Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Jurguras @ 2011 12 04, 16:29)
Birzeliui rinkciausi bijunus wub.gif . Gal jau kaip kam jie pabodo,bet asmeniskai man jie graziausi wub.gif tik mano svente veliau,kai ju jau nebus verysad.gif

musu vestuves birzelio 1 d. ir as siuo metu galvoju apie baltus bijunus
jie tokie artimi man , tokie lietuviski, kaimiski blush2.gif
vestuves svesime kaimo sodyboje , tai manau kad prie interjero tikrai tiks smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos,
mano svente birzelio 2d. ar dar gauciau puokstei vedrynu?
svente bus su ryskiai zaliu akcentu, gal galite dar kazka rekomenduoti sezonisko?

ir dar turiu opu klausima, labai noreciau vyrui butonjere be geliu ziedu, o su kazkokiu ranku darbo pagrazinimu..nezinau net kaip cia issireiks, kazkur forume buvau uzmacius is medzio sakeles sukomponuota butonjere, bet niekaip nebeatrandu kurioj temoj... doh.gif gal esat kazka panasaus mate? ar zinot kas uzsiimtu tokiu rankdarbiu?

is anksto aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 12 05, 15:08)
sveikos, merginos,
mano svente birzelio 2d. ar dar gauciau puokstei vedrynu?
svente bus su ryskiai zaliu akcentu, gal galite dar kazka rekomenduoti sezonisko?

ir dar turiu opu klausima, labai noreciau vyrui butonjere be geliu ziedu, o su kazkokiu ranku darbo pagrazinimu..nezinau net kaip cia issireiks, kazkur forume buvau uzmacius is medzio sakeles sukomponuota butonjere, bet niekaip nebeatrandu kurioj temoj...  doh.gif  gal esat kazka panasaus mate? ar zinot kas uzsiimtu tokiu rankdarbiu?

Galimybė yra gauti, bet jau nelabai didelė, todėl pasigalvokite kažką kita vietoje jų, kad ir bijūnus 4u.gif
Jeigu norite žalios spalvos rinkitės gvazdiku, santini arba spyglines chrizantemas, Hypericum - žalumas efektingas. Kitų gėlių žalia jau būna tik žalsva smile.gif
Savo draugės vyrui dariau butonjetę - burlentę, buvo pageidaujamas toks dalykėlis iš jos pusės tongue.gif
Štai kaip ji atrodė blush2.gif

http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 05 gruodžio 2011 - 17:07
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 12 05, 15:08)
ir dar turiu opu klausima, labai noreciau vyrui butonjere be geliu ziedu, o su kazkokiu ranku darbo pagrazinimu..nezinau net kaip cia issireiks, kazkur forume buvau uzmacius is medzio sakeles sukomponuota butonjere, bet niekaip nebeatrandu kurioj temoj...  doh.gif  gal esat kazka panasaus mate? ar zinot kas uzsiimtu tokiu rankdarbiu?

stai, ka radau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ooo super kiek ideju! thumbup.gif sirdingai aciu mmmune ir zzzzzvimt

[quote=zzzzzvimt,2011 12 06, 18:26]
stai, ka radau:
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 12 06, 18:26)
stai, ka radau:

Manau, kad tokio tipo butonjetę bet kuri darbštesnių rankų nuotaka galėtų pagaminti ir padovanoti savo išrinktajam mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkur kazka buvau macius su povo plunksnytem zaliom. Nuotaka buvo su povo auskarais, o jaunikis su povo butonjete. Labai ispudingai atrode.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 12 02, 19:11)
Frezijos, eustomos, smulkiažiedės gerberos, Hypericum uogytės, irisai  4u.gif

Ačių už patarimus, labiausiai linkstu prie frezijų arba irisų wub.gif
Atsakyti
keli idomus ir netradiciniai variantai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image