Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Anubis @ 2012 01 11, 14:19)
mmmune ar esate susidurusi su gyvomis gelemis ant torto?  g.gif  Tarkim ar imanoma pritaisyti kazkaip kad issilaikyti bent ta diena kokie vedrynai arba tarkim anemonai ant torto? Ar jie dedasi i kazkoki spec daikta, ar paprastai kisasi i torta?

Aciu labai  4u.gif

mano torte buvo prikaisiota (Mazojoj ragainej torta uzsakinejau) phalapenopsiu. as juos pati pirkau ermitaze vazone (buvo kaip tik akcija) ir jiems veziau, nes, jei jie butu savo kise, tai ten vos ne 3 kart brangiau man tos geles butu kainave ax.gif dabar labai tiksliai nepasakysiu, bet, man atrodo, kad ziedukai buvo i tokias kapsulytes sumerkti ir ikisti i torta blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
kuri jums mielesne?
Papildyta:
kaip nerealiai atrodo tie kardeliai, net nebuciau pagalvojus apie tokia puokste nuotakai.. gal kam taip pat patiks..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 11, 16:52)
mano torte buvo prikaisiota (Mazojoj ragainej torta uzsakinejau) phalapenopsiu. as juos pati pirkau ermitaze vazone (buvo kaip tik akcija) ir jiems veziau, nes, jei jie butu savo kise, tai ten vos ne 3 kart brangiau man tos geles butu kainave  ax.gif dabar labai tiksliai nepasakysiu, bet, man atrodo, kad ziedukai buvo i tokias kapsulytes sumerkti ir ikisti i torta  blush2.gif

Na su orchidejom visai kitas reikalas, jos patvarios, o tokiu kokiu as noriu nelabai eina paprastai sukaisioti, nes jos lepios.
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 11, 14:34)
sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  reiktu patarimo... mano suknute tokia...
user posted image
kokia puokste patartumet? vestuves kovo menesi, tai vilioja mane tulpes  blush2.gif  ar eitu kaska is tulpiu ir paciai pasiaryt? kaip jas islaikyti kuo ilgiau nenuvytuses?  blush2.gif  is anksto dekoju  blush2.gif

Jūsų suknelė prabangi, karališko tipo, todėl tuplės mano nuomone per daug paprasta gėlė. Prie suknelė pagal prabangą tiktų rožės, orchidėjos ir geriausiai žiūrėtųsi paprastai suformuota pusapvalė puokštė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 11, 17:06)

kuri jums mielesne?

Man antroji wub.gif
Atsakyti
kuri jums mielesne?

ne tiek kiek mielesne, bet man idomiau ir prabangiau atrodo pirmoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 11, 17:37)
Jūsų suknelė prabangi, karališko tipo, todėl tuplės mano nuomone per daug paprasta gėlė. Prie suknelė pagal prabangą tiktų rožės, orchidėjos ir geriausiai žiūrėtųsi paprastai suformuota pusapvalė puokštė  ax.gif
Papildyta:
Man antroji  wub.gif

aciukas 4u.gif bet va beda, kad roziu puokstes galiu negauti, nes gyvenu ne lt o uk, o man cia tos puokstes tokios be skonio doh.gif net nezinau ka daryt su tom gelytem sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 01 11, 14:34)
sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  reiktu patarimo... mano suknute tokia...

kokia puokste patartumet? vestuves kovo menesi, tai vilioja mane tulpes  blush2.gif  ar eitu kaska is tulpiu ir paciai pasiaryt? kaip jas islaikyti kuo ilgiau nenuvytuses?  blush2.gif  is anksto dekoju  blush2.gif

vien tulpes gal ne ax.gif
as rinkciausia kazka panasaus:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
dar:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
ir:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

kuri jums mielesne?

man irgi antroji smile.gif
pirmojoje nežiau, gal tokios rūšies rožės, bet kaip nežinančiai, tai atrodo kaip apvytę g.gif
Atsakyti

pirmojoje nežiau, gal tokios rūšies rožės, bet kaip nežinančiai, tai atrodo kaip apvytę g.gif
[/quote]

O man jos atrodo kaip netikros,o popierines,ir teko tokias popierines ciupinet,tai labai jau jos negrazios. Del toir puokste su tokiom isivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 01 11, 19:26)
O man jos atrodo kaip netikros,o popierines,ir teko tokias popierines ciupinet,tai labai jau jos negrazios. Del toir puokste su tokiom isivaizduoju schmoll.gif

Jos ir yra netikros - būtent popierinės kaip ir minėjote ax.gif
Atsakyti
man seip grazu tamsios kalijos, gal ir nieko butu? tik va bijau apsistot su sia mintim, nes nezinau ar gausiu g.gif
Atsakyti
zzzzzvimt... fantastika... beveik visas issisaugojau i savo "failiuka", kuri naudosiu, kai jau ateis laikas pasirinkt... pasunkinai cia man reikalus... labai grazios smile.gif
Atsakyti