Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(zigri @ 2011 10 22, 22:41)
mano puokste  4u.gif

kazi kodel man neleidzia ikelti nuotraukytes? g.gif dydis jos geras.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 10 26, 18:08)
mano buvo is orchideju, tai viska puikiai atlaike  ax.gif

user posted image

man aplamai orchidejos kaskas tokio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 10 26, 20:08)
mano buvo is orchideju, tai viska puikiai atlaike  ax.gif

Labai graži klasikinė prabangi puokštė wub.gif O kad šios orchidėjos puikiai laikosi tai tikrai TAIP mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 28 spalio 2011 - 21:19
Labukas smile.gif

Įkeliu ir aš savo puokštę. Nieko stebuklingo, paprasta tokia, bet man tiko. Jau matosi, kad šaltukas gnybtelėjo kalijas, bet visai gerai atsilaikė visą dieną smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 11 02, 11:40)
Labukas smile.gif

Įkeliu ir aš savo puokštę. Nieko stebuklingo, paprasta tokia, bet man tiko. Jau matosi, kad šaltukas gnybtelėjo kalijas, bet visai gerai atsilaikė visą dieną smile.gif
user posted image

Neįtemą, bet Jūsų suknelė matosi megzta tokia miela ir šilta wub.gif O ir puokštė graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 11 02, 11:24)
Neįtemą, bet Jūsų suknelė matosi megzta tokia miela ir šilta  wub.gif O ir puokštė graži 4u.gif

Ačiū 4u.gif Svajojau apie megztą suknelę ir įgyvendinau šią svajonę ax.gif
Atsakyti
as uzziurejau pas kazkuria mergaite ir baisiai uzsimaniau puokstes su zaliais gvazdikais. Gal kas nors turit daugiau pavyzdziu ar siaip girdejot kazka apie sias geles vestuvinej puokstej? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2011 11 04, 22:25)
as uzziurejau pas kazkuria mergaite ir baisiai uzsimaniau puokstes su zaliais gvazdikais. Gal kas nors turit daugiau pavyzdziu ar siaip girdejot kazka apie sias geles vestuvinej puokstej? smile.gif

man si grazi http://public.fotki.com/perla3/va/
Atsakyti
sveikos uz menesiuko musu vestuves kaip matote gal kazka patartumete su puokstele suknele bus graikisko stiliaus o puoktes noreciau kazkokios kuklios su kuo nors melyna gal ka pasiulysit?
Atsakyti
laba, gal kas kur užmatėt gražią puokštę su raudonom rožėm, suknele bus balta raudona, tai vat kažko ieškau, bet dar nk neužmačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 11 06, 19:43)
laba, gal kas kur užmatėt gražią puokštę su raudonom rožėm, suknele bus balta raudona, tai vat kažko ieškau, bet dar nk neužmačiau  blush2.gif

Man sita grazi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 11 06, 20:45)
Man sita grazi:
user posted image

aga, graži, kažin nebūtų per masyvi, nes mano ūgis 164 cm g.gif
Atsakyti