o ka galetumet gal is melynu geliu kazka parodyt is puoksciu nematyto gal? Ir kaip manot kokios puoksteles tiktu sausio vasario menesiais?
QUOTE(monceliza @ 2012 01 11, 21:32)
o ka galetumet gal is melynu geliu kazka parodyt is puoksciu nematyto gal? Ir kaip manot kokios puoksteles tiktu sausio vasario menesiais?
kad tu melynu puoksciu jau tiek buvo prirodyta, kad net nezinau ar verta dar kazko ieskot
dar keli pavyzdziai:
ketvirta puokstele labai orginaliai ir graziai atrodo.aciuka.
QUOTE(monceliza @ 2012 01 11, 22:06)
ketvirta puokstele labai orginaliai ir graziai atrodo.aciuka.
kad tik padetu
Perskaičiau temą, čia tiek daug šaunių idėjų
Gal ir man galėtumėte patarti kokią puokštė tiktų prie suknelės? Puokštės spalva įtakos didelės neturi, (svarbu kad gėlės ne gvazdikai ir ne kalijos) bet akcento auksinės spalvos tikrai norėčiau, nes vestuvių papuošime vyraus auksinė spalva, tai kaip ir akcentas
Įkeliu savo suknelės foto, laukiu Jūsų patarimo, nes tarp šitiek puokščių tikrai pasimečiau
Gal ir man galėtumėte patarti kokią puokštė tiktų prie suknelės? Puokštės spalva įtakos didelės neturi, (svarbu kad gėlės ne gvazdikai ir ne kalijos) bet akcento auksinės spalvos tikrai norėčiau, nes vestuvių papuošime vyraus auksinė spalva, tai kaip ir akcentas
Įkeliu savo suknelės foto, laukiu Jūsų patarimo, nes tarp šitiek puokščių tikrai pasimečiau
bet kazi ar ju imanoma sausio pabaigoj rast ir ar patvarios ziemos sezonu jauciu kad nelabai
QUOTE(pumilija @ 2012 01 11, 22:09)
Perskaičiau temą, čia tiek daug šaunių idėjų
Papildyta:
dar:
Papildyta:
ir:
zzzzzvimt - ačiū Visos puokštės mano skoniui, bet viena tikrai tikrai užsisakysiu štai tokią puokštę
Gražiausios mano gėlės ir tas auksinis kaspinas puikiai žiūrisi, bei kotelius paslepia
Prieš kiek maždaug laiko jūs puokštes užsisakot?
Gražiausios mano gėlės ir tas auksinis kaspinas puikiai žiūrisi, bei kotelius paslepia
QUOTE(pumilija @ 2012 01 12, 11:18)
zzzzzvimt - ačiū Visos puokštės mano skoniui, bet viena tikrai tikrai užsisakysiu štai tokią puokštę
dziaugiuos galejusi padeti as savo puokstei salono pradejau ieskot likus mazdaug 1-1,5 men iki vestuviu. tiesiog nusiunciau foto, suderinom kaina, kitus niuansus ir pasakiau kada reikes puokstes, o veliau, kai liko gal savaite iki vestuviu dar karta su jais susisiekiau, kad primint ir svarbiaja diena nelikt ant ledo (tuo paciu dar ir papuosimus automobiliui uzsakiau ) taip pat ir suderinau kur atsiimsiu, nes pas juos 2 vietos buvo, kur galima buvo atsiimti, o viena 5-10 min nuo mano namu
o gal dar turit ideju nauju tamsiai nuotakai manau geriau butu ryskiu geliu puokstele. Norejau puokstes is mazuciu melynu gelyciu, bet manau kad ziema tu mazu melynu gelyciu negausiu
QUOTE(kasharass @ 2012 01 12, 14:35)
vakar ziurinejau geliu puokstes, tai dauguma pas mus vestuvems siuloma, plastikines kazin jos normaliai ziurisi realiai? aisku gyvos yra gyvos, bet beda, kad nelabai ka gausiu gal verta bandyt pirkt plastikines
Kiek iš foto teko matyti, kad jos išties neblogai atrodo...galit meginti rizikuoti, bet prieš tai jeigu yra galimybė, gyvai apžiūrėkit kaip atrodo tokio tipo puokštės..
Papildyta:
QUOTE(monceliza @ 2012 01 12, 13:36)
o gal dar turit ideju nauju tamsiai nuotakai manau geriau butu ryskiu geliu puokstele. Norejau puokstes is mazuciu melynu gelyciu, bet manau kad ziema tu mazu melynu gelyciu negausiu
Minėjot, kad reikia sausio vasario mėnesiais, ar maišau kažką? Šiaip tai iš mėlynų gautit jacintų, irisų, juos jau vežė net ir prieš Kalėdas mačiau.