na ir as noreciau paklausti mmmunes nuomones, aisku ir visu kitu mergaiciu kokia puokstyte man tiktu prie tokios sukneles? http://www.maggiesot...mp;style=V7129V esu stambesnio sudejimo aciu
QUOTE(murkis777 @ 2012 03 05, 22:06)
na ir as noreciau paklausti mmmunes nuomones, aisku ir visu kitu mergaiciu kokia puokstyte man tiktu prie tokios sukneles? http://www.maggiesot...mp;style=V7129V esu stambesnio sudejimo aciu
man asmeniskai, jau pati suknele sufleruoja geles rozes arba gardenijos, cia visai neseniai tokiu geliu puoksciu buvo labai daug prideta
Sveikos vestuvės rudenį, tiksliau rugsėjo pradžioje, todėl įdomu kokios gėlės tuo metu vyrauja? Kokios geriausiai išsilaiko? Tik nesiųlykit rožių, nemėgstu jų visiškai. Labai norėčiau ramunių puokštės, ramunėm papuoštų stalų ir bažnyčios, bet numanau kad jų gauti rugsėjo mėnesį nelabai bus galima, dar vilioja ir saulėgražos kokių dar turite pasiųlimų?
QUOTE(Arėa @ 2012 03 06, 09:16)
Sveikos vestuvės rudenį, tiksliau rugsėjo pradžioje, todėl įdomu kokios gėlės tuo metu vyrauja? Kokios geriausiai išsilaiko? Tik nesiųlykit rožių, nemėgstu jų visiškai. Labai norėčiau ramunių puokštės, ramunėm papuoštų stalų ir bažnyčios, bet numanau kad jų gauti rugsėjo mėnesį nelabai bus galima, dar vilioja ir saulėgražos kokių dar turite pasiųlimų?
gal astros, jurginai? as ne floriste, tai net nezinau kokios tos sezonines geles? bet, manau, labai norint, tai viska galima gaut
QUOTE(murkis777 @ 2012 03 05, 22:06)
Pagl suknelės tipą puokštė geriausia būtų tradicinis pusrutulis arba šiek tiek mini lašiuko formos. Na, o gėlės tai manau idealiausia dailios stambios prabangios rožės, galima dar šiek tiek įmaišyti kokios nepretenzingos smulkmės (kelias frezijas, ornitogalus arba tik žalumėlės lapelius). Svarbu išalakyti puokštės prabangą ir suderinamumą su akivaizdžiu suknelės gėlių sufleriu
Papildyta:
QUOTE(Arėa @ 2012 03 06, 09:16)
Natūralios darželio ramunės beproto lepu ir rugsėjį jų tikrai nebūna. Jeigu norite ramunių tipo rinkitės štai šias gėlytės, jos labai patvarios ir atrodo kaip ramunės, būna ir stambesnių ir smulkesnių
Jeigu vis dėlto jos nebus prie širdies, tuomet galite mastyti ir apie saulėgrąžas, tiesa jos taip pat lepu, gerberos (splavinė gama išties gausi), jurginai, astros, kardeliai, bei visos kitos kurios būna ištisus metus
QUOTE(mmmune @ 2012 03 06, 11:10)
Vau kaip gražu man patinka paprastumas, manau iš šitų gėlyčių būtų galima gražius dalykus padaryt
QUOTE(Arėa @ 2012 03 06, 13:40)
Vau kaip gražu man patinka paprastumas, manau iš šitų gėlyčių būtų galima gražius dalykus padaryt
Ir jos nėra brangios, taip, kad bus gražu, patvaru ir nebrangu
as gal nenormali, bet perziurejau visas forumo foto ir negrazu man tos kupolines puokstes kicas kazkokis jau geriau tada jemti kaktusa su visu vazonu tik va kaip tada bus su puokstes metimu ....o rimtai snekant nusipirksiu tris ziedus betkokiu geliu ilgesniais kotais apsiviniosiu kaspineliu ir visa puokste.... kazkodel nei viena nepagalvoja, kad nepatogu toki svori rankoje laikyti, kad ir puse valandos
QUOTE(liguske @ 2012 03 06, 16:07)
as gal nenormali, bet perziurejau visas forumo foto ir negrazu man tos kupolines puokstes kicas kazkokis jau geriau tada jemti kaktusa su visu vazonu tik va kaip tada bus su puokstes metimu ....o rimtai snekant nusipirksiu tris ziedus betkokiu geliu ilgesniais kotais apsiviniosiu kaspineliu ir visa puokste.... kazkodel nei viena nepagalvoja, kad nepatogu toki svori rankoje laikyti, kad ir puse valandos
Juk nėra jokių taisyklių kaip turi atrodyti nuotakos puokštė: kupolinė, kaktusas su vazonu ar kas nors... Juk kiekviena daro savaip ir renkasi tik tai, kas jai gražu..Jums negražu todėl Jūs ir nesirinksite kičo Pasidarysite taip kaip Jums patinka ir būsite pati laimingiasia, bei gražiausia nuotaka, juk tai ir svarbiausia
Sveiki, ar jurginai lepios geles? Noreciau raudonu jurginu su baltom frezijom puokstes, ar atlaikytu be mikrofono visa diena?
QUOTE(mmmune @ 2012 03 06, 16:20)
Juk nėra jokių taisyklių kaip turi atrodyti nuotakos puokštė: kupolinė, kaktusas su vazonu ar kas nors... Juk kiekviena daro savaip ir renkasi tik tai, kas jai gražu..Jums negražu todėl Jūs ir nesirinksite kičo Pasidarysite taip kaip Jums patinka ir būsite pati laimingiasia, bei gražiausia nuotaka, juk tai ir svarbiausia