Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Amiala @ 2012 02 22, 20:25)
Ne, ne su sava schmoll.gif  O dėl ko katastrofa?

todel kad ten nereali gamta, reikia vaikscioti is leto ir geretis, stebeti, dziaugtis. o su ekskursija matysite kitu zmoniu nugaras, nes reikes vaikscioti siaurais takeliais ir tilteliais. viskas paskubomis. gal yra kokie autobusai kurie vaziuoja is opatijos i plitvicas, tik ne ekskursija
Atsakyti
Mes į Plitvicas patekome iš dalies ne ekskursijų valandomis, tai gavom ramybės sočiai, tačiau kai pajudėjo "bandos", o tai tikrai taip, tai saugokis, vaikel, kad nuo takelio nenustumtų į vandenį. Tai palaukdavom atokiau, kad gauja pralėktų, o jie tikrai skuba, tada ramiai sau pasigrožėdami ėjome. Nes tas skubėjimas ir, kas mane labiausiai erzina, žmonių susigrūdimas - pusės grožio nepamatai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 02 22, 22:00)
Mes matem plitvicoje kaip Lt ekskursija vyko. Pabegom visi i tuos traukinukus, Gide moteris rekia per visa parka, kad paskubetu. Ten is sono ziurint gavosi ne pasivaiksciojimas, o pasilakstymas su zandaru priekyje. Net juokas eme. Uzsinieciai kaip zmones, bet lietuviai su ekskursija....

Buvau Plitvicos nac. parke du kartus su skirtingomis kelionių agentūromis, nei kas vijo nei rėkė tongue.gif , ėjome visi normaliu tempu, pasidairydami ir fotografuodami, žinoma valandą prastovėti prie vieno krioklio nelabai pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 02 22, 23:32)
Mes dvi vasaras po 14d krotijoje, liepa ir rugpjutis, neteko leitaus matyti ir net debesu kad saule uzstotu smile.gif Kroatija - GERIS yra...

Dabar jei vaziuoti, o ir vaziuosim tai tik rugpjucio antroje puseje t.y. nuo 15d. nes tada zmoniu siek tiek pradeda mazeti tuo metu kai tavo atostogos tesiasi ten, ir kainos pradeda kristi, orai 30d,25n, vanduo liux. Liepa gerai, bet per daug jau...

ne visai taip.mes pernai buvom rugpjucio 15 jau vietoj. visa istrija buvo pilna vokieciu,italu ir austru.pats antpludis. kempingai prie senj irgi uzimti-tik prasciausios vietos belike. netoli zadaro,seline apsistojom,bet ir ten daug zmoniu buvo. tiesiog pasiseke,kaip tik moteriskaite isejo is savo kiemo,nes jos sveciai isvaziavo ta diena ir laisvas kambarys buvo 10 dienu,ne po to rezervuota buvo. tad zmoniu tikrai daug buna. o kainos pradeda krist tik nuo rugpjucio 25-27 dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 23 vasario 2012 - 10:19
Yra toks dalykas. Mes kasmet išvažiuojame iš K. likus savaitei ir daugiau iki rugsėjo, nes turim mokinukų, tai didžiausios eilės, ypač kemperių, įvažiuojančių į K. Italai, austrai, vokiečiai ir kt.. Nes prasideda tas laikotarpis, kai aksominis sezonas, geresnės kainos ir dar dirba visi restoranai, kavinės, kas taip pat svarbu, jei važiuoja į kurortus, kur žiemą nelabai kas dirba.
Atsakyti
vokieciams ir turbut austrams mokyklose atostogos prasideda rugpjuti ir tesiasi iki rugsejo vidurio, tada dauguma vaziuoja atostogaut smile.gif
Atsakyti
Aš važiuoju rugpjūčio 31 d., tikiuosi nesušalsiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 02 23, 12:12)
Aš važiuoju rugpjūčio 31 d., tikiuosi nesušalsiu g.gif  biggrin.gif

Tikrai neturėtumėt sušalti, aš buvau rugsėjo viduryje, tikrai buvo maloniai šilta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2012 02 23, 12:31)
Tikrai neturėtumėt sušalti, aš buvau rugsėjo viduryje, tikrai buvo maloniai šilta 4u.gif

O kaip vanduo tada buvo?
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 02 23, 12:32)
O kaip vanduo tada buvo?

Manau, kad koki 20-22 smile.gif
Čia galite pasižiūrėti orų dienoraštį:
http://www.gismeteo.ru/diary/3299/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuskė: 23 vasario 2012 - 12:03
Kazkurioje temoje is daugybes puslapiu buvo paminetas autocamp netoli omish miestelio. Taip pas sake kad camp'o seimininkas labai svetingas ir vakarais megsta kazka kepti. Zodziu labai isgirtas buvo ir kainos prieinamos. Pavadinimo reik.
Ir siaip visi kiti camp domina atkarpoje Zadar- Split. Pagrindinis kriterijus kad ant juros kranto ir nebutu plikas kiemas t.y. be medziu
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 02 23, 13:04)
Kazkurioje temoje is daugybes puslapiu buvo paminetas autocamp netoli omish miestelio. Taip pas sake kad camp'o seimininkas labai svetingas ir vakarais megsta kazka kepti. Zodziu labai isgirtas buvo ir kainos prieinamos. Pavadinimo reik.
Ir siaip visi kiti camp domina atkarpoje Zadar- Split. Pagrindinis kriterijus kad ant juros kranto ir nebutu plikas kiemas t.y. be medziu

tai kad kaip tik skaiciau kad omis autocampas gan brangus. buvo surasytos kainos bungaluose,tai tas pats kas buta isinuomot. pats buvau omise,tiksliau duce,salia omiso,birzelio vidury vietu daug buvo,apartmens visur kabojo kad nuomoje,o ir nebrangu-tada mokejom 45 eurus uz du kambarius-mums ir vaikams atskirus
gali pamegint kitapus zadaro,pries starigrad paklenica,seline kaimelis. vieta su vaikai gera,jura negili,akmenukai.pinijos papludimyj,gerai pasislept nuo saules. mums patiko.paklenicos parkas netoli,kur vinetu filmavosi gojko miticius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 23 vasario 2012 - 12:26