Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Pufaike @ 2012 02 22, 19:28)
Tai ką aprašėte, jau daug kas taip daro, t.y. batų spalvos ir modeliai, aksesuarai, puokštės, patys drabužiai, arba viskas, arba dalis yra nestandartiška, įvairių spalvų ir stilių, taip kaip kiekvienam norisi, nes kiekvienas nori būti išskirtinis. Pas mane pvz. gėlių puokštė bus visai ne iš gėlių. Jei jau esat meno žmogus, jums kaip tik paprasta turėtų būti susikurti savo viziją ir ją įgyvendinti smile.gif

drinks_cheers.gif Teisingai, šiais laikais, būti išskirtine kaip tik tampa įprastu dalyku, ir jau visos nuotakos stengaisi nebūti "tokios kaip visos" biggrin.gif
Jeigu esta asmenybė su "menine gyslele", tuomet manau, galite atsisakyti visų TABU ir pasirinkti išties kakžką tokio, ko dar nematėte nei pas vieną nuotaką rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 02 22, 19:28)
Jei jau esat meno žmogus, jums kaip tik paprasta turėtų būti susikurti savo viziją ir ją įgyvendinti smile.gif

QUOTE(mmmune @ 2012 02 22, 19:51)

Jeigu esta asmenybė su "menine gyslele", tuomet manau, galite atsisakyti visų TABU ir pasirinkti išties kakžką tokio, ko dar nematėte nei pas vieną nuotaką rankose  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif cia jau mes turetume but jums menki pagalbininkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 22, 20:59)
drinks_cheers.gif cia jau mes turetume but jums menki pagalbininkai  ax.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Visada stengiuosi kiek tik galiu pasiūlyti visko maksimaliai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 02 22, 21:43)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Visada stengiuosi kiek tik galiu pasiūlyti visko maksimaliai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ta zinute buvo menininkei adresuota blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 22, 22:32)
ta zinute buvo menininkei adresuota  blush2.gif  hihihi.gif

AAAAA..oi..čia tai geras... lotuliukas.gif susigėdinau dabar išvis... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 22 vasario 2012 - 21:45
na, labai man patiko ideja blush2.gif
user posted image
Atsakyti
jūsų suknelė, mano nuomone, tikrai verta dėmesio, išskirtinė smile.gif

doh.gif kaip sunku isivaizduot, kaip realiai viskas atrodys, net neprimetu nei kokia puokste rinktis, nei kokia gele i plaukus, nei kaip nagus lakuotis, nei kaip jaustis, gal netinkama suknia issirinkau g.gif
[/quote]
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif

Reikia jusu pagalbos ir patarimu, kaip manote kokia puokste tiktu prie tokios sukneles? blush2.gif Man labai patinka gipsofilija, bet gal ji cia ne i tema butu...

user posted image

Ir kaip jums sita puokstele? Ir atsiprasau uz dideles nuotraukas blush2.gif ax.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dunduli @ 2012 02 23, 12:13)
Sveikos paneles  4u.gif

Reikia jusu pagalbos ir patarimu, kaip manote kokia puokste tiktu prie tokios sukneles?  blush2.gif Man labai patinka gipsofilija, bet gal ji cia ne i tema butu...

user posted image

Man stilistiškai patiktų kažkas tokio tipo 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 02 23, 12:41)
Man stilistiškai patiktų kažkas tokio tipo  4u.gif

Aciu mmmune uz idejas 4u.gif O ka manai apie vedrynus? Kaip jos, ar tiktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunduli @ 2012 02 23, 12:13)
Sveikos paneles  4u.gif

Reikia jusu pagalbos ir patarimu, kaip manote kokia puokste tiktu prie tokios sukneles?  blush2.gif Man labai patinka gipsofilija, bet gal ji cia ne i tema butu...

Ir kaip jums sita puokstele? Ir atsiprasau uz dideles nuotraukas  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

ta puokste labai grazi, bet ir man kazkaip noretusi prie tokios sukneles kazkokios kitokios... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Susiduriau su geliu kainomis, kai uzsakant pasakai kad gimtadieniui, tai kaina 25lt, o kai pasakai kad vestuvems sukila iki 200lt.
Is tos pacio nuotraukos tokia pat puokste kainuoja 10 pigiau
lotuliukas.gif
Mes konarskio turgelije pirkome ta pacia diena uz 18 lt. Atrode super.
Atsakyti