Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(tatosyte @ 2012 01 07, 22:17)
stai tokia buvo mano sesers puokste
o ja dare mazo miestelio floriste, bet ji tikrai talentinga!!

labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 01 07, 23:23)
Nerealiai graži  wub.gif Kokiam miestely ją darė?

Seduvoje, radviliskio rajonas 4u.gif
tekainavo 50lt, pamergiu puokstes po 10 thumbup.gif turi specialiu katalogu, parenka geles pagal uzsakyma, pataria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2012 01 08, 12:30)
Seduvoje, radviliskio rajonas  4u.gif
tekainavo 50lt, pamergiu puokstes po 10  thumbup.gif  turi specialiu katalogu, parenka geles pagal uzsakyma, pataria  thumbup.gif

Galėtum brūkštelėsi kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 08 sausio 2012 - 12:35
Labai grazi puokste , tokia vasariska.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 01 08, 14:12)
Labai grazi puokste , tokia vasariska.. wub.gif

Pritariu, puokštė išties vasariška ir labai skoninga thumbup.gif
Atsakyti
Ilgai rinkausi puokštę, nuo iki - tai bijūnų, su nuostabiai dideliais žiedais wub.gif tai gubojų - su nuostabiai smulkiais žiedeliais biggrin.gif wub.gif na ir aišku norėjau kuo pigiau g.gif bet ir vėl bet... ko noriu, tas nepigu, o juk sumokėsiu ir gėlės nuvys... tai jau apsisprendžiau, kad puokštė bus ne iš gėlių bigsmile.gif dėl kainos patylėsiu, bet puokštė bus forever, gaminsiu pati, dabar labai neprisigirsiu, bet tikiuosi, kad po visko galėsiu ją parodyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 08 sausio 2012 - 20:31
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 08, 21:30)
Ilgai rinkausi puokštę, nuo iki - tai bijūnų, su nuostabiai dideliais žiedais  wub.gif  tai gubojų - su nuostabiai smulkiais žiedeliais  biggrin.gif  wub.gif na ir aišku norėjau kuo pigiau  g.gif bet ir vėl bet... ko noriu, tas nepigu, o juk sumokėsiu ir gėlės nuvys... tai jau apsisprendžiau, kad puokštė bus ne iš gėlių  bigsmile.gif dėl kainos patylėsiu, bet puokštė bus forever, gaminsiu pati, dabar labai neprisigirsiu, bet tikiuosi, kad po visko galėsiu ją parodyti  thumbup.gif

Manau puiki idėja thumbup.gif Tokios puokštės pačios tinkamiausios žiemos sezonui, taip pat siekant originalumo ir išskirtinumo. Lauksim rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 08, 22:21)
Manau puiki idėja  thumbup.gif Tokios puokštės pačios tinkamiausios žiemos sezonui, taip pat siekant originalumo ir išskirtinumo. Lauksim rezultato  4u.gif

Dėkoju wink.gif Bet vestuvės tai tik birželį blush2.gif Aš labai ansktyva su visom smulkmenom smile.gif Tai vistiek per anksti pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
Pufaike, gera mintis 4u.gif
as kaip tik siandien parduotuvej verciau zurnala vestuves ir man uz akiu uzkliuvo viena nuotrauka kur jaunosios puokste buvo padaryta is saguciu ir veltinio imituotu gelyciu (jei neklystu) labai isskirtinai man pasirode 4u.gif

o birzelis viens du ir ateis tai manau jau pats laikas rupintis visom detalem ir ne detalem smile.gif
lauksim rezultato 4u.gif

[quote=Pufaike,2012 01 08, 22:38]
Dėkoju wink.gif Bet vestuvės tai tik birželį blush2.gif Aš labai ansktyva su visom smulkmenom smile.gif Tai vistiek per anksti pasigyriau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 01 08, 22:45)
Pufaike, gera mintis  4u.gif
as kaip tik siandien parduotuvej verciau zurnala vestuves ir man uz akiu uzkliuvo viena nuotrauka kur jaunosios puokste buvo padaryta is saguciu ir veltinio imituotu gelyciu (jei neklystu) labai isskirtinai man pasirode 4u.gif

o birzelis viens du ir ateis tai manau jau pats laikas rupintis visom detalem ir ne detalem smile.gif
lauksim rezultato 4u.gif

Tos veltininės galytės išties žavu, jeigu suknytė dar kokia nerta, tai išvis nerealu.. wub.gif dar kai aš pati su veltiniu draugauju būtų smagu kada tokią sukurti, tik kad nuotakos nelabai linkę rintis kažką kitokio blush2.gif Retai renkasi įdomesnę ir netradicinę puokštę iš gėlių, tai ką jau kalbėti apie "negėlių" puokštę 4u.gif Dauguma renkasi tradicinį nemirštantį klasikinį stilių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 08, 23:32)
Tos veltininės galytės išties žavu, jeigu suknytė dar kokia nerta, tai išvis nerealu.. wub.gif  dar kai aš pati su veltiniu draugauju būtų smagu kada tokią sukurti, tik kad nuotakos nelabai linkę rintis kažką kitokio  blush2.gif Retai renkasi įdomesnę ir netradicinę puokštę iš gėlių, tai ką jau kalbėti apie "negėlių" puokštę  4u.gif Dauguma renkasi tradicinį nemirštantį klasikinį stilių  4u.gif

Taip, mačiau aš irgi tas veltinio puokštes, labai gražu wub.gif
ai, išduosiu tą paslaptį, gal kažkam dilemą padėsiu išspręsti, nelabai ką čia prisaugosiu bigsmile.gif kas ieško, tas atranda ir taip mirksiukas.gif nemoku slėpti doh.gif
Žodžiu, aš gaminsiu iš biserio, pagal french beading techniką wub.gif kai pamačiau, tai įsimylėjau tas gėles , šita buvo mano įkvėpėja
user posted image

Čia yra ir daugiau pasidairymui:
http://www.etsy.com/...ref=seller_info

Tik manoji bus greičiausiai ne iš daug gėlyčių, bet viena didelė, tokia kaip glamelijos tipo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 08, 23:50)
Taip, mačiau aš irgi tas veltinio puokštes, labai gražu  wub.gif
ai, išduosiu tą paslaptį, gal kažkam dilemą padėsiu išspręsti, nelabai ką čia prisaugosiu  bigsmile.gif kas ieško, tas atranda ir taip  mirksiukas.gif nemoku  slėpti  doh.gif
Žodžiu, aš gaminsiu iš biserio, pagal french beading techniką  wub.gif kai pamačiau, tai įsimylėjau tas gėles , šita buvo mano įkvėpėja
user posted image

Čia yra ir daugiau pasidairymui:
http://www.etsy.com/...ref=seller_info

Tik manoji bus greičiausiai ne iš daug gėlyčių, bet viena didelė, tokia kaip glamelijos tipo  rolleyes.gif

bet jau kaina sitos puostes tai doh.gif jauciu ji ir sveria atitinkamai is karoliuku padaryta.. lotuliukas.gif
Atsakyti