Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(klikky @ 2012 01 26, 18:44)
Sveikos, mano suknelė bus panaši į šitą: http://www.lightinth...5-_p172512.html
Labai norėjau puokštės su kviečiais ir gerberom, bet pagalvojau, kad kviečiai gali būti pilki... Ir puokštė nebus graži. Tad dabar galvoju apie paukštapienių ir kalijų puokštę. Tik noriu trumpų kalijų kotų... Ar tiktų, ar ilgais kotais geriau? blush2.gif

as siulyciau kazka ryskaus ir zaismingo nes suknele tokia gan vejavaikiska mirksiukas.gif kalijos mano nuomone labiau tinka prie undineles tipo elegantisku sukneliu.. manyciau puokste is gerberu tikrai ziuretusi mirksiukas.gif cia tik mano nuomone..
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 26, 18:30)
Tokia puokste bet kokiu atveju sveria, nes naudojamas specialus oazes burbulas kuris sumirkomas vandeniu. Geles i toki burbula ne tik susismeigia, bet isiklijuoja, kad neislakstytu lauk. Dideliu trukumu ar pliusu tokia puokste neturi. Svarbiausia, kad ji Jums  patiktu. Tai ir nulemia galutini nuotakos pasirinkima 4u.gif

Dar svarstau varianta apskritai tik ant rankos ir plaukuose darytis. Kazka panasaus i tai rolleyes.gif
user posted image
Na as tiesiog noriu tureti laisvas rankas, nenoriu nuolat delnuose laikyti puokstes. Man atrodo, kad pvz. tokia neturetu labai varginti g.gif
Netgi dar mazesnes noreciau, kiek imanoma minimalesnes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 01 26, 20:17)
Dar svarstau varianta apskritai tik ant rankos ir plaukuose darytis. Kazka panasaus i t

tokia, kaip apyranke, tai, manau, labiau pamergems tinka ax.gif nors, zinoma, jei nori, reiskias reikia ir nieks negali tau reguliuot biggrin.gif o puokste, tai irgi nebutina "isikandus" pastoviai tampytis, jei nori laivu ranku (palik kartais automobilyje, duok pamergems palaikyt ir pan.) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 01 26, 20:17)
Dar svarstau varianta apskritai tik ant rankos ir plaukuose darytis. Kazka panasaus i tai  rolleyes.gif

Na as tiesiog noriu tureti laisvas rankas, nenoriu nuolat delnuose laikyti puokstes. Man atrodo, kad pvz. tokia neturetu labai varginti  g.gif
Netgi dar mazesnes noreciau, kiek imanoma minimalesnes  smile.gif

Man tai priimtini tokie variantai thumbup.gif Kai pradėjau ieškoti puokštės ir nusprendžiau, kad nenoriu tradicinės, tai irgi žiūrinėjau tokias kabančias arba ant rankos, kol galiausiai visai perėjau prie suvertų biserio puokščių, tik va ranka vistiek bus užimta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 26, 20:49)
tokia, kaip apyranke, tai, manau, labiau pamergems tinka  ax.gif  nors, zinoma, jei nori, reiskias reikia ir nieks negali tau reguliuot  biggrin.gif  o puokste, tai irgi nebutina "isikandus" pastoviai tampytis, jei nori laivu ranku (palik kartais automobilyje, duok pamergems palaikyt ir pan.)  mirksiukas.gif

nebus pas mane jokiu pamergiu schmoll.gif tai nebus kam ir laikyt smile.gif
kazkaip masciau, jog noriu, kad geles mane puostu visa diena, bet tuo paciu, kad jos man nekliutu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 21:03)
galiausiai visai perėjau prie suvertų biserio puokščių

pasirodysiu tundra, bet kaip tai atrodo? biggrin.gif kas cia?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 01 26, 21:18)
nebus pas mane jokiu pamergiu  schmoll.gif  tai nebus kam ir laikyt  smile.gif
kazkaip masciau, jog noriu, kad geles mane puostu visa diena, bet tuo paciu, kad jos man nekliutu  rolleyes.gif
Papildyta:

pasirodysiu tundra, bet kaip tai atrodo?  biggrin.gif kas cia?

na aš irgi anksčiau apie jas nieko negirdėjau ir labai netikėtai radau wink.gif čia nuoroda bendram vaizdui biggrin.gif
Google's nuoroda

Savo modelį dar vis mąstau ir piešiu mintyse smile.gif Bet kažkas panašaus nujaučiu bus smile.gif
user posted image
Nuoroda čia radau http://www.alwaysinw...taras-shop.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 26 sausio 2012 - 20:48
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 21:26)
na aš irgi anksčiau apie jas nieko negirdėjau ir labai netikėtai radau wink.gif čia nuoroda bendram vaizdui  biggrin.gif

g.gif sakyciau originalu, bet ne mano skonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 01 26, 22:04)
g.gif sakyciau originalu, bet ne mano skonio  smile.gif

Man irgi ne visos tokio tipo gražios schmoll.gif Yra ir perkrautų ir pan. doh.gif
Na, bet mano aišku bus graži... man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 26, 22:11)
Man irgi ne visos tokio tipo gražios  schmoll.gif Yra ir perkrautų ir pan.  doh.gif
Na, bet mano aišku bus graži... man wink.gif

man is tu alternatyvu geliu puokstems tokia grazi butu
http://2.bp.blogspot...dal-bouquet.jpg ax.gif
Atsakyti
Savaitgali atsokome drauges vestuves.. Turejau puokstele su orchidejomis, tai likau patenkinta 100% ,ko nesitikejau is situ geliu.. Puikiai atlaike salcius, nenugeibo, dar ir dabar graziausiai zaliuoja namuose thumbup.gif tiesa, orchideju ziedeliai i mikrofonus sudeti buvo,gal del to taip gerai laikesi..
O su nuotakos puokste turejome varga doh.gif rozes nuolat krito ir krito is puokstes,nes buvo trumpai nukirptos ir susmeigtos i kazkokia ale kempine puokstes viduje itaisyta.(taip floriste isiule nuotakai). Zodziu, nesuklyskite renkantis puokste ir prasykit, kad geliu koteliai butu ilgi ir suristi su visais kitais zalumynais.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 27, 15:57)
man is tu alternatyvu geliu puokstems tokia grazi butu
http://2.bp.blogspot...dal-bouquet.jpg  ax.gif

labai puiki wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Mano vestuvės rugpjūčio 4d., suknelė bus vadinamo ballgown, pūstu sijonu. Tema-purpurinė. Turiu kelis variantus, pirmas, tai apvali baltų rožyčių ir baltų ir purpurinių frezijų puokštė. Antras variantas, baltų kalijų puokštė. Abi puokštės būtų perrištos purpurine juosta. Ką manote apie šiuos derinius? ax.gif
Atsakyti