Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(MissR @ 2012 01 10, 21:50)
Būkit geros, parekomenduokit kas tiktų prie tokios suknelės, vestuvės liepą, iš pradžių galvojau apie baltas rožes, bet gal vidurvasarį jos greit nuleips..  unsure.gif
user posted image

Pirmiausia pagal suknelės siluetą reikėtų paderinti puokštės formą. Gražiai žiūrėtųsi tradicinė klasikinė pusapvalė puokštė, taip pat mini lašiuko formos. Galima paderinti ir labiau svyrančią kaskadinę puokštę.
Dėl gėlių tai galite maišyti įvairias. Liepa nerodiklis, kad jos leips. Sukomponuota puokštė mikrafone laikysis gerai. Kadangi suknelė visa tiulinė, tokia tarsi plazdanti, norėtųsi ir lengvesnių gėlių: frezijos, eustomos, gvazdikėliai. Dėl elegancijos ir klasikos įvaizdžio galima įmaišyti vieną kitą smulkią kaliją arba rožę. Nepatarčiau rinktis gerberų, lelijų ir bet kokių gėlių, kurių žiedas būtų stambus. 4u.gif
Puokščių formos:
Paprastai rišta pusapvalė
user posted image
Mažas lašiukas
user posted image
Ilga kaskadinė puokštė
user posted image
Visais atvejais puokštė neturi būti labai didelė ir tokia tarsi "plati", nes Jūsų suknelė pakankamai turės pūstumo, todėl puokštės forma turi ją šiek tiek sušvelninti. ir dar labai gražu (jeigu suknelė bus su violetiniu kaspinu), paderinti puokštėje violetinių gėlių akcentą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 11 sausio 2012 - 11:47
labuka turiu orginalia pacios daryta puokste nuotakai gali but ir svociai as cia naujoke kaip ikelti foto? gal kas padesit? smile.gif
Atsakyti
Įkeliu monceliza prašymu puokštę
user posted image
Atsakyti
aciuka jum labai 4u.gif
Atsakyti
mmmune aciu jums labai uz pagalba bis.gif
Atsakyti

Dar kelios idėjos nuo monceliza nuotakoms, gal kas kuriai nors patiks mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2012 01 11, 14:01)
mmmune aciu jums labai uz pagalba bis.gif

Visada prašom 4u.gif
Atsakyti
mmmune ar esate susidurusi su gyvomis gelemis ant torto? g.gif Tarkim ar imanoma pritaisyti kazkaip kad issilaikyti bent ta diena kokie vedrynai arba tarkim anemonai ant torto? Ar jie dedasi i kazkoki spec daikta, ar paprastai kisasi i torta?

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif reiktu patarimo... mano suknute tokia...
user posted image
kokia puokste patartumet? vestuves kovo menesi, tai vilioja mane tulpes blush2.gif ar eitu kaska is tulpiu ir paciai pasiaryt? kaip jas islaikyti kuo ilgiau nenuvytuses? blush2.gif is anksto dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 01 11, 14:19)
mmmune ar esate susidurusi su gyvomis gelemis ant torto?  g.gif  Tarkim ar imanoma pritaisyti kazkaip kad issilaikyti bent ta diena kokie vedrynai arba tarkim anemonai ant torto? Ar jie dedasi i kazkoki spec daikta, ar paprastai kisasi i torta?

Aciu labai  4u.gif

Šiaiptai arba parastai koteliai apsukti teipu būna ir taip juos įkiša į tortą, arba būna, kad konditerijose juos merkia į kažkokias taureles torte užmaskuotas (esu girdėjusi ir tokių variantų), taip, kad čia jau nuo konditerijos priklauso ir nuo jos gamybinių paslapčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 11, 14:35)
Šiaiptai arba parastai koteliai apsukti teipu būna ir taip juos įkiša į tortą, arba būna, kad konditerijose juos merkia į kažkokias taureles torte užmaskuotas (esu girdėjusi ir tokių variantų), taip, kad čia jau nuo konditerijos priklauso ir nuo jos gamybinių paslapčių  biggrin.gif

Konditeres man sake, kad su gyvom gelem jos neuzsiima, nebent as pati gausiu geliu ir prikaisiosiu biggrin.gif
O tarkim vedrynus arba anemones galima taip su teipu paprastai ikisti? Nenuvys jos greitai?
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 01 11, 14:45)
Konditeres man sake, kad su gyvom gelem jos neuzsiima, nebent as pati gausiu geliu ir prikaisiosiu  biggrin.gif
O tarkim vedrynus arba anemones galima taip su teipu paprastai ikisti? Nenuvys jos greitai?

Dar pasipurkštų spec chemikalu, kad ilgiau gyventų, bet šiaip geriau būtų vedrynai, nei anemonai. Dar galima paruošti juos su vandens kapsule, tai tikrai geriau stovėtų, bet kapsulę kišant tortas labiau pasižeistų, reikia jau taip atsargiai tai daryti, kad paskui padaryta skylė užsidengtų gėlės žiedu arba turėti kokių lapelių žalių ar gubojos kurią pakaišiojus būtų galima užmaskuoti defektus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 11, 15:14)
Dar pasipurkštų spec chemikalu, kad ilgiau gyventų, bet šiaip geriau būtų vedrynai, nei anemonai. Dar galima paruošti juos su vandens kapsule, tai tikrai geriau stovėtų, bet kapsulę kišant tortas labiau pasižeistų, reikia jau taip atsargiai tai daryti, kad paskui padaryta skylė užsidengtų gėlės žiedu arba turėti kokių lapelių žalių ar gubojos kurią pakaišiojus būtų galima užmaskuoti defektus  mirksiukas.gif

Aciu labai, reiks dar pagalvot kaip cia daryt 4u.gif
Atsakyti