Kempingu kainos http://issuu.com/cro...list-2012-en-de
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 22, 16:37)
mane tai keltų kainos truputį gąsdina ir taip, ir taip skaičiuoju... su mašiniuku kaip ir pigiau išeina o gal aš nelabai gaudausi
Tikrai brangu. Bet, kiek teko pačiai plaukti, nors tos patirties žinoma ne marios, nes plaukiau tik kelis kartus į salas su auto ir dar išilgai visą Kroatiją, tai kaip suprantu, labiausiai apsimoka tiems, kurie keliauja be auto ir neima kajučių nakvynei, jei tokia yra. Daug žmonių plaukė tokiu būdu.
Griztant prie kedziu camp'o.
Thomas philips man is savo rato siule ziureti, nes ten pasitaiko visokio "slamsto"
As pernai taip pat maciau ka vokieciai ar italai naudoja t.y. stalai ar kedes. Nusiziurejes esu stala bet 30-40 svaru, o kede iki 100lt drasiai galima rasti is anglu.
Jei kam idomu tai cia galit ziuret camp smulkmenu www.singersoutdoors.com dvi savaites ir namo atveza.
Thomas philips man is savo rato siule ziureti, nes ten pasitaiko visokio "slamsto"
As pernai taip pat maciau ka vokieciai ar italai naudoja t.y. stalai ar kedes. Nusiziurejes esu stala bet 30-40 svaru, o kede iki 100lt drasiai galima rasti is anglu.
Jei kam idomu tai cia galit ziuret camp smulkmenu www.singersoutdoors.com dvi savaites ir namo atveza.
QUOTE(Smilla @ 2012 03 27, 06:24)
Gal eziu nera ten, kur nera akmenu, kur smeliukas/zvyriukas?
Ties Omis nemateme ne vieno ezio, bet ten smelis. O draugai kur gyveno, kempinge, ten uoletas krantas, tai mate.
Ties Omis nemateme ne vieno ezio, bet ten smelis. O draugai kur gyveno, kempinge, ten uoletas krantas, tai mate.
Vanduo toks skaidrus, kad viskas matosi taip pat ir eziai . Nors atostogaujanciu labai daug, o ant ezio uzlipa tik vienetai, tai cia daugiau ispustas burbulas, nei problema. Sekmes
QUOTE(baka2 @ 2012 03 29, 14:04)
Vanduo toks skaidrus, kad viskas matosi taip pat ir eziai . Nors atostogaujanciu labai daug, o ant ezio uzlipa tik vienetai, tai cia daugiau ispustas burbulas, nei problema. Sekmes
pernai isvaziuojant namo...paskutinis nusimaudymas juroje... ejau atbulas ir kaip tycia be tapkiu, ir gavau i kulna spygliuku. kazkiek isikrapsciau, bet gal dar pora dienu jauciau...pasiseke
sveiki keliautojai
mastom ir mes sia vasara i kroatija nukeliauti, keliausim su 1,2 metu vaiku, tai domina ar pvz plitvicose imanoma su vezimu prasisukti, ar po parka geriau nesynej vaika nesti?
mastom ir mes sia vasara i kroatija nukeliauti, keliausim su 1,2 metu vaiku, tai domina ar pvz plitvicose imanoma su vezimu prasisukti, ar po parka geriau nesynej vaika nesti?
QUOTE(vinipooh @ 2012 03 30, 14:43)
sveiki keliautojai
Geriausia nesyneje. Nes yra vietu, kur laiptai. Arba siauri takeliai. Nors mateme, kad kazkas su vezimuku vazinejo, bet persidare kazkaip i dvirati vezima. Nesiokle tikrai nepamaisys
QUOTE(vinipooh @ 2012 03 30, 13:43)
sveiki keliautojai
Takeliai siauri, daug laiptuku ir su vezimeliu tikrai bus labai nepatogu. Neskites nesynej, tai ir jums bus tik vienas nesulys ( nereiks vezimelio nesioti) ir saugiau vaikui. Paziurinekit nuotraukas is Plitvicu, manau patys pamatysit. Geros keliones
baka2 - aciu eisiu ieskoti fotoreportazu nes ir siaip juos reikia pasinagrineti
bet kad tema uztilus visai sita, pabandysiu tada dar patrukdyti su vienu klausimu
kaip kroatijoje maistas? kiekvienoje kelioneje stengiuosi isragauti tradicinius patiekalus, tai idomu ka patartumete skanauti kas pas juos tradiciska ir tt?
ir siaip kaip kainos prekybcentriuose pvz juros gerybiu? (nes aisku daznai ir patys gaminsimes valgyti, o nuvykus prie juros visada norisi juros gyviu, bent man)
bet kad tema uztilus visai sita, pabandysiu tada dar patrukdyti su vienu klausimu
kaip kroatijoje maistas? kiekvienoje kelioneje stengiuosi isragauti tradicinius patiekalus, tai idomu ka patartumete skanauti kas pas juos tradiciska ir tt?
ir siaip kaip kainos prekybcentriuose pvz juros gerybiu? (nes aisku daznai ir patys gaminsimes valgyti, o nuvykus prie juros visada norisi juros gyviu, bent man)
Planuojam ir mes i Kroatija Atrodo skaiciau atidziai, bet va apie draudimus nieko neradau Gal galetumete parasyti ar uztenka paprasto Civilines atsakomybes draudimo, Kroatija gi kol kas ne ES nare. Ko gero neuztenka ir ligoniu kasu draudimo keliautojams. Kas keliavot pasidalinkit prasau.
QUOTE(vinipooh @ 2012 04 02, 22:48)
baka2 - aciu eisiu ieskoti fotoreportazu nes ir siaip juos reikia pasinagrineti
Maistas ten nerealus, viskas sviezia, sultinga, sodraus skonio dar dabar negaliu pamirsti ju pomidoru, nu turbut dar niekad nesu valgiusi tooookiu skaniu, o vynuoges, arbuzai...ech kai prisimenu net silpna darosi O labiausiai negaliu pamirsti makaronu su juros gerybemis,kuriuos teko ragauti vienam restoranelyje, vien del to patiekalo vel noreciau gryzti i Kroatija
Papildyta:
QUOTE(sfinkse @ 2012 04 02, 22:54)
Planuojam ir mes i Kroatija Atrodo skaiciau atidziai, bet va apie draudimus nieko neradau Gal galetumete parasyti ar uztenka paprasto Civilines atsakomybes draudimo, Kroatija gi kol kas ne ES nare. Ko gero neuztenka ir ligoniu kasu draudimo keliautojams. Kas keliavot pasidalinkit prasau.
Mes vaziavome tik su civiliniu atsakomybes draudimu, tik dar zalia korta prie to draudimo turejom, kad draudimas uzsieni galiotu. Buvom apsidraude ir savo gyvybes, bet cia jau labiau del savo sventos ramybes nenorit galit nesidaryt