Papildyta:
Papildyta:
sveikos, mano suknyte tokia
svente bus liepos menesi, noreciau paklausti ar tiktu gvazdiku puokste???
tarkim tokia, tik vienos spalvos gvazdikai o gal kazkokios geles geriau
ir zadu puokste daryti pati, ar butu kazkokiu patarimu kaip puokste islaikyti ilgeliau
svente bus liepos menesi, noreciau paklausti ar tiktu gvazdiku puokste???
tarkim tokia, tik vienos spalvos gvazdikai o gal kazkokios geles geriau
QUOTE(mmmune @ 2012 01 14, 13:31)
[/color][/i]
ir zadu puokste daryti pati, ar butu kazkokiu patarimu kaip puokste islaikyti ilgeliau
O gal turit kokių gražesniu ir įdomesnių pavyzdėlių baltų-žalių spalvų puokščių?
QUOTE(katydid @ 2012 01 15, 12:13)
O gal turit kokių gražesniu ir įdomesnių pavyzdėlių baltų-žalių spalvų puokščių?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 14, 22:27)
man tai labai tiktu paskutine puokste virs jusu zinutes
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 14, 22:27)
Patarčiau kažką itin lengvo, garbanoto, plazdančio komponuotis Geriausia būtų jau kai pirksite gėles, tiesiog vietoje žiūrėtis kas bus Jums tokio prie širdies tą ir rinktis, neapsibrėžti groežtų rėmų ties kažkuria gėlių rūšimi.
Gražiai žiūrėtųsi kažkas ir frezijų, pelėžirnių, eustomų, meksikinio žydrūno, paukštapienių, galima ir gubojos šiek tiek įmaišyti... Tik su tokiomis gėlėmis dirbti nelengva, puokštę reikėtų daryti į mikrafoną, reikalinga spec klijai, vaškas ir t.t......
cia tiek daug nuostabiu pavyzdziu ir geliu kad as jau pasimeciau ko noriu
o mergyckos gal zinot kada alyvos zydi?? ir kiek laiko?
QUOTE(mergyte822 @ 2012 01 15, 20:46)
geguze-birzelis, kaikurios dar ir liepa bet gal ju atveza ir kitu laiku nes radau "recepta" kaip jas galima ir ziema turet
man kai tragiskai atrodo kai kas nors nesioja akinius nuo saules per vestuves o jai dar tai jaunikis
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 01 16, 09:54)
merginos gal zinot, kokia gelyte sioj nuotraukoj pas nuotaka?
amarilis?
Papildyta:
jau matau, kad ne amarilis...
radau foto, kur tos geles matosi geriau. tik as ju nezinau. gal mmmune mus apsvies
tik man asmeniskai nepatinka, kad ju galvytes jau nulinkusios... o vakaras dar atrodo toli
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 01 16, 08:54)
merginos gal zinot, kokia gelyte sioj nuotraukoj pas nuotaka?
Man atrodo cia Eucharis
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 16, 18:58)
amarilis?
Papildyta:
radau foto, kur tos geles matosi geriau. tik as ju nezinau. gal mmmune mus apsvies
Papildyta:
Na va, nereikia net ir manęs merginos taip pat puikiai viską žino Beja, sakydama, kad čia amarilis nelabai ir suklydote, nes Eucharis amarilių šeimos ir yra