Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 09, 00:11)
bet jau kaina sitos puostes tai  doh.gif  jauciu ji ir sveria atitinkamai is karoliuku padaryta.. lotuliukas.gif

kaina tikrai graži doh.gif
Na bet pilnai tikiu, kad ji tiek ir verta, nes laaaabai daug karoliuku čia reikia, o kai naudojami japoniški, tai jie yra kokybiškesni, gražesni ir t.t. tai ir brangesni. Toliau darbas - daug kruopštumo. Jei apie tą raudoną, tai ji ten ypač kruopščiai ir lygiai padaryta. doh.gif
Sverti turėtų pakankamai daug, nes ten viskas su vielute yra veriama smile.gif aš pabandymui technikos vieną nediduką žiedelį, per puse delno tokį, suvėriau ir tai jau jaučiasi smile.gif
Bet aš iš mažiau karoliukų darysiu ir pati laiką gaišiu, tai tiek nekainuos doh.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, prireikė ir man konsultacijos ax.gif vestuvės bus birželio mėn, būsiu su tokia suknele user posted image
galvoju apie baltas kalijas perrištas auksinės spalvos kaspinu, ką manote? smile.gif šiaip kiek žiūrėjau internete, tai netgi yra gelsvai rusvų kalijų, gal pavyktų tokias gauti g.gif
kreipiuosi, nes nelabai įsivaizduoju ką su kuo derinti, kai suknelė ne balta ax.gif
P.S. mmmunei už nukreipimą 4u.gif
Atsakyti
WOW, nerealiai atrodo! thumbup.gif labai lauksiu rezultato!

[Quote=Pufaike,2012 01 09, 00:25]
kaina tikrai graži doh.gif
Na bet pilnai tikiu, kad ji tiek ir verta, nes laaaabai daug karoliuku čia reikia, o kai naudojami japoniški, tai jie yra kokybiškesni, gražesni ir t.t. tai ir brangesni. Toliau darbas - daug kruopštumo. Jei apie tą raudoną, tai ji ten ypač kruopščiai ir lygiai padaryta. doh.gif
Sverti turėtų pakankamai daug, nes ten viskas su vielute yra veriama smile.gif aš pabandymui technikos vieną nediduką žiedelį, per puse delno tokį, suvėriau ir tai jau jaučiasi smile.gif
Bet aš iš mažiau karoliukų darysiu ir pati laiką gaišiu, tai tiek nekainuos doh.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Liliuse @ 2012 01 09, 10:33)
Labas rytas, prireikė ir man konsultacijos  ax.gif  vestuvės bus birželio mėn, būsiu su tokia suknele user posted image
galvoju apie baltas kalijas perrištas auksinės spalvos kaspinu, ką manote? smile.gif šiaip kiek žiūrėjau internete, tai netgi yra gelsvai rusvų kalijų, gal pavyktų tokias gauti  g.gif 
kreipiuosi, nes nelabai įsivaizduoju ką su kuo derinti, kai suknelė ne balta  ax.gif
P.S. mmmunei už nukreipimą  4u.gif

Na jeigu jau svajojate apie kalijas, tai mano asmenine nuomone gražiausiai žiūrėtųsi Mango rūšies kalijos perrištos tokios pačios spalvos kaspinėlių kaip ir pati suknelė padekoruota wub.gif Galima dar Mango maišyti su geltonomis kalijomis arba rintis tik geltonas, jeigu Mango atrodo per tamsios ar ryškios. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 09 sausio 2012 - 12:47
QUOTE(Liliuse @ 2012 01 09, 09:33)
Labas rytas, prireikė ir man konsultacijos  ax.gif  vestuvės bus birželio mėn, būsiu su tokia suknele user posted image
galvoju apie baltas kalijas perrištas auksinės spalvos kaspinu, ką manote? smile.gif šiaip kiek žiūrėjau internete, tai netgi yra gelsvai rusvų kalijų, gal pavyktų tokias gauti  g.gif 
kreipiuosi, nes nelabai įsivaizduoju ką su kuo derinti, kai suknelė ne balta  ax.gif
P.S. mmmunei už nukreipimą  4u.gif

Jusu suknele nuostabiai grazi,as irgi ieskau kazko panasaus,bet nesiseka man rasti...
Atsakyti

Jusu suknele nuostabiai grazi
[/quote]

Ta pati norejau parasyt smile.gif
Atsakyti
Ką įdomaus užmačiau:

user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2012 01 09, 19:44)
Ką įdomaus užmačiau:

user posted image

šita fainiausia wub.gif tik kaspinas gali būti ir ne juodas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 09 sausio 2012 - 19:47
[quote=mmmune,2012 01 09, 13:45]
Na jeigu jau svajojate apie kalijas, tai mano asmenine nuomone gražiausiai žiūrėtųsi Mango rūšies kalijos perrištos tokios pačios spalvos kaspinėlių kaip ir pati suknelė padekoruota wub.gif Galima dar Mango maišyti su geltonomis kalijomis arba rintis tik geltonas, jeigu Mango atrodo per tamsios ar ryškios. 4u.gif
[/quote]

o birželio mėn aš jų lengvai gausiu? smile.gif kažkaip niekada nesu užfiksavusi, kada kokios gėlės būna, išskyrus tas, kurios savaime suprantamos smile.gif
šiaip dar galvoju apie mažas gerberas, bet labiau linkstu link kalijų smile.gif

[quote=Nesta123,2012 01 09, 16:48]
Jusu suknele nuostabiai grazi,as irgi ieskau kazko panasaus,bet nesiseka man rasti...
[/quote]
ačiū 4u.gif radau per skelbimus internete, Lietuvoje smile.gif

[quote=Jurguras,2012 01 09, 18:17]
Jusu suknele nuostabiai grazi
[/quote]

Ta pati norejau parasyt smile.gif
[/quote]
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liliuse: 09 sausio 2012 - 21:41
QUOTE(Liliuse @ 2012 01 09, 22:41)
o birželio mėn aš jų lengvai gausiu?  smile.gif  kažkaip niekada nesu užfiksavusi, kada kokios gėlės būna, išskyrus tas, kurios savaime suprantamos smile.gif
šiaip dar galvoju apie mažas gerberas, bet labiau linkstu link kalijų smile.gif

Taip, gausite tikrai lengvai. Gerberos žymiai lepesnės, todėl manau kalijos visapusiškai geresnis pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 10, 13:45)
Taip, gausite tikrai lengvai. Gerberos žymiai lepesnės, todėl manau kalijos visapusiškai geresnis pasirinkimas mirksiukas.gif

thumbup.gif dar vienas rūpestis nukrito dėl kurio jau galiu būti rami, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Būkit geros, parekomenduokit kas tiktų prie tokios suknelės, vestuvės liepą, iš pradžių galvojau apie baltas rožes, bet gal vidurvasarį jos greit nuleips.. unsure.gif
user posted image
Atsakyti