Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

o ka galetumet gal is melynu geliu kazka parodyt is puoksciu nematyto gal? Ir kaip manot kokios puoksteles tiktu sausio vasario menesiais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monceliza @ 2012 01 11, 21:32)
o ka galetumet gal is melynu geliu kazka parodyt is puoksciu nematyto gal? Ir kaip manot kokios puoksteles tiktu sausio vasario menesiais? rolleyes.gif

kad tu melynu puoksciu jau tiek buvo prirodyta, kad net nezinau ar verta dar kazko ieskot doh.gif
dar keli pavyzdziai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ketvirta puokstele labai orginaliai ir graziai atrodo.aciuka. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monceliza @ 2012 01 11, 22:06)
ketvirta puokstele labai orginaliai ir graziai atrodo.aciuka.  4u.gif  wub.gif

kad tik padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau temą, čia tiek daug šaunių idėjų bigsmile.gif
Gal ir man galėtumėte patarti kokią puokštė tiktų prie suknelės? Puokštės spalva įtakos didelės neturi, (svarbu kad gėlės ne gvazdikai ir ne kalijos) bet akcento auksinės spalvos tikrai norėčiau, nes vestuvių papuošime vyraus auksinė spalva, tai kaip ir akcentas ax.gif
Įkeliu savo suknelės foto, laukiu Jūsų patarimo, nes tarp šitiek puokščių tikrai pasimečiau doh.gif
user posted image
Atsakyti
bet kazi ar ju imanoma sausio pabaigoj rast ir ar patvarios ziemos sezonu blush2.gif jauciu kad nelabai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 11, 22:09)
Perskaičiau temą, čia tiek daug šaunių idėjų  bigsmile.gif 
Gal ir man galėtumėte patarti kokią puokštė tiktų prie suknelės? Puokštės spalva įtakos didelės neturi, (svarbu kad gėlės ne gvazdikai ir ne kalijos) bet akcento auksinės spalvos tikrai norėčiau, nes vestuvių papuošime vyraus auksinė spalva, tai kaip ir akcentas ax.gif
Įkeliu savo suknelės foto, laukiu Jūsų patarimo, nes tarp šitiek puokščių tikrai pasimečiau  doh.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
ir:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
zzzzzvimt - ačiū bigsmile.gif Visos puokštės mano skoniui, bet viena bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai tikrai užsisakysiu štai tokią puokštę
user posted image

Gražiausios mano gėlės ir tas auksinis kaspinas puikiai žiūrisi, bei kotelius paslepia bigsmile.gif

Prieš kiek maždaug laiko jūs puokštes užsisakot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 12, 11:18)
zzzzzvimt - ačiū  bigsmile.gif Visos puokštės mano skoniui, bet viena  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tikrai tikrai užsisakysiu štai tokią puokštę

Gražiausios mano gėlės ir tas auksinis kaspinas puikiai žiūrisi, bei kotelius paslepia  bigsmile.gif

Prieš kiek maždaug laiko jūs puokštes užsisakot?  ax.gif

thumbup.gif dziaugiuos galejusi padeti mirksiukas.gif as savo puokstei salono pradejau ieskot likus mazdaug 1-1,5 men iki vestuviu. tiesiog nusiunciau foto, suderinom kaina, kitus niuansus ir pasakiau kada reikes puokstes, o veliau, kai liko gal savaite iki vestuviu dar karta su jais susisiekiau, kad primint ir svarbiaja diena nelikt ant ledo (tuo paciu dar ir papuosimus automobiliui uzsakiau ax.gif ) taip pat ir suderinau kur atsiimsiu, nes pas juos 2 vietos buvo, kur galima buvo atsiimti, o viena 5-10 min nuo mano namu rolleyes.gif
Atsakyti
o gal dar turit ideju nauju tamsiai nuotakai manau geriau butu ryskiu geliu puokstele. Norejau puokstes is mazuciu melynu gelyciu, bet manau kad ziema tu mazu melynu gelyciu negausiu verysad.gif
Atsakyti
vakar ziurinejau geliu puokstes, tai dauguma pas mus vestuvems siuloma, plastikines g.gif kazin jos normaliai ziurisi realiai? aisku gyvos yra gyvos, bet beda, kad nelabai ka gausiu g.gif gal verta bandyt pirkt plastikines g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 14:35)
vakar ziurinejau geliu puokstes, tai dauguma pas mus vestuvems siuloma, plastikines  g.gif  kazin jos normaliai ziurisi realiai? aisku gyvos yra gyvos, bet beda, kad nelabai ka gausiu  g.gif  gal verta bandyt pirkt plastikines  g.gif

Kiek iš foto teko matyti, kad jos išties neblogai atrodo...galit meginti rizikuoti, bet prieš tai jeigu yra galimybė, gyvai apžiūrėkit kaip atrodo tokio tipo puokštės.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(monceliza @ 2012 01 12, 13:36)
o gal dar turit ideju nauju tamsiai nuotakai manau geriau butu ryskiu geliu puokstele. Norejau puokstes is mazuciu melynu gelyciu, bet manau kad ziema tu mazu melynu gelyciu negausiu  verysad.gif

Minėjot, kad reikia sausio vasario mėnesiais, ar maišau kažką? g.gif Šiaip tai iš mėlynų gautit jacintų, irisų, juos jau vežė net ir prieš Kalėdas mačiau. mirksiukas.gif
Atsakyti