Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Tiesioginiai skrydziai per Novatura i Kroatija (Rijeka) prasides tik birzelio pabaigos. Teiravausi ju del bilietu, gavau atsakyma, kad laisvu bilietu yra tik liepos menesiui ir kaina asmeniui 1398 lt. As planuoju dviese uz tokia kaina suskraidyti per ryainair su 1 persedimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 01 14, 22:35)
O apskritai parduoda lėktuvo bilietus į užsakomuosius reisus?  g.gif Nebent koks pustuštis lėktuvas skrenda  g.gif

Tik kartais tie bilietai būna brangesni nei kartu imant viešbutį ir maitinimą. Bent mums taip pasitaikė skrendant į Turkiją (Marmarį). Buvo reikalingai nuskristi į Marmarį, gyventi ten turėjom kur. Tai bilietai tik lėktuvui buvo 1300, o skrydis plius viešbutis ir maitinimas (pusryčiai ir vakarienė) 1200. Aišku viešbutis ne iš prabangiausių. Tik mes pirkom mėnuo prieš skrydį, Gal labai anksti perkant ir būtume pigiau gavę. g.gif
Atsakyti
Aš susiekus su agentūra gavau pasiūlymą liepos 12 - 19d bilietai pirmyn atgal 700lt -žmogui
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2012 01 15, 22:04)
Aš susiekus su agentūra gavau pasiūlymą liepos 12 - 19d bilietai pirmyn atgal 700lt -žmogui

O per kokią agentūrą, gal nebrangiai kainuotų kartu ir su viešbučiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2012 01 14, 21:54)
Apie tai ir kalbu kad parduoda ir i Kroatija ir Kosa , Roda ir tt. Gali su jais skrist o viesbuti pats pasirinkt, nes bent Kroatijos viesbuciai Novaturo tai nezavintys kazkokie.

Todėl kad vežėjai renkasi sau palankius viešbučius, o ne tuos, kurie yra geresni ar geriausi. Žinoma, patys pačiausi viešbučiai, prabangūs, jie tikrai nepigūs, bet jei yra poreikis, visada galima rinktis. O rinktis tikrai yra iš ko rolleyes.gif
Atsakyti
Čia per novaturą. skė bilietų kiekis l.ribotas.
Aš nesuprntu, kodėl kroatijai tokie brangus pasiūlymai, ir tokie prasti viešbučiai
Papildyta:
Aš nesuprntu, kodėl kroatijai tokie brangus pasiūlymai, ir tokie prasti viešbučiai
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2012 01 16, 15:58)
Papildyta:

Ir man pasirodė, kad palyginti kaina aukšta pagal žvaigždutes ir be maitinimo, jei mes apie tą patį kalbam http://www.novaturas...kroatija/rijeka
Atsakyti
Todėl, kad Lietuva mažas kraštas, maža rinka, visą grietinėlę nusigriebia kitų šalių kelionių operatoriai. Todėl kas lieka, iš to ir stengiasi išspausti. Kroatija ir šiaip nėra labai pigi šalis, o turizmas jų "nafta". Jie iš to gyvena ir tuo gyvena. Todėl jei yra galimybės, geriau rinktis savo transportą ir lėkti. Bet jei to nėra, bandykite per agentūras ieškotis privačių apartamentų, bus kažkas kitko. Be to nereikia taip bijoti viešbučių, nes ten ne Turkija ar kt., čia visai kitokio tipo turas. Viešbutyje negyvensit, va kame esmė, jūs grįšite tik pernakvoti. Todėl svarbiausias punktas - kondicionierius, jei važiuojate per patį karščių sezoną. Visa kita - smulkmenos, nevertos dėmesio.

Didžiausia klaida - "viskas įskaičiuota". Tai yra didžiausia klaida Kroatijoje.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 16, 18:51)

Didžiausia klaida - "viskas įskaičiuota". Tai yra didžiausia klaida Kroatijoje.

drinks_cheers.gif Kiek teko keliauti (aišku tikrai ne daug) imdavome HB. Bet kartais tai prieš pusryčius išlėkdavome į ekskursiją arba vakare negrįždavome. O per pietus tai retai kada buvome viešbutyje. Gal Egipte 2 dienas prie jūros, nes iki jūros buvo 5 m nuo kambario per duris, o jei tiesiai tai ir to nebūtų buvę biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as cia biggrin.gif geguzes pabaigoj varom i Porec 6 dienom, vaziuojam su masina ir dviem vaikais, per daug nevazinesim, tik norisi aplink Porec ka nors grazaus pamatyti bigsmile.gif gal turit kokiu pasiulymu, patarimu ka butina apziuret? g.gif
Atsakyti
Visą Istriją kiaurai išilgai, Kvarner - čia įlanka ir dar jei bus laiko Krk salą. Per mažai dienų, kad "pamatyti" visą Kroatiją, tai bent jau kelis regionus išsamiau ir kokybiškiau, bus išties vertinga. Netoli Venecija, tai galima dieną paskirti Venecijai. Bet čia tik tarp kitko.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 16, 21:24)
Visą Istriją kiaurai išilgai, Kvarner - čia įlanka ir dar jei bus laiko Krk salą. Per mažai dienų, kad "pamatyti" visą Kroatiją, tai bent jau kelis regionus išsamiau ir kokybiškiau, bus išties vertinga. Netoli Venecija, tai galima dieną paskirti Venecijai. Bet čia tik tarp kitko.

oi ne, mes tikrai nezadam visos Kroatijos pamatyt schmoll.gif nes vaikui vienam buna bloga vaziuojant, tai norisi bent kur nors apylinkes apziuret ir pailset truputuka smile.gif Krk labai norisi! o i Venecija net nezinau, gal ir fainai butu bigsmile.gif visa diena trunka kelione? kas buvo ar idomi ekskursija buna? bigsmile.gif
Atsakyti