[quote=vidal,2012 04 03, 10:26]
[quote=eceris,2012 04 03, 01:26]
sorry, bet itariu gerbiamoji nesi valgiusi aplamai naturaliai uzaugintu pomidoru, o tik maximinius beskonius...
nu ...sorry..... bet wikne juk nerašė, kad ragavo Kroatijoj krautuvinius pomidorus
kaip Jūs taip piktai į viską reaguojat ( jau ne pirmą karta
) po Jūsų postų kažkaip jau nelabai besinori čia užsukt, bijau.....kad ir noras aplankyt Kroatiją nedingtų
P.S. įsivaizduoju, ka dabar perskaitysiu vėliau čia sugrįžus
[/quote]
kodel piktai? as visiskai nepiktai-as tik pasakiau kaip man atrode. ir butent taip ir pagalvojau, kad zmogutis neturi nei kaimo nei sodo, todel naturalu kad neragaves naturaliai lietuvoj uzaugintu pomidoru. cia viskas normalu ir nera ko uzsigauti-kazkas yra trecia karta ant asfalto, kazkas keliolikta karta nuo plugo
. negi reikia pykti kad esat miestieciai? as niekad neuzsigausiu jei mane pavadins kaimieciu-nes taip ir yra. ir netgi galiu didziuotis, kad gyvenu kaime-tik dirbu mieste...tiesiog konstatavau fakta, kuris pasirodo yra tiesa-pati juk sake-neturi nei sodo nei kaimo...tad prie ko cia mano piktumas? tiesiog likau nesuprastas
turbut teks atvezt vasara dovanu kaimisku agurku ir pomidoru, kaip kompensacija
o i kroatija vaziuokit- ko gero manes ten siemet nebus, tad nebusit piktai sutikta
.
o kas liecia "ne prima karta"...kelinta tema eina- 4 ar jau 5 cia apie kroatija? ir visose, perskaicius visus 50 psl, po keleta kartu klausiama tu paciu klausimu - kur grazu, kas skanu ir t.t ir panasiai. na nejaugi kas man skanu,tas butinai ir jums turetu but skanu? nejaugi kas jums gali but grazu as ar kita galim zinoti. nezinau, pirma karta kai rinkausi kelione, as sedejau gal pusmeti-ir visas is eiles tema skaiciau, patikusias vietas keliausi i worda, isvaziuodamas atsispausdinau ir keliones metu skaitydavom kur nuvykus, ka pamacius. ir finale-radau kas man patiko, radau kas nepatiko. taciau pykciai ne prie ko. skaitom, domimes, tada klausiam. na kaip as jums galiu pasakyt kad labai skanu krevetes - jei man jos nepatinka, o jus galbut jas dievinat...
ir vel sakysit piktai atsakiau?
bet isigilinkit ka parasiau - juk tai tiesa...kalbai einant apie kroatija kaip apie sali - tikrai grazi salis. taciau visos keiones smulkmenos - juk viskas labai asmeniska....
Papildyta:
[quote=Keretoja,2012 04 03, 13:37]Tiesa, gal kas jau domejosi, kadangi Kroatija ne ES, esu dukrytei padarius kortele, tai ar butina dar ir pasa darytis ar praleidzia su kortele?
[/quote]
jau rasyta apie tai daugybe kartu. pakaks ir tapatybes. kazkur turejau nuoroda apie tai, bet nerandu kur:) juolab berods nuo liepos 1 kroatija tampa kandidate i EU, tad problemu tikrai nekils. ju nebuvo nei pernai, nei 2009 metais del tapatybiu...