Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=zzzzzvimt,2012 02 09, 08:46]
neprinokusiu gervuogiu puokste:

user posted image

Sita super, reikia isisaugoti, tik neaisku ar sugebetu ir prisiimtu tokia puokste padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2012 02 09, 22:54)
neprinokusiu gervuogiu puokste:

Sita super, reikia isisaugoti, tik neaisku ar sugebetu ir prisiimtu tokia puokste padaryti smile.gif

turiu itarima, kad tokia puokste reiktu paciai pasirupint ax.gif pasidomet kas turi kaimus, sodus ir pan., kur auga gervuoges ir, kad paorganizuotu ju... kazin ar floristes eitu ieskot gervuogiu unsure.gif nors... nepaklausus - nesuzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji puokštė buvo labai paprasta, bet man begalo graži smile.gif Vestuvės vyko spalį, todėl puokštė taip pat buvo rudeninė - iš oranžinių kalijų, kurias dievinu! http://img707.images...2/img0224ry.jpg
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiek tiek pasidairymui mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ta su astrom grazi, man isvis astros, jurginai labai... tik man i melynuma reikia, tai sudetingiau smile.gif
Atsakyti
kad kas pafinansuotu, tai as kiekviena savaitgali vestuves kelciau biggrin.gif man tiek daug graziu puoksciu, sukneliu ir t.t. graziu yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 12, 20:58)
kad kas pafinansuotu, tai as kiekviena savaitgali vestuves kelciau  biggrin.gif  man tiek daug graziu puoksciu, sukneliu ir t.t. graziu yra...  ax.gif

lotuliukas.gif neblogai cia jus , Sunku is tiesu apsispresti kai tiek daug groziu, o svente tik viena smile.gif
Atsakyti
na, ka? balamutinam toliau biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kas cia per grozybe?? ar tik ne ta pati Eucharis?

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 02 15, 09:27)
kas cia per grozybe?? ar tik ne ta pati Eucharis?

panasu i tai g.gif
Atsakyti
vakar pakalbejau su floriste tai ji supainiojo mano mintis doh.gif
mano svajoniu puokste -bijunu , bet pasirodo jos manymu ji nelabai tiks prie mano puosnios , ranku darbo gelemis ruostos sukneles
sako reiketu kuklesnes puokstes g.gif
Atsakyti