Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos mergaitės smile.gif mano vestuvės liepos mėnesį, o suknytė bus tokia http://www.ebay.co.u...E:X:AAQ:GB:1123 , tik balta smile.gif kaip manot, kokia puokštė tiktų? pamergių suknelės bus tamsiai violetinės, o mane labai žavi kalijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuliss @ 2012 02 17, 18:46)
Sveikos mergaitės smile.gif mano vestuvės liepos mėnesį, o suknytė bus tokia http://www.ebay.co.u...E:X:AAQ:GB:1123 , tik balta smile.gif kaip manot, kokia puokštė tiktų? pamergių suknelės bus tamsiai violetinės, o mane labai žavi kalijos wub.gif

Pamačius Jūsų suknelės mezginius tai man iškarto puokštės vaizdas: balta pilnavidurių eustomų, pelėžirnių, smulkiažiedžių gvazdikėlių ir dar kokių frezijų kompozija.Ddailiai atrodytų ir įmaišyti sukulentai. Kotelis suktas dailiu atlasniu kapsinėlių ir papildomai puoštas mezginiu. Puokštės kraštą galima dekoruoti plačiu mezginiu arba siauručio mezginio juostelių įmaišyti į pačią puokštę.... mmm...būtų dailu.. wub.gif wub.gif wub.gif
Kažkas į tą pusę apie ką kalbu..

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū už patarimus smile.gif pavyzdžiai tikrai žavingi wub.gif
Atsakyti
vakar kaip tik "pagaudziau" graziu puoksciu, kelias turincias violetine spalvos rodau:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o siaip, tai as asmeniskai imciau balta puokste su keliom imaisytom violetinem gelem, o kotelius apsukciau violetines (kaip pamergiu sukneliu) spalvos juosta ax.gif net ir tuos nerinukus galima violetinius panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 17, 20:37)
o siaip, tai as asmeniskai imciau balta puokste su keliom imaisytom violetinem gelem, o kotelius apsukciau violetines (kaip pamergiu sukneliu) spalvos juosta  ax.gif  net ir tuos nerinukus galima violetinius panaudot  mirksiukas.gif

Aš manau, kad pamergių suknelių spalva nuotakai neturi turėti reikšmės. Jeigu nuotaka pati pasirinkusi violetinę spalvą detalėms ir aksesuarams sau, tada taip, bet į jos puokštė dėti violetinius akentus nėra būtina mirksiukas.gif Gėlės dar kaip gėlės... bet mezginiai tai jau ne.. schmoll.gif
Sorry, čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 02 17, 21:15)
Aš manau, kad pamergių suknelių spalva nuotakai neturi turėti reikšmės. Jeigu nuotaka pati pasirinkusi violetinę spalvą detalėms ir aksesuarams sau, tada taip, bet į jos puokštė dėti violetinius akentus nėra būtina  mirksiukas.gif Gėlės dar kaip gėlės... bet mezginiai tai jau ne.. schmoll.gif
Sorry, čia tik mano nuomonė  4u.gif

o as manau, kad viskas turi dereti blush2.gif kam tada pamergems violetines sukneles? galejo juk kokiom nori tuomet but ax.gif zodziu, jaunajai paciai sprest kaip ir ko ji nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 17, 21:22)
o as manau, kad viskas turi dereti  blush2.gif kam tada pamergems violetines sukneles? galejo juk kokiom nori tuomet but  ax.gif zodziu, jaunajai paciai sprest kaip ir ko ji nori  mirksiukas.gif

Tegul nuotaka pati daugiau papasakoja apie viską, koks sumanymas ir idėja, tuomet gal ir patarimai bus tikslingesni nei dabar mirksiukas.gif nes čia taip ir aiškinsimės kas gražiau: su violetine ar be mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 17 vasario 2012 - 20:38
dar siek tiek grozio:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai man mielos pasirode wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 02 17, 21:38)
Tegul nuotaka pati daugiau papasakoja apie viską, koks sumanymas ir idėja, tuomet gal ir patarimai bus tikslingesni nei dabar  mirksiukas.gif  nes čia taip ir aiškinsimės kas gražiau: su violetine ar be  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Na aš galvojau gal būtų visai nieko jei mano puokštėje butū kažkas violetinio, bent akcentėliai kažkokie, o pamergių puokštelės butų baltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 14, 14:31)

va tokios ir as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti