Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

Labai aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Kutveliuka,s labai gražūs darbeliai, labai mielos spalvytės, mergytė papuošta 4u.gif
Atsakyti
Tiek puikių darbų ir idėjų thumbup.gif šaunuolės mamytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 17, 13:41)
Pabandysiu pasigirti ir as smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal galite kepurytes schemute ikelti,aciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raima101 @ 2011 09 18, 09:47)
gal galite kepurytes schemute ikelti,aciukas  ax.gif

Sveiki, kad neturiu as jokiu schemuciu, is foto mezgiau ir tiek, pirma numezgu viena salika, palieku ant atskiro virbalo. numezgu kita salikeli kiek reikia ilgio ir tada ten kur siulas nenutrauktas prisidedu akiu kiek reikia priekiui, ismezgu antra salikeli, ir prisidedu akiu nugarai kiek reikia. taip susijungia i rata smile.gif na ir tada jau vaizduotes vaisius kokiu rastu megzti smile.gif
viena kepuryte pabaigoje susiaurinu ir uzbaigiu (na kaip ir iprasta). o kita kepouryte mezgiau tiesiai ilgeliau ir tada surisau smile.gif

oj nezinau ar cia kuo padejau ar nelabai... sunkiai man su aiskinimais doh.gif jei butent kazkurios vietos nesuprasitrasykit, pabandysiu pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 17, 14:41)
Pabandysiu pasigirti ir as smile.gif

Iš kokių siūlų mezgei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 09 18, 10:12)
Iš kokių siūlų mezgei?  4u.gif

100% merinosu vilna smile.gif dvigubu siuliuku 4u.gif
Atsakyti
O kažin, berniukui tokią, su šalikėliu kartu, bet žinoma vyriškesniu rašteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 18, 10:00)
Sveiki, kad neturiu as jokiu schemuciu, is foto mezgiau ir tiek, pirma numezgu viena salika, palieku ant atskiro virbalo. numezgu kita salikeli kiek reikia ilgio ir tada ten kur siulas nenutrauktas prisidedu akiu kiek reikia priekiui, ismezgu antra salikeli, ir prisidedu akiu nugarai kiek reikia. taip susijungia i rata smile.gif na ir tada jau vaizduotes vaisius kokiu rastu megzti smile.gif
viena kepuryte pabaigoje susiaurinu ir uzbaigiu (na kaip ir iprasta). o kita kepouryte mezgiau tiesiai ilgeliau ir tada surisau smile.gif

oj nezinau ar cia kuo padejau ar nelabai... sunkiai man su aiskinimais  doh.gif  jei butent kazkurios vietos nesuprasitrasykit, pabandysiu pagelbeti smile.gif

Kutveliuk, ar praktiskos tos kepures su salikais? g.gif Labai suzavejo, bet kaip jie ten susirisa? g.gif Prieky po kalklu, o kaip tada ant striukes ar paltuko uzvyniot ji? Nelieka kaklas nuogas? Ar jie tik po apacia dedas?
Atsakyti
Grazios kepurytes, visada zavejausi tokio modelio, gaila, kad maniske jau isaugo is tokio amziaus, o sunui nelabai tokios patinka.... man tai labai grazu wub.gif
Kiek daug megztuku ir liemeniu thumbup.gif

O cia mano - pirma karta toki modeli mezgiau, bet man jis visai nieko, tik mezgesi ilgai, nes siuliukai - labai plona vilnele... Toks minkstas, plonas ir siltas dalykiukas smile.gif. Manekene - mano dukra, bet ji siek tiek per smulki, taciau manau, kad vaizdas matosi smile.gif ir uzsakovei patiks

user posted image

is arciau

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 18 rugsėjo 2011 - 14:58
[quote=villyte,2011 09 18, 14:57]

O cia mano - pirma karta toki modeli mezgiau, bet man jis visai nieko, tik mezgesi ilgai, nes siuliukai - labai plona vilnele... Toks minkstas, plonas ir siltas dalykiukas smile.gif. Manekene - mano dukra, bet ji siek tiek per smulki, taciau manau, kad vaizdas matosi smile.gif ir uzsakovei patiks

labai gražu... o kokio pločio ir ilgio tą vieną juostą mezgėt?
Atsakyti
[quote=andrejyte,2011 09 18, 16:03]
[quote=villyte,2011 09 18, 14:57]

labai gražu... o kokio pločio ir ilgio tą vieną juostą mezgėt?
[/quote]
Dekui, plotis apie 65 cm, ilgis apie 100 cm
Atsakyti