QUOTE(Cobre @ 2011 09 15, 09:27)
Atostogu visur vyksti tam tikram laikui ir tikrai pamatai ne viska, kiek salis gali parodyti. Nepaisant to, vienos salys suzavi, kitos ne. Ir kiekvienam skirtingai. Todel kas cia nuostabaus, jei ir nepatiks, kiekvienas juk mes savaip i viska ziurime ir skirtingais dalykais zavimes. As seku Kroatijos tema, nes salis gana arti, su geru klimatu ir jura. Galetu buti puiki vieta atostogoms ir busimai kelionei. Bet... Kol kas ir kiek pati domejausi, ir skaitau atsiliepimus, bei perziuriu fotoreportazus, tai tikrai gana grazi salis, bet na neuzkabina ir tiek. Labai mielos pakrantes su miestukais, bet siaip ivairoves man truksta, gamtos tame tarpe. Gali buti, kad tiesiog nelabai kas nuklysta toliau nuo Plitvicu ir pajurio, todel tokie monotoniski ir neidomus vaizdai Taip, kad salies nenurasau, bet ir kol kas neatradau, kas joje mane sudomintu, nieko, ko negalima rasti kitur. Del maisto nesigincysiu, gal jis ten ir geras, ir puikus, bet tai irgi nera isskirtine Kroatijos savybe.
rekomenduociau del ivairoves apsilankyt paklenicos parke. galima palaipiot alpinistu takais,galima ilyst i urvus. galima pesciomis perkopt kalnu taku i kita puse kalno keteros ir gryzt kita puse.praejimu tikrai yra gan extremaliu. jei kazka sako AtA Goiko Miticiaus pavarde,butent paklenicos parke jis filmavosi anu laiku garsiam filme Vinetu. pirmas pakilimas iejus i parka-i apzvalgos ailstele su teleskopu-kalnu takeliu ir mano brangioji isikvepe.kol as su vaikais pasiekem 8 tako punkta,ji megavosi sunokusiom figom salia auto. kazkodel pries siu metu kelione labai mazai info buvau rades siame forume apie paklenicos parka.bet mums ten patiko
plitvicka jezera esam buve pirmoj kelionej,bet vaikai ir zmona sake dar karta mielai apsilankytu ten...visa esme tame,kad uz 1700 km nieko graziau mums lietuvaiciams nepasiekti.yra graziu vietu pasaulyje,zinoma. bet tarkim vykti i peru,kai kelione kainuoja 15 tuks vienam-gal geriau tris kart i kroatija su visa seima uz ta pacia suma....