mano puokste
QUOTE(mmmune @ 2011 11 26, 17:17)
Antra puokste labai labai
Sveikos merginos, kreipiuosi konsultacijos pas jus, kokia puokste geriausiai tiktu prie tokios suknytes? pirma norejau darytis kaskada, kazkodel man nepatinka baltos geles ir nenoreciau roziu, bet ar kokiov orchidejos gerai cia atrodytu? visiskai apie tai nenusimanau, todel prasau jusu pagalbos
vestuves po menesio, noriu kazkios sampaninio su rasalo spalvos puokstes.. gal pvz kas imes, kad atlaikytu salcius (jei tokie bus)
QUOTE(rena4iukas @ 2011 11 26, 23:06)
Sveikos merginos, kreipiuosi konsultacijos pas jus, kokia puokste geriausiai tiktu prie tokios suknytes? pirma norejau darytis kaskada, kazkodel man nepatinka baltos geles ir nenoreciau roziu, bet ar kokiov orchidejos gerai cia atrodytu? visiskai apie tai nenusimanau, todel prasau jusu pagalbos
Viskas priklauso nuo laiko kada Jūsų vestuvės Puikiai žiūrėtųsi visos klasikinio stiliaus puoktės, kadangi suknelė labai elegantiška ir prabangiai dekoruota. Netiktų jokios laukinės gėlės ar panašios į jas. Galite rinktis ir kaskadinę puokštę. O gėles prie šios suknelės siūlyčiau prabangesnes, klasikines. Nors daugumai tokios gėlės dabar jau pabodę, bet Jūsų suknelė galima sakyti, kad tokių tik ir reikalauja Jūsų minėtos orchidėjos puikiai atskleistų suknelės prabangą
Išteku gegužės pradžioje. Gal patartumėte,kokios tuo metu sezoninės gėlės? Ką rinktis? Esu visiškai pasimetusi
QUOTE(Tauragytė @ 2011 11 28, 14:14)
Išteku gegužės pradžioje. Gal patartumėte,kokios tuo metu sezoninės gėlės? Ką rinktis? Esu visiškai pasimetusi
Galite rintis visas įprastas gėles ir įvairias pavasarines: irisai, vėdrynai, tulpes, jacintai
kaip vadinasi tos mazytes baltos gelytes su juodais viduriukais?
Keletas idėjų žiemos nuotakoms (bet ne būtinai)
mmmune kokia puokštė su mėlynu akcentu tiktų tokiam suknelės tipui?
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 11 29, 16:01)
mmmune kokia puokštė su mėlynu akcentu tiktų tokiam suknelės tipui?
Kad ir tos pačios kalijos, kurias laiko nuotaka, tik man norėtųsi ne tokio ilgo koto, ir pvz gražiai jas surišti plačiu melynu kaspinu, suformuojant bantuką Taip pat galite rinktis tradicinio tipo puokštę - pusrutulį. Ją galite daryti iš įvairesnių gėlių pamaišant į jų pulką ir mėlynų gėlyčių
kaip vadinasi tos mazytes baltos gelytes su juodais viduriukais?
[/quote]
Tos gelytes vad. ornithogalum -ornitogalai arba liet.paukstpienes Labai grazios