Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

mano puokste 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 26 lapkričio 2011 - 17:42
QUOTE(mmmune @ 2011 11 26, 17:17)
Nuotakos puokščių tendencijos 2012 metams  4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Antra puokste labai labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kreipiuosi konsultacijos pas jus, kokia puokste geriausiai tiktu prie tokios suknytes? pirma norejau darytis kaskada, kazkodel man nepatinka baltos geles ir nenoreciau roziu, bet ar kokiov orchidejos gerai cia atrodytu? visiskai apie tai nenusimanau, todel prasau jusu pagalbos 4u.gif user posted image
Atsakyti
vestuves po menesio, noriu kazkios sampaninio su rasalo spalvos puokstes.. gal pvz kas imes, kad atlaikytu salcius (jei tokie bus)
Atsakyti
QUOTE(rena4iukas @ 2011 11 26, 23:06)
Sveikos merginos, kreipiuosi konsultacijos pas jus, kokia puokste geriausiai tiktu prie tokios suknytes? pirma norejau darytis kaskada, kazkodel man nepatinka baltos geles ir nenoreciau roziu, bet ar kokiov orchidejos gerai cia atrodytu? visiskai apie tai nenusimanau, todel prasau jusu pagalbos  4u.gif user posted image

Viskas priklauso nuo laiko kada Jūsų vestuvės smile.gif Puikiai žiūrėtųsi visos klasikinio stiliaus puoktės, kadangi suknelė labai elegantiška ir prabangiai dekoruota. Netiktų jokios laukinės gėlės ar panašios į jas. Galite rinktis ir kaskadinę puokštę. O gėles prie šios suknelės siūlyčiau prabangesnes, klasikines. Nors daugumai tokios gėlės dabar jau pabodę, bet Jūsų suknelė galima sakyti, kad tokių tik ir reikalauja tongue.gif Jūsų minėtos orchidėjos puikiai atskleistų suknelės prabangą 4u.gif
Atsakyti
Išteku gegužės pradžioje. Gal patartumėte,kokios tuo metu sezoninės gėlės? Ką rinktis? g.gif Esu visiškai pasimetusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauragytė @ 2011 11 28, 14:14)
Išteku gegužės pradžioje. Gal patartumėte,kokios tuo metu sezoninės gėlės? Ką rinktis? g.gif  Esu visiškai pasimetusi doh.gif

Galite rintis visas įprastas gėles ir įvairias pavasarines: irisai, vėdrynai, tulpes, jacintai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kaip vadinasi tos mazytes baltos gelytes su juodais viduriukais? 4u.gif
Atsakyti
Keletas idėjų žiemos nuotakoms (bet ne būtinai) 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mmmune kokia puokštė su mėlynu akcentu tiktų tokiam suknelės tipui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angeliocikas: 29 lapkričio 2011 - 15:07
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 11 29, 16:01)
mmmune kokia puokštė su mėlynu akcentu tiktų tokiam suknelės tipui?

Kad ir tos pačios kalijos, kurias laiko nuotaka, tik man norėtųsi ne tokio ilgo koto, ir pvz gražiai jas surišti plačiu melynu kaspinu, suformuojant bantuką smile.gif Taip pat galite rinktis tradicinio tipo puokštę - pusrutulį. Ją galite daryti iš įvairesnių gėlių pamaišant į jų pulką ir mėlynų gėlyčių 4u.gif
Atsakyti

kaip vadinasi tos mazytes baltos gelytes su juodais viduriukais? 4u.gif
[/quote]

Tos gelytes vad. ornithogalum -ornitogalai arba liet.paukstpienes smile.gif Labai grazios
Atsakyti