu, nei darzu, turguose irgi nesilankau.  rolleyes.gif
O ir del skonio nesigincijama, jums skanesni musiskiai, o man gal skanesni Kroatiski ir tiek. Tai yra tik mano nuomone  smile.gif

mes turim šiltnaminių LT pomidorų...
bet Kroatijos pomidorai padarė įspūdį..nerealiai skanūs drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2012 04 05, 00:06)
mes turim šiltnaminių LT pomidorų...
bet Kroatijos pomidorai padarė įspūdį..nerealiai skanūs drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

del pomidoru turim skirtingas nuomones, taciau del nektarinu ir persiku gincu manau tikrai nekils ir nuomone bus vieninga thumbup.gif
P.S. net savo brangiosios uzklausiau, kaip pomidorai,ar paliko ispudi kroatijoj:) primine,kaip uostem pries ragaudami-tokio kvapo nebuvo kaip lietuvisku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 05 balandžio 2012 - 21:21
Apie maistą vis dar biggrin.gif Ten visur eko maistas, toks ir skirtumas. Ir prekybcentryje, ir turguje. Ten nereikia ieškoti spešal ūkininkų, turgelių, taškų. Ten VISUR yra eko. Va ir viskas. O kad kažkam skoniai vietiniai neprasti, tai norėčiau priminti, kad ten nėra šiltnamių, ten saulė ir saulėtų dienų ženkliai daugiau nei Lietuvoje, ten tiesiog kitoks klimatas. O kai kitoks klimatas ir saulės nepagailėta, chemijos ir nitratų nepadauginta, tai nežinau, koks tas skonis turi būti. Natur produkt. Nuo mėsos iki daržovių, vaisių, žuvies, jūros gėrybių. Tokių skanių šviežių krevečių ar kalmarų, iki soties.. V.ž. neužsiciklinkit ant pomidorų biggrin.gif
Atsakyti
kas liecia maista, tai pernai nutikimas toks buvo. pavaisino mus seimininke savos gamybos rakija, mes tuoj pat savu kaimisku lasinuku paruosem. ji is karto klausia-domače?- tipo naminiai. taip sakau, mano tevas ukininkas. duona velgi-domače?-taip,mano zmonytes kepta. ji susizavejus buvo...
tik manau kroatijai istojus i EU, baigsis ten, kaip ir pas mus, maisto naturalumas...juk musu kaimuose, jei zmogus augina sau, kaiaule ar vista auginama be cheminiu priedu. o didieji ukininkai kaip augina? beveik kaip lenkai-chemija ir grudu atliekos. todel ir kiaule istinsta iki 100 kg per 4 men, kai naturaliai-grudais ir bulvem- uzauginti reikia beveik metu
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 06, 11:32)
Va chia tai geras! Tada Kroatija tikrai mum  lotuliukas.gif  tikiuosi kad birzelio menesi jau bus pakankamai vaisiu ir darzoviu ir galesim pasilepinti skaniu ri sveiku maistu ir namo gal dar kazka parsivezt smile.gif

nebus birzeli pakankamai, jei nevaziuosit link dubrovniko...o ir kainos didesnes vaisiu nei pas mus. taciau uz toki skoni tikrai verta pasimegaut...
Atsakyti
Man kažkaip įdomu pasidarė po kiek Kroatijoje reikia palikti arbatpinigių už viešbučio kambario tvarkymą.
Turkijoje ir Egipte užtekdavo dolerio, o kaip šioje šalyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 09, 19:56)
Man kažkaip įdomu pasidarė po kiek Kroatijoje reikia palikti arbatpinigių už viešbučio kambario tvarkymą.
Turkijoje ir Egipte užtekdavo dolerio, o kaip šioje šalyje g.gif

O kodel nepasigirti?
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2012 04 09, 20:06)
O kodel nepasigirti?

Nelabai supratau?
Kas liečia mane, nelabai turiu apie ką pasigirti, nes labai mažai kur buvau. Kadangi šiemet planuoju aplankyti tą šalį, tad bijau, kad gėdos neapturėčiau, jei kartais ant lovos nieko nepaliksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 09, 20:21)
Nelabai supratau?
Kas liečia mane, nelabai turiu apie ką pasigirti, nes labai mažai kur buvau. Kadangi šiemet planuoju aplankyti tą šalį, tad bijau, kad gėdos neapturėčiau, jei kartais ant lovos nieko nepaliksiu g.gif

kroatija europa, tad arbatpinigiai kaip europoj. cia kas liecia kavines. bet nera privaloma ir niekas nepraso atkise rankas. uz kambariu tvarkyma-nesam susidure,kadangi gyvenam pas privatininkus,tai ir tvarkomes kazkiek patys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 10 balandžio 2012 - 09:07
Lietuvoje bent as asmeniskai jei gerai aptarnavo 10% nuo savo sumos. jei Blogai aptarnavo tada iskratau visu baltus centus biggrin.gif, o jei ziauriai tada arbatpinigiai buna - mano replikos padavejai.

Valiuta kokia be butu, bet naudoju toki principa.
Atsakyti