Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2012 02 05, 19:04)
[i][color=darkviolet]Puokštė tinka tradicinio pusrutulio formos, taip pat gali būti svyranti, vadinamoji kaskadinė. Nesiūlyčiau visai baltos, butų gražu jeigu įmaišytumėte švelnių pastelinių spalvų..
Gėlytės turėtų būti trapios, romantiškos, kadangi suknytė puošni, klasikinė, princesiška  wub.gif
Siūlyčiau eustomas, frezijas, smulkiažiedžius gvazdikėlius, smulkiažiedes rožytes, rožės,  netgi Craspedia rutuliukus...

Labai ačiū, paskutinė labai graži.
Atsakyti
Aš pasirinkau keletą gražių puokščių pvz., kaip manot ar tiktų kuri nors prie mano pasirinktos suknelės, ir jei kokia nors tiktų, tai gal turit patarimų iš kokių tada gėlių turėtų būti pamergių ir svočios gėlės. My Webpage
Atsakyti
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 02 05, 19:39)
Aš pasirinkau keletą gražių puokščių pvz., kaip manot ar tiktų kuri nors prie mano pasirinktos suknelės, ir jei kokia nors tiktų, tai gal turit patarimų iš kokių tada gėlių turėtų būti pamergių ir svočios gėlės. My Webpage

Na zinokit man is karto 4 puokste wub.gif tiesiog fantastiska, tiek spalvom tiek gelem.Bet labiausia tai spalva! Jei ja pasirinkciau tai merginu daryciau atvirksciai - baltos ar kremines spalvos puoksteles. Nes pvz ten tavo albumelyje paskutine 10 nuotrauka - tai nuotaka su savo puokste siek tiek paskesta tarp pamergiu spalvu. O vis del to nuotaka svarbiausia smile.gif Turetu graziai susidelioti spalvos - nuotakos 4 puokste ir merginu kremines, baltos, nuotaka balta suknia, o merginos panasiai kaip 4 puokste. 4u.gif Tikiuos suprantamai pasakiau...

----------------------
photo.gif
Atsakyti
QUOTE(_magnolia_ @ 2012 02 05, 20:39)

Aš sumaišyčiau 2 ir 6 puokščių spalvas nuotakai, o pamergėms daryčiau baltos, rausvos ir gelsvos splavos miksą. Esmė tokia, kad nuotaka būtų spalvota, o pamergės labiau baltos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip manot kokia puokste man tiktų? bigsmile.gif
Suknelė štai tokia:
user posted image

Man paciai graziausios baltų rožių puokštės, bet galvoju kad prie manosios suknelės rožių puokštė bus per "sunki", kažkokios "lengvesnės" norisi. Ką manot?
Vestuvės bus liepos pabaigoje.
Atsakyti
Ievosius ir mmmune ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2012 02 06, 09:53)
Mergaites, kaip manot kokia puokste man tiktų?  bigsmile.gif
Suknelė štai tokia:
user posted image

Man paciai graziausios baltų rožių puokštės, bet galvoju kad prie manosios suknelės rožių puokštė bus per "sunki", kažkokios "lengvesnės" norisi. Ką manot?
Vestuvės bus liepos pabaigoje.

Mano asmenine nuomone labiausiai derėtų purių , "garbanotų" gėlių kompozicija blush2.gif Pilnavidurės eustomos, gvazdikai, pelėžirniai..
user posted image
user posted image
Netgi gražiai žiūrėtųsi Gybsofilijų puokštelė bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 02 06, 14:38)
[i][color=darkviolet]Mano asmenine nuomone labiausiai derėtų purių , "garbanotų" gėlių kompozicija  blush2.gif  Pilnavidurės eustomos, gvazdikai, pelėžirniai..

Gvazdikai visai grazu wub.gif Aciu mmmune 4u.gif
Atsakyti
neprinokusiu gervuogiu puokste:

user posted image

putinas:

user posted image

sniegutis:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 02 09, 08:46)
neprinokusiu gervuogiu puokste:
putinas:
sniegutis:

Šios fantastiškos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 02 09, 12:03)
Šios fantastiškos  wub.gif

o snieguti, kuriuo metu laiku galima gaut?
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 02 09, 20:33)
o snieguti, kuriuo metu laiku galima gaut?

Baltauogė meškytė (lot. Symhoricarpos albus) – sausmedinių (Caprifoliaceae) šeimos daugiametis augalas. Kilęs iš Šiaurės Amerikos, bet plačiai įveistas kaip dekoratyvinis augalas ir Europoje (taip pat ir Lietuvoje).
Tai iki 1,5 m aukščio krūmas. Lapai ovalūs, priešiniai. Žiedai rausvai balti, žydi nuo birželio iki rugsėjo. Rudenį sunokina skaisčiai baltos spalvos ir puriu minkštimu dvisėkles uogas. Jos nuodingos. Augalas pakelia stiprų apkarpymą, atsparus šalčiams ir sausroms, greitai auga.
Atsakyti