Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(eceris @ 2012 02 29, 01:05)
kad ten orai visuomet geri.jei gausit lietucio kokiam pusvalandziui-bus tik gaiviau

tas taip taip. Tiesiog ko labiau tokiu metu bijot -ar nepakeliamų karščių ar per didelio kiekio žmonių?
Atsakyti
Žmonių bus daug, bet labiau karščio bijokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 02 29, 07:51)
Žmonių bus daug, bet labiau karščio bijokit  biggrin.gif

na kaip su tuo karsciu- apie 12-13 val teks eit namo,pagulet iki 16-17 val, nes saulute kanda labai-islipi is vandens ir jauti kaip oda znaibo:)
o kas liecia zmoniu gausybe-na ka as zinau-nera ko lygint su musu palanga ar tarkim krymu-vat ten subine prie subines guli pajuri. kazkaip kroatjoj gerokai erdviau-to pajurio jie turi pakankamai-visiems pakanka vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2012 02 29, 00:28)
noriu pasiklaust..o važiuodami į Makarskos kurortą liepos pirmoms dviems savaitėms labai galim pralošt su orais? ar turėtų būt normaliai? ir verta rinktis grūdos organizuojamą kelionę  Palei jūrą neatrastų krantų link 
http://gruda.lt/keli...-169/2012-06-13
?

ačiū už komentarus wink.gif    4u.gif

Aš pernai sekiau "Grūdos" keliones, tai į šią kelionė labai sunkiai renkasi keliautojai, buvo gal tik dvi per sezoną ax.gif , geriau rinkitės per Budapeštą, pernai man atrodo į šią kelionę rinkosi geriausiai, aš pati ruošiausi per Vieną, bet vėliau pasikeičiau į kelionę per Budapeštą, nors tos datos kelionės per Vieną vyko, bet buvo užpildyta tik kokie 2/3 autobuso.
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2012 02 29, 10:25)
Aš pernai sekiau "Grūdos" keliones, tai  į šią kelionė labai sunkiai renkasi keliautojai, buvo gal tik dvi per sezoną ax.gif , geriau rinkitės per Budapeštą, pernai man atrodo į šią kelionę rinkosi geriausiai, aš pati ruošiausi per Vieną, bet vėliau pasikeičiau į kelionę per Budapeštą, nors tos datos kelionės per Vieną vyko, bet buvo užpildyta tik kokie 2/3 autobuso.

tai kazkiek gal nublanke autobusines keliones. kas is pazystamu rato taip keliaudavo,dabar renkasi lektuvus arba savo auto. nors pries keleta metu tikrai populiaru buvo autobusu
Atsakyti
Sveiki, gal kas keliavo i Kroatija geguzes men.? ar jau pakankamai silta kad maudytis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 02 29, 14:00)
Sveiki, gal kas keliavo i Kroatija geguzes men.? ar jau pakankamai silta kad maudytis?  4u.gif

nebuvau geguze,buves esu nuo birzelio 10, bet maudemes normaliai-vanduo virs 20 tikrai buvo. zodziu,tikrai bus silciau nei palangoj:)
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 27, 10:50)
Vairuojame abu, pasikeisti nėra problemų. DVD ir panašių dalykėlių neplanuojam pirkti, bet va, galvoju apie elementriausią automobilinį įkrovėją laptopui. Kad galima būtų naudotis non stop, žiūrėt filmukus, žaist žaidimus ir kt.

Dar klausimas.  Jei važiuotume ne lengvąja, o tokios gan nemažos apimties minivenu
(kur viršuje pasidaro "miegamoji antresolė")  - ar patogu su juo tarkim, važinėtis po miestus, parkuotis. O ir kempinge, ar pasiteisintų mintis kasdien vis kažkur išvažiuoti su minivenu, paskui grįžti?

Ir, gal padėtumėt išsririnkti iš šių kemingų (itin aktualu geras krantas, be jūros ežių):

http://www.istracamp...general-camping

http://www.camping-a...dubrovnik/beach

http://www.camping-a...mp-porec/pitch#

Aš tai turiu nuo kompiuterio UPS isidėjes, išmečiau iš vidaus akumuliatorių ir pajungiau nuo mašinos akumuliatoriaus per automatuka 10A.
Paprasčiau jums būtų kažka tokio nusipirkti
http://www.fortakas....i...6&ID=404629
user posted image
Atsakyti
Norėčiau patarimo ax.gif Kaip išsidėlioti nakvynes Kroatijoje, kad būtų patogu ir pagulinėti pajūry ir aplankyti lankytinus objektus. Pačioje Kroatijoje praleistume apie 12 dienų. Kiek dienų siūlytumėt skirti šiaurinei daliai? Didesnę laiko dalį norėtume praleisti pietuose. Šiuo metu kaip tik nagrinėju visus galimus variantus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 03, 19:19)
Norėčiau patarimo  ax.gif Kaip išsidėlioti nakvynes Kroatijoje, kad būtų patogu ir pagulinėti pajūry ir aplankyti lankytinus objektus. Pačioje Kroatijoje praleistume apie 12 dienų. Kiek dienų siūlytumėt skirti šiaurinei daliai? Didesnę laiko dalį norėtume praleisti pietuose. Šiuo metu kaip tik nagrinėju visus galimus variantus  blush2.gif

per viena kelione kroatija tik prabegsit,bet nepazinsit. bet mes tarkim darom taip.apsistojam pradzioj kokiom trim dienom,aplankom kas domina. bet turi but dominantys objektai kazkur netoli tos vietos kur gyvenam-kad sedai i masina,nulekei,ir vakare gryzti dar ir prie juros pabut. po to vaziuojam i kita vieta. ten apsistojam ilgiau,kokiom 6 dienom tarkim,ir lepinames pasyvesniu poilsiu,isvaziuodami ka nors pamatyt tik kas antra diena,arba pora dienu is tu 6 numatytu ten praleist
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 03, 19:19)
Norėčiau patarimo  ax.gif Kaip išsidėlioti nakvynes Kroatijoje, kad būtų patogu ir pagulinėti pajūry ir aplankyti lankytinus objektus. Pačioje Kroatijoje praleistume apie 12 dienų. Kiek dienų siūlytumėt skirti šiaurinei daliai? Didesnę laiko dalį norėtume praleisti pietuose. Šiuo metu kaip tik nagrinėju visus galimus variantus  blush2.gif

Musu pernai toks poilsis buvo. Pirmoms 3 dienom apsistojome salia pulos. kad pamatyti amfiteatra, o tada 11 dienu netoli zadar, isnarsem ir ta miesta smile.gif Pirmais metais tik pralekem visa kroatija pajuriu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, Kroatijos mylėtojai 4u.gif
Ruošiamės su šeimyna aplankyti šią šalį, tik labai netradiciškai- ne vasarą. Beieškant nakvynės aptikau, kad, matyt, mažai kas ten teužsiima kambarių nuoma ne sezono metu. Iš to kilo dar vienas klausimas- o kaip su visokiais ekskursiniais pasiplaukiojimais po salas, raftingais ir pan. atrakcijom balandžio pradžioj? g.gif Gal ne sezono metu pusė kroatų savo langines užkalę Afrikoj liūtus medžioja rolleyes.gif ir niekas ten turistų nelaukia? Ar teko kam lankytis ne sezono metu?
Atsakyti