Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

gal kas turit graziu pavyzdziu su raudonom rozem.. ieskau kazko su raudonom rozem bei melyna ir balta spalvom.. ar pan g.gif n..
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 16, 20:30)
gal kas turit graziu pavyzdziu su raudonom rozem..  ieskau kazko su raudonom rozem bei melyna ir balta spalvom.. ar pan g.gif n..

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o su melyna ir balta, tai sioje temoje jau tiek buvo pvz. prideta, kad, jei neissirinkai, tai, turbut, jau ir nebeissirinksi ax.gif
Atsakyti
turiu omeny vienoje puoksteje kad butu sios 3spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 14, 21:27)
sveikos, mano suknyte tokia
user posted image
svente bus liepos menesi, noreciau paklausti ar tiktu gvazdiku puokste???
tarkim tokia, tik vienos spalvos gvazdikai  g.gif o gal kazkokios geles geriau  g.gif

ir zadu puokste daryti pati, ar butu kazkokiu patarimu kaip puokste islaikyti ilgeliau  g.gif

labai grazi tavo suknele thumbup.gif wink.gif jai ne paslaptis kur pirkta? 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif , pirma karta tokia gelyte ir matau ir girdziu, bet man ji laabai uzkliuvo, idomu ar imanoma ja gauti birzeli ir kaip su jos patvarumu g.gif ziedeliai pasvire bet gal cia taip ir turi buti
mmmune gal zinote? jei is amariliu gimines tai amarilis atrodo patvari gelyte g.gif

QUOTE(mmmune @ 2012 01 16, 19:51)
Na va, nereikia net ir manęs  biggrin.gif merginos taip pat puikiai viską žino  thumbup.gif Beja, sakydama, kad čia amarilis nelabai ir suklydote, nes Eucharis amarilių šeimos ir yra  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 16, 22:17)
turiu omeny vienoje puoksteje kad butu sios 3spalvos.

netaip buvau supratus blush2.gif kiek ziurejau, tai tokios puokstes dazniausiai buna fotografuojamos arba prie jav, arba prie prancuzijos veliavu biggrin.gif gal jaunikis is kurios sios salies?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

daugiau nelabai ka grazaus ir radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 01 16, 23:29)
aciu merginos 4u.gif , pirma karta tokia gelyte ir matau ir girdziu, bet man ji laabai uzkliuvo, idomu ar imanoma ja gauti birzeli ir kaip su jos patvarumu  g.gif ziedeliai pasvire bet gal cia taip ir turi buti
mmmune gal zinote? jei is amariliu gimines tai amarilis atrodo patvari gelyte g.gif

Eucharis žydi du kartus per metus: sausio-vasario mėnesiais ir vasarą. Žydėjimas priklauso nuo to, kaip jam leidžiama ilsėtis tarp žydėjimų. Tokio konkretumo kaip ir nėra labai... g.gif Šiaip tai dekoratyvinis kambarinis augalas.
Žiedai patvarūs, nuskinti ilgai laikosi vandenyje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 17, 16:35)
Eucharis žydi du kartus per metus: sausio-vasario mėnesiais ir vasarą. Žydėjimas priklauso nuo to, kaip jam leidžiama ilsėtis tarp žydėjimų. Tokio konkretumo kaip ir nėra labai... g.gif Šiaip tai dekoratyvinis kambarinis augalas.
Žiedai patvarūs, nuskinti ilgai laikosi vandenyje.  4u.gif

o jus gal pati floriste dirbate ir pas Jus galima uzsakineti puoksteles? 4u.gif
Atsakyti
Jau įsivaizduoju vazdelį per vestuves... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2012 01 17, 20:52)
Jau įsivaizduoju vazdelį per vestuves... lotuliukas.gif

user posted image

Seip gal butu nebloga isemus tas velevas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiko smile.gif Mano vestuvės gegužės pabaigoje, suknytė bus tokia.
user posted image
Kokią puokštę geriau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Vitalytia @ 2012 01 18, 11:04)
Sveiko smile.gif Mano vestuvės gegužės pabaigoje, suknytė bus tokia.
user posted image
Kokią puokštę geriau rinktis?

Labas, nerodo tavo sukneles, tad negalim tau padet smile.gif
Atsakyti