[quote=zzzzzvimt,2012 02 09, 08:46]
neprinokusiu gervuogiu puokste:
Sita super, reikia isisaugoti, tik neaisku ar sugebetu ir prisiimtu tokia puokste padaryti
QUOTE(Sedotti @ 2012 02 09, 22:54)
neprinokusiu gervuogiu puokste:
Sita super, reikia isisaugoti, tik neaisku ar sugebetu ir prisiimtu tokia puokste padaryti
turiu itarima, kad tokia puokste reiktu paciai pasirupint pasidomet kas turi kaimus, sodus ir pan., kur auga gervuoges ir, kad paorganizuotu ju... kazin ar floristes eitu ieskot gervuogiu nors... nepaklausus - nesuzinosi
Manoji puokštė buvo labai paprasta, bet man begalo graži Vestuvės vyko spalį, todėl puokštė taip pat buvo rudeninė - iš oranžinių kalijų, kurias dievinu! http://img707.images...2/img0224ry.jpg
Šiek tiek pasidairymui
Ta su astrom grazi, man isvis astros, jurginai labai... tik man i melynuma reikia, tai sudetingiau
kad kas pafinansuotu, tai as kiekviena savaitgali vestuves kelciau man tiek daug graziu puoksciu, sukneliu ir t.t. graziu yra...
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 12, 20:58)
kad kas pafinansuotu, tai as kiekviena savaitgali vestuves kelciau man tiek daug graziu puoksciu, sukneliu ir t.t. graziu yra...
neblogai cia jus , Sunku is tiesu apsispresti kai tiek daug groziu, o svente tik viena
na, ka? balamutinam toliau
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 02 15, 09:27)
kas cia per grozybe?? ar tik ne ta pati Eucharis?
panasu i tai