Na, nuotakos , kokių čia grožybių yra
Parodysiu ir savają
QUOTE(Prettywoman @ 2011 09 26, 23:19)
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko
Labai graži puokštė
Merginos, buvusios nuotakos, ka patartumet is violetinio atspalvio geliu nuotakos puokstei, kurios butu patvarios
QUOTE(Afėja @ 2011 09 29, 10:17)
Merginos, buvusios nuotakos, ka patartumet is violetinio atspalvio geliu nuotakos puokstei, kurios butu patvarios
Eustomos puikiai atlaikė visą dieną (be mikrofono).
QUOTE(hexora @ 2011 09 22, 22:35)
Man kaip tik tai yra tokios gėlės, kurios dvelkia tyrumu. Man asmeniškai labai gražu... Tiesiog rožės, orchidėjos ir pan atrodo labai jau nuvalkiotai.... Dėl to ir pasirinkome kalijas.
O man priesingai, rozes asocijuojasi su zydinciu moteriskumu, jaukumu, meile, o kalijos gana salta ir griezta gele. Bet sutinku kad jos atrodo tyros.
Beje, del nuvalkiojimo. Geriausia kai kiekviena tekedama renkames ne tai kas nenuvalkiota, o tai kas mums graziausia ir visa laika tai megom. As uz tai kad puokste butu is paciu mylimiausiu nuotakos geliu, o ne galvojant ar cia jau nuvalkiota ar ne. Del to del puoksteles man asmeniskai buvo labai lengva apsispresti.
QUOTE(Prettywoman @ 2011 09 27, 00:19)
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko
Tikrai ne jos kaip ir maza juoda suknele - amzina klasika.
Bet man eustomos labai trapios atrodo
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 10 04, 13:59)
Bet man eustomos labai trapios atrodo
Juk nesvaidai tos puokštės dienos metu aš tikrai nesaugojau labai jos, bet išsilaikė puikiai, o buvo pagrinde iš eustomų.
pas mane buvo raudonų gerberų puokštė, buvo labai graži ir atlaikė visą dieną