QUOTE(Kristuliss @ 2012 02 17, 18:46)
Sveikos mergaitės mano vestuvės liepos mėnesį, o suknytė bus tokia http://www.ebay.co.u...E:X:AAQ:GB:1123 , tik balta kaip manot, kokia puokštė tiktų? pamergių suknelės bus tamsiai violetinės, o mane labai žavi kalijos
Pamačius Jūsų suknelės mezginius tai man iškarto puokštės vaizdas: balta pilnavidurių eustomų, pelėžirnių, smulkiažiedžių gvazdikėlių ir dar kokių frezijų kompozija.Ddailiai atrodytų ir įmaišyti sukulentai. Kotelis suktas dailiu atlasniu kapsinėlių ir papildomai puoštas mezginiu. Puokštės kraštą galima dekoruoti plačiu mezginiu arba siauručio mezginio juostelių įmaišyti į pačią puokštę.... mmm...būtų dailu..
Kažkas į tą pusę apie ką kalbu..
vakar kaip tik "pagaudziau" graziu puoksciu, kelias turincias violetine spalvos rodau:
o siaip, tai as asmeniskai imciau balta puokste su keliom imaisytom violetinem gelem, o kotelius apsukciau violetines (kaip pamergiu sukneliu) spalvos juosta net ir tuos nerinukus galima violetinius panaudot
o siaip, tai as asmeniskai imciau balta puokste su keliom imaisytom violetinem gelem, o kotelius apsukciau violetines (kaip pamergiu sukneliu) spalvos juosta net ir tuos nerinukus galima violetinius panaudot
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 17, 20:37)
Aš manau, kad pamergių suknelių spalva nuotakai neturi turėti reikšmės. Jeigu nuotaka pati pasirinkusi violetinę spalvą detalėms ir aksesuarams sau, tada taip, bet į jos puokštė dėti violetinius akentus nėra būtina Gėlės dar kaip gėlės... bet mezginiai tai jau ne..
Sorry, čia tik mano nuomonė
QUOTE(mmmune @ 2012 02 17, 21:15)
Aš manau, kad pamergių suknelių spalva nuotakai neturi turėti reikšmės. Jeigu nuotaka pati pasirinkusi violetinę spalvą detalėms ir aksesuarams sau, tada taip, bet į jos puokštė dėti violetinius akentus nėra būtina Gėlės dar kaip gėlės... bet mezginiai tai jau ne..
o as manau, kad viskas turi dereti kam tada pamergems violetines sukneles? galejo juk kokiom nori tuomet but zodziu, jaunajai paciai sprest kaip ir ko ji nori
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 17, 21:22)
o as manau, kad viskas turi dereti kam tada pamergems violetines sukneles? galejo juk kokiom nori tuomet but zodziu, jaunajai paciai sprest kaip ir ko ji nori
Tegul nuotaka pati daugiau papasakoja apie viską, koks sumanymas ir idėja, tuomet gal ir patarimai bus tikslingesni nei dabar nes čia taip ir aiškinsimės kas gražiau: su violetine ar be
dar siek tiek grozio:
labai man mielos pasirode
QUOTE(mmmune @ 2012 02 17, 21:38)
Tegul nuotaka pati daugiau papasakoja apie viską, koks sumanymas ir idėja, tuomet gal ir patarimai bus tikslingesni nei dabar nes čia taip ir aiškinsimės kas gražiau: su violetine ar be
Na aš galvojau gal būtų visai nieko jei mano puokštėje butū kažkas violetinio, bent akcentėliai kažkokie, o pamergių puokštelės butų baltos