Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Na, nuotakos , kokių čia grožybių yra wub.gif wub.gif wub.gif
Parodysiu ir savają ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tradire: 26 rugsėjo 2011 - 10:42
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prettywoman @ 2011 09 26, 23:19)
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko  ax.gif

Labai graži puokštė ax.gif
Atsakyti
Merginos, buvusios nuotakos, ka patartumet is violetinio atspalvio geliu nuotakos puokstei, kurios butu patvarios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afėja @ 2011 09 29, 10:17)
Merginos, buvusios nuotakos,  ka patartumet is violetinio atspalvio geliu nuotakos puokstei, kurios butu patvarios  g.gif

Eustomos 4u.gif puikiai atlaikė visą dieną (be mikrofono).
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2011 09 22, 22:35)
Man kaip tik tai yra tokios gėlės, kurios dvelkia tyrumu. Man asmeniškai labai gražu... Tiesiog rožės, orchidėjos ir pan atrodo labai jau nuvalkiotai.... Dėl to ir pasirinkome kalijas.

O man priesingai, rozes asocijuojasi su zydinciu moteriskumu, jaukumu, meile, o kalijos gana salta ir griezta gele. rolleyes.gif Bet sutinku kad jos atrodo tyros.
Beje, del nuvalkiojimo. Geriausia kai kiekviena tekedama renkames ne tai kas nenuvalkiota, o tai kas mums graziausia ir visa laika tai megom. As uz tai kad puokste butu is paciu mylimiausiu nuotakos geliu, o ne galvojant ar cia jau nuvalkiota ar ne. 4u.gif Del to del puoksteles man asmeniskai buvo labai lengva apsispresti. smile.gif

QUOTE(Prettywoman @ 2011 09 27, 00:19)
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko  ax.gif

Tikrai ne schmoll.gif jos kaip ir maza juoda suknele - amzina klasika. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 29 rugsėjo 2011 - 19:30
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko  ax.gif  user posted image

mano buvo labai panaši, tik ne burbulo formos, o mažesnė ir rožytės ne kreminės o vos su žaliu atspalviu smile.gif
Atsakyti
Bet man eustomos labai trapios atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 10 04, 13:59)
Bet man eustomos labai trapios atrodo blink.gif

Juk nesvaidai tos puokštės dienos metu g.gif aš tikrai nesaugojau labai jos, bet išsilaikė puikiai, o buvo pagrinde iš eustomų.
Atsakyti
pas mane buvo raudonų gerberų puokštė, buvo labai graži ir atlaikė visą dieną smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Visad galvojau,kad rozes jau atgyvenusios geles ir ju nenoreciau, nu bet sita puokstyte labai patiko  ax.gif  user posted image

Labai graži, dailiai atrodo mažos rožytės suderintos su didelėmis wub.gif O puokštė iš video aname puslapyje nepatiko, atrodo, kad ji buvo našta nuotakai..
Atsakyti