Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ši man labai labai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(♥mylimukai♥ @ 2012 01 07, 13:11)
ši man labai labai

user posted image

gal klystu bet jauciu cia netirkos gelytes nes lapeliai labai persvieciami.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 07, 13:47)
gal klystu bet jauciu cia netirkos gelytes nes lapeliai labai persvieciami.. g.gif

Čia Plumerija - šiltų kraštų gėlytė. Pas Jų nebūna, kartais parveža kaip medelius vazonuose... schmoll.gif
Atsakyti
zzzzzvimt, ačiū už nuotraukas, puokščių gražių galima rasti, bet kur rasti mėlynų gėlių. Didmiestyje gal paprasčiau, o mažesniame miestelyje sudėtingiau.
Man labiausiai šios patiko:

Tarkim šita man labai graži, bet kur gauti tokių rožių ir tų Armėninių žydrių, kurios sunkiai gaunamos.
user posted image

Šita turbūt realiausia, nes irisų ir baltų rožių nėra sunku gauti.
user posted image

Šita miela, bet nežinau, kas tos mėlynos gėlytės.
user posted image

Šita graži, bet kur vasario mėn gauti hortenzijų?
user posted image

Čia vėl hortenzijos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tauragytė @ 2012 01 07, 13:03)
Renkuosi is siu,bet niekaip nepasisprendziu doh.gif . Merginos, parasykit savo nuomone 4u.gif

as sita rinkciaus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2012 01 07, 17:18)
zzzzzvimt, ačiū už nuotraukas, puokščių gražių galima rasti, bet kur rasti mėlynų gėlių. Didmiestyje gal paprasčiau, o mažesniame miestelyje sudėtingiau.

visu pirma, as asmaniskai pasiuntineciau patinkanciu puoksciu foto i kelis salonus (tuo paciu ir didesniuose miestuose) su klausimu ar galetu, kuria galetu ir uz kiek galetu padaryti. daznai buna, kad kvieciame svecius i vestuves ir is kitu miestu, tai gal kazkas vaziuotu is to miesto (ar vaziuotu pro sali), kur gali padaryti tam tikra puokste ir ja atveztu arba, manau, kad jusu miestelis juk visvien yra salia didesnio miesto, tai gal galima butu susitarti, kad atveztu pats salonas (uz tam tikra papildoma mokesti) arba kazkas is savu pavaziuotu ir atveztu puoste is to miesto blush2.gif ax.gif
o, jei planuojat darytis puoste vietines reiksmes salone, tai tada isvis paprasta.... vietoj to, kad cia sedet ir ieskot patinkancios puokstes, nueinate i savo miestuko salona ir ziurite kokiu jie turi geliu ir paklausiate kokiu jie dar gali gauti iki tam tikros datos. is tu geliu ir renkates blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 07, 17:30)

Gerai jūs viską parašėt, bet pas mane kiek kitokia situacija. Kas padarys puokštę aš turiu, man reikia pasirūpinti gėlėmis.
Atsakyti
o is kur jus ruosiates tas geles parupint? pasidomejot kokios yra aplink geliu bazes?
siaip, ar reikia jums tokiu rupesciu, kai ruosiantis vestuvems, ir taip ju per akis? g.gif ar butina darytis puokste butent pas ta zmogu? gal geriau surast kas ir gelem pasirupintu, ir puokste padarytu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 01 07, 18:50)
o is kur jus ruosiates tas geles parupint? pasidomejot kokios yra aplink geliu bazes?
siaip, ar reikia jums tokiu rupesciu, kai ruosiantis vestuvems, ir taip ju per akis?  g.gif  ar butina darytis puokste butent pas ta zmogu? gal geriau surast kas ir gelem pasirupintu, ir puokste padarytu?  blush2.gif

Vestuvės nedidelės, tad ir tų rūpesčių kažkiek mažiau. Aišku, gal geriau būtų nueiti į saloną ir užsisakyti puokštę, bet tai kainuotų daug brangiau, o šiuo atveju man kainuotų tik gėlės.
Atsakyti
stai tokia buvo mano sesers puokste user posted image

o ja dare mazo miestelio floriste, bet ji tikrai talentinga!!
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2012 01 07, 21:17)
stai tokia buvo mano sesers puokste
o ja dare mazo miestelio floriste, bet ji tikrai talentinga!!

Nerealiai graži wub.gif Kokiam miestely ją darė?
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 07, 14:35)
Čia Plumerija - šiltų kraštų gėlytė. Pas Jų nebūna, kartais parveža kaip medelius vazonuose... schmoll.gif

Ačiū už informaciją, net nežinojau. mirksiukas.gif
Atsakyti