Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos! Noreciau sulaukti jusu patarimu ir puoksciu pavyzdziu 4u.gif
Musu vestuves geguzes pradzioje. Noreciau ciklamenines spalvos puokstes, gali buti ir kitu spalvu. Labai margos nesinori, geriausias variantas butu dvieju spalvu (ciklamenines ir baltos) puokste. Dar labai noreciau, kad puokste butu galima suformuoti be mikrofono, noriu, kad matytusi koteliai. Ir dar, kad puokste butu ilga - ilgumo ispudi formuojant is pacios geles koto arba pridedant papildomu lapeliu (nezinau, kaip jie tiksliai vadinasi).
Ypatingu noru del geliu rusies neturiu. Taciau kiek ziurejau puoksteliu, man artimiausios puokstes is bijunu, roziu. Man paciai nepavyko rasti puokstes, kuri atitiktu visus norus, jei pasidalintumete galimais variantais, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2012 02 21, 11:17)
Sveikos! Noreciau sulaukti jusu patarimu ir puoksciu pavyzdziu 4u.gif
Musu vestuves geguzes pradzioje. Noreciau ciklamenines spalvos puokstes, gali buti ir kitu spalvu. Labai margos nesinori, geriausias variantas butu dvieju spalvu (ciklamenines ir baltos) puokste. Dar labai noreciau, kad puokste butu galima suformuoti be mikrofono, noriu, kad matytusi koteliai. Ir dar, kad puokste butu ilga - ilgumo ispudi formuojant is pacios geles koto arba pridedant papildomu lapeliu (nezinau, kaip jie tiksliai vadinasi).
Ypatingu noru del geliu rusies neturiu. Taciau kiek ziurejau puoksteliu, man artimiausios puokstes is bijunu, roziu. Man paciai nepavyko rasti puokstes, kuri atitiktu visus norus, jei pasidalintumete galimais variantais, buciau labai dekinga 4u.gif

[I][COLOR=darkviolet]Na iš išvardintų gėlių spalvinės gamos galima išgauti artimą ciklamenui. Su bijūnais gal sunkiau tik.. smile.gif Bet visumoje gėlių spalva gautųsi ružava į ciklameną. Tiesa iš gerberų galima rasti labai artimą spalvą, o ir puokštę galima suformuoti ilgu kotu 4u.gif
Vat štai kažkas į Jūsų temą jeigu gerai supratau ko norite blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 21 vasario 2012 - 10:34
QUOTE(mmmune @ 2012 02 21, 10:29)
Vat štai kažkas į Jūsų temą jeigu gerai supratau ko norite  blush2.gif [/color][/i]

Aciu 4u.gif kotas cia man patinka, tik as spalvos noreciau ryskesnes, tokios sodrios, va cia artima splava:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo day_light: 21 vasario 2012 - 11:11
Sveikutes.
Visko nesugebėjau perskaityti, tik norėjau jūsų pasiklausti, kaip manote kokia vestuvių dieną gražesnė puokštė ar dydelė ar maža?
Klausiu dėl patogumo, nes nemanau kad visą dieną norėsis dydele puokšte nešiotis.

http://www.elegantto.....a bouquet.JPG

http://t2.gstatic.co...AkvYucxCScBSaWg
Papildyta:
Bet jeigu nuotraukuose tai ziuresis geriau dydele puokste nei maza...
Atsakyti
QUOTE(Kirstute @ 2012 02 21, 13:57)
Sveikutes.
Visko nesugebėjau perskaityti, tik norėjau jūsų pasiklausti, kaip manote kokia vestuvių dieną gražesnė puokštė ar dydelė ar maža?
Klausiu dėl patogumo, nes nemanau kad visą dieną norėsis dydele puokšte nešiotis.

http://www.elegantto.....a bouquet.JPG

http://t2.gstatic.co...AkvYucxCScBSaWg
Papildyta:
Bet jeigu nuotraukuose tai ziuresis geriau dydele puokste nei maza...

Paprastai nuotakos renkasi nei tai dideles, nei tai mažas puokštes, o vidutines. Tai normali gražiai ir proporcingai rankose atrodanti puokštė smile.gif Didelė dažniausiai skaitosi kai pasirenka kaskadinę puokštę, tuomet jaunasias šiek tiek išvargina "šleifas", nes jį reikia saugoti 4u.gif O šiaip tai rinkitės tokią, kokia Jums pačiai labiau prie širdies ir tokią, kokia manote, jog yra Jūsų svajonių puokštė 4u.gif
P.S. tik galiu pasakyti, kad į mikrafoną komponuotos puokštės yra sunkesnės už paprastai rištas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 02 21, 10:56)
Šioje foto jos tikros (bent jau taip atrodo, nes man jos išvis tokios vaškinės visada atrodo  biggrin.gif )

visagalis photoshop'as hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2012 02 21, 12:10)
Aciu 4u.gif kotas cia man patinka, tik as spalvos noreciau ryskesnes, tokios sodrios

kazkaip sudetinga pavyzdziu tokiu rast... vienas kazkiek tinkamesnis man pasirode, tik ten ne su baltom, o su sokoladines spalvos kalijom blush2.gif

user posted image
Atsakyti
o cia kalijos su bijunais? thumbup.gif
Atsakyti
Man įdomu, ar gegužės mėn jau įmanoma gauti bijūnų nuotakos puokštei ar teks kokių kitų gėlių ieškotis - gal patarsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2012 02 22, 16:40)
Man įdomu, ar gegužės mėn jau įmanoma gauti bijūnų nuotakos puokštei ar teks kokių kitų gėlių ieškotis - gal patarsite?  4u.gif

Šiaip priklauso nuo to kada tiksliai gegužę... Link pabaigos realiau, o šiaip tai į juos panašūs yra vėdrynai. Dabar ypač mylimi nuotakų 4u.gif
Atsakyti
Mergaites o jus kaip issirenkat is kokios rusies geliu puokstes darysit, jos spalva? Pagal savo megstama spalva, mada? Kaip apsispspresti, nes as esu isrankus zmogus, man patinka tai kas israiskinga ir isimintina, noretusi buti isskirtinei,ne taip kaip visos... Kadangi esu prie meno zmogus,tai man reikia kazko issaukencio smile.gif Ka patartumet? Nes pas mus vestuvese bus batu spalva, kaklaraistis kitokios spalvos nei rubai, norisi kad visi ziuretu ir stebetusi kaip grazu smile.gif Ir aisku suderintai stilinga... Gal as cia per daug noriu? g.gif Aciu uz atsakymus ir patarimus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirstute @ 2012 02 22, 18:26)
Mergaites o jus kaip issirenkat is kokios rusies geliu puokstes darysit, jos spalva? Pagal savo megstama spalva, mada? Kaip apsispspresti, nes as esu isrankus zmogus, man patinka tai kas israiskinga ir isimintina, noretusi buti isskirtinei,ne taip kaip visos... Kadangi esu prie meno zmogus,tai man reikia kazko issaukencio smile.gif Ka patartumet? Nes pas mus vestuvese bus batu spalva, kaklaraistis kitokios spalvos nei rubai, norisi kad visi ziuretu ir stebetusi kaip grazu smile.gif Ir aisku suderintai stilinga... Gal as cia per daug noriu?  g.gif Aciu uz atsakymus ir patarimus...  4u.gif

Tai ką aprašėte, jau daug kas taip daro, t.y. batų spalvos ir modeliai, aksesuarai, puokštės, patys drabužiai, arba viskas, arba dalis yra nestandartiška, įvairių spalvų ir stilių, taip kaip kiekvienam norisi, nes kiekvienas nori būti išskirtinis. Pas mane pvz. gėlių puokštė bus visai ne iš gėlių. Jei jau esat meno žmogus, jums kaip tik paprasta turėtų būti susikurti savo viziją ir ją įgyvendinti smile.gif
Atsakyti