Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Aujusa @ 2012 01 03, 15:40)
Ačiū už nuotraukas  4u.gif , aš tokių gražių nebuvau radusi.
Man ta antroji ypač graži, o koteliai tai aprišti popieriumi ir vielute apsukti ?
O kažin, ar užtenka gvazdikus tik surišti, kad puokštė būtų stabili, ar dar kažkaip papildomai "apdirbti" reikia?

Jeigu formuosite apvalią puokštę būtina sutvirtinti gvazdikus vielutėmis bei teipu, nes ypatigai kraštiniai žiedai patiria didelius įtempius ir lūžta ties savo nareliais doh.gif
Papildyta:
Gvazdikų mylėtojoms mano vienas iš darbų. Kontrastuojanti su nuotakos suknele puokštė blush2.gif tačiau dauguma iš gvazdikų linkusios pasirinkti baltas puokštes, įmaišant spalvotų detalių iš kitos rūšies gėlių 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 01 03, 15:42)
Jeigu formuosite apvalią puokštę būtina sutvirtinti gvazdikus vielutėmis bei teipu, nes ypatigai kraštiniai žiedai patiria didelius įtempius ir lūžta ties savo nareliais  doh.gif
Papildyta:
[color=darkviolet][i]Gvazdikų mylėtojoms mano vienas iš darbų.

Labai graži puokštė wub.gif
Kas įdomiausia, iki šiol gvazdikas man buvo vienintelė gėlė, kurios nemėgau, o dabar pradėjusi domėtis puokštėmis, tai visiškai pakeičiau nuomonę, labai graži gėlė smile.gif
Teipas kaip suprantu yra speciali lipni juostele? Aš jos turbūt nesunkiai turėčiau gauti? (Nors mūsų kaime tai tikiu kad visko gali būti)
Nežinau net kaip teisingai paklausti, bet pasistengsiu doh.gif . Ar vielutėmis reikia sutvirtinti tik kraštinius žiedus prie kitų, viduriniųjų, ar tada jau visus žiedus reikėtų tvirtinti vielute?
Suprantu, kad tokie klausimai turbūt Jūsų profesinės paslaptys, bet gal pasidalinsit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aujusa: 03 sausio 2012 - 16:21
QUOTE(Aujusa @ 2012 01 03, 17:21)
Labai graži puokštė  wub.gif
Kas įdomiausia, iki šiol gvazdikas man buvo vienintelė gėlė, kurios nemėgau, o dabar pradėjusi domėtis puokštėmis, tai visiškai pakeičiau nuomonę, labai graži gėlė  smile.gif
Teipas kaip suprantu yra speciali lipni juostele? Aš jos turbūt nesunkiai turėčiau gauti? (Nors mūsų kaime tai tikiu kad visko gali būti)
Nežinau net kaip teisingai paklausti, bet pasistengsiu  doh.gif . Ar vielutėmis reikia sutvirtinti tik kraštinius žiedus prie kitų, viduriniųjų, ar tada jau visus žiedus reikėtų tvirtinti vielute?
Suprantu, kad tokie klausimai turbūt Jūsų profesinės paslaptys, bet gal pasidalinsit  blush2.gif

Atsakiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
stai ir manoji svente arteja.dievinu rozes ir kt geliu nepripazysu ax.gif tad puosktele bus is raudonu arba ruzavu roziu,nes galvoju koky akcentuka rinktis spalvos 4u.gif
Atsakyti
Iš kokių gėlyčių būtų galima padaryti mėlyną-baltą puokštę? Ar irisai gerai laikosi šaltuoju laiku? Ar sunku jų gauti? Gal kas užmatė gražių tokių spalvų puokštelių?
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 01 03, 19:08)
stai ir manoji svente arteja.dievinu rozes ir kt geliu nepripazysu ax.gif tad puosktele bus is raudonu arba ruzavu roziu,nes galvoju koky akcentuka rinktis spalvos 4u.gif

thumbup.gif pas mane irgi bus puokste tik is roziu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, ar geguzes gale butu galimybe gauti bijunu?
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 00:52)
thumbup.gif  pas mane irgi bus puokste tik is roziu  4u.gif

kokios spalvos?gal jau zinai kaip puokstyte atrodys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 01 04, 12:23)
kokios spalvos?gal jau zinai kaip puokstyte atrodys? 4u.gif

tamsiai raudonos , pas mus visos geles susijusios su vestuvemis bus is raudonu roziu ( mano ir pamergiu puokstes, tortas su rozem, slato ir saliu ppuosimai taip pat is tokiu paciu roziu ) sesei (svociai) labai patiko ideja tai sake pasnekes su daugeliu sveciu kad net dovanotu raudonas rozes blush2.gif (gal ir negrazu , bet cia jau ji sugalojo ) o mano puokste bus tokia tik su baltu perisimu http://www.google.lt...:429,r:12,s:190
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2012 01 03, 23:23)
Iš kokių gėlyčių būtų galima padaryti mėlyną-baltą puokštę? Ar irisai gerai laikosi šaltuoju laiku? Ar sunku jų gauti? Gal kas užmatė gražių tokių spalvų puokštelių?

Irisai visumoje lepoki ir gležnoki, bet tarp kitų gėlių išsilaikytų. Priklausomai nuo laiko galite rinktis Armėninę žydrę (tiesą ją išties nelengva gauti), jacintus, rugiagėles. Jeigu pagal laikmetį nieko negaunate būna ir dažytų rožių, ramuninių chrizantemų... jeigu ir tai nepatinka galimas variantas ir ryškus kaspinėlis. Žodžiu nėra padėties be išeities mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(weena @ 2012 01 04, 10:48)
sveiki, ar geguzes gale butu galimybe gauti bijunu?

Jau turėtumėte gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 13:57)
tamsiai raudonos , pas mus visos geles susijusios su vestuvemis bus is raudonu roziu ( mano ir pamergiu puokstes, tortas su rozem, slato ir saliu ppuosimai taip pat is tokiu paciu roziu ) sesei (svociai) labai patiko ideja tai sake pasnekes su daugeliu sveciu kad net dovanotu raudonas rozes  blush2.gif (gal ir negrazu , bet cia jau ji sugalojo )  o mano puokste bus tokia tik su baltu perisimu

Mes siemet ejome i vestuves, tai kvietime buvo irasyta kazkaip taip:

P.S. vestuviu gele-baltas kardelis

na ir visi kas ejom susipratom nesti tik baltus kardelius blush2.gif saleje jau buvo paruostos vazos tiems baltiems kardeliams.. Stalai taip pat buvo puosti baltu kardeliu kompozicijomis..na is kokiu 50 sveciu vos keli nesusiprato ka reik atnesti.. ax.gif Tai jus taip pat galit uzuomina parasyti i kvietimus apie raudonas rozes..taip pat labai butu patogu jei visi nestu siaip paprastai suristas rozes, nes puokstes paprastai labai daug vietos uzima..
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 04, 15:57)
Mes siemet ejome i vestuves, tai kvietime buvo irasyta kazkaip taip:

P.S. vestuviu gele-baltas kardelis

na ir visi kas ejom susipratom nesti tik baltus kardelius blush2.gif  saleje jau buvo paruostos vazos tiems baltiems kardeliams.. Stalai taip pat buvo puosti baltu kardeliu kompozicijomis..na is kokiu 50 sveciu vos keli nesusiprato ka reik atnesti.. ax.gif  Tai jus taip pat galit uzuomina parasyti i kvietimus apie raudonas rozes..taip pat labai butu patogu jei visi nestu siaip paprastai suristas rozes, nes puokstes paprastai labai daug vietos uzima..

Mano draugė kvietime rašė taip: "šventę norėtume papuošti baltais rožių žiedais" 4u.gif
Atsakyti