Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2012 02 27, 13:04)
Suknytė išties labai daili, elegantiška, todėl norėtųsi ilgesnio tipo puokštės. mano nuomone dailiai žiūrėtųsi baltų kalijų puokštė su pailiktais ilgesniais koteliais ir dailus auksinis kaspinas. Arba būtų gražu paprastai rišta prabangesnių gėlių puokštė ir dailus kotelio apdirbimas  4u.gif
Visą prabangos ir spalvos akcebtavimą siūlau sutelti į kotelį, pačių gėlių spalvos nesiūlyčiau maišyti, nes auksinių nėra, o geltonos gėlės jau sudarkys tematiką manau, jeigu bateliai tikrai bus auksiniai  mirksiukas.gif

aciu labai smile.gif as kaip tik apie kalijas ir galvojau 4u.gif
Atsakyti
pasireikšiu ir aš smile.gif turėjau labai gražią ir praktišką vestuvinę puokštę-apvalią, kaip kamuoliuką, gelių kotelių visiškai nesimatė. ant rankos kabinosi su apyranke-labai patogu, rekomenduočiau visoms, kurios ruošiasi per vestuves daug judėti ir mėgsta, kai jų judesių niekas nevaržo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxyte83 @ 2012 02 29, 17:33)
pasireikšiu ir aš smile.gif turėjau labai gražią ir praktišką vestuvinę puokštę-apvalią, kaip kamuoliuką, gelių kotelių visiškai nesimatė. ant rankos kabinosi su apyranke-labai patogu, rekomenduočiau visoms, kurios ruošiasi per vestuves daug judėti ir mėgsta, kai jų judesių niekas nevaržo smile.gif

O man įdomu kaip dėl svorio buvo? neerzino? g.gif Nes dauguma nuotakų jo atsisako, kadangi oazės rutuliukas sudrėkintas vandeniu ir plius dar gėlės nemažai sveria.. ax.gif Įdomi Jūsų nuomonė kaip tą išbandžiusios nuotakos 4u.gif
Atsakyti
Šita tobula, negaliu atsižiūrėti wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sweikos merginos. Norejau paklausti kokia puokstyte tiktu prie mano suknytes?
http://www.bestbride...tyle Dacio.html
Atsakyti
sveikos,

norėjau pasiteirauti ar gegužės pabaigoje jau yra vėdrynų?\

Dėkui smile.gif
Atsakyti
paskutinė puokštė graži ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 02 kovo 2012 - 14:30
QUOTE(Žiemos angelas @ 2012 02 29, 18:39)
Šita tobula, negaliu atsižiūrėti  wub.gif

user posted image

Be galo grazi puokste, as irgi kazko panasaus noreciau:)
Atsakyti
QUOTE(Dzeli @ 2012 03 02, 14:55)
sveikos,

norėjau pasiteirauti ar gegužės pabaigoje jau yra vėdrynų?\

Dėkui smile.gif

Vėdrynų yra jau ir dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rugiaweide @ 2012 03 01, 17:23)
Sweikos merginos. Norejau paklausti kokia puokstyte tiktu prie mano suknytes?
http://www.bestbride...tyle Dacio.html

Mano nuomone gražiai derėtų kažkas iš eustomų arba bijūnų/vėdrynų... 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Taip pat galite rinktis kažką itin netradicinio, puokštę kurti ne apvalios formos, o šiek tiek pailgesnę, komponuoti retesnius ar ne tokius populiarius augalus, paderinti plunksneles mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti