Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 03 06, 16:31)
Sveiki, ar jurginai lepios geles?  smile.gif Noreciau raudonu jurginu su baltom frezijom puokstes, ar atlaikytu be mikrofono visa diena?  smile.gif

Na jurginai lepoki, atsargiai su jais reikia... unsure.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O aš be galo norėčiau lubinų, bet žinau, kad jie labai prastai laikosi.. Dar galvoju apie lauko gėles (varpeliais vadindavom), tik nesu tikra, ar jie žydi liepos gale..
Atsakyti
Ir juose gyvena tokios kirmeles user posted image

Uzteko viena karta paturet ju puokste ant stalo, daugiau nenoriu. Kokia desimt kirminu islindo
Atsakyti
Pagl suknelės tipą puokštė geriausia būtų tradicinis pusrutulis arba šiek tiek mini lašiuko formos. Na, o gėlės tai manau idealiausia dailios stambios prabangios rožės, galima dar šiek tiek įmaišyti kokios nepretenzingos smulkmės (kelias frezijas, ornitogalus arba tik žalumėlės lapelius). Svarbu išalakyti puokštės prabangą ir suderinamumą su akivaizdžiu suknelės gėlių sufleriu mirksiukas.gif

aciukas mmmune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2012 03 06, 22:28)
aciukas mmmune  4u.gif

Visada prašom 4u.gif
Atsakyti
Prašau patarimo, kokia puokštė tiktų prie panašios suknelės?

user posted image

p.s. jau buvau apsisprendusi kad puokštė bus rožių, su auksinės spalvos šilko juostele, bet kažkodėl manau kad rožės čia netinka, ką manote jūs? rolleyes.gif

Prie kito modelio suknelės turėjo būti ši puokštė, tačiau dabar, kokią beisirinkčiau, ši aukso spalvos juostele tikrai turės būti! wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumilija: 07 kovo 2012 - 15:17
QUOTE(pumilija @ 2012 03 07, 16:16)
Prašau patarimo, kokia puokštė tiktų prie panašios suknelės?

p.s. jau buvau apsisprendusi kad puokštė bus rožių, su auksinės spalvos šilko juostele, bet kažkodėl manau kad rožės čia netinka, ką manote jūs?  rolleyes.gif

Prie kito modelio suknelės turėjo būti ši puokštė, tačiau dabar, kokią beisirinkčiau, ši aukso spalvos juostele tikrai turės būti!  wub.gif

Na bent jau aš nesiūlyčiau atsisakyti rožių, jos visai puikiai turėtų žiūrėtis prie šios suknytės 4u.gif Na galima pvz įmaišyti kelis orchidėjų žiedelius arba kokį ornitogalą...bet suknelė puošni ir tokio princesiško klasikinio tipo, rožės taip pat amžina klasika...todėl manau, kad buvote visai tinkamai pasirinkusi ok.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 03 06, 16:31)
Ir juose gyvena tokios kirmeles user posted image

Uzteko viena karta paturet ju puokste ant stalo, daugiau nenoriu. Kokia desimt kirminu islindo

apie kokiu geliu puokste kalbate?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 03 08, 11:20)
apie kokiu geliu puokste kalbate?

kiek as supratau, tai apie lubinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 08, 10:32)
kiek as supratau, tai apie lubinus  g.gif

smile.gif
Atsakyti