Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

Visada įlendu į šią temą seilę pavarvinti, tačiau šį kartą nusprendžiau ir truputį savo darbelių įkelti ax.gif Megztukai megzti jau daug anksčiau, todėl apnešioti jau blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuze1977 @ 2011 09 16, 16:50)
Visada įlendu į šią temą seilę pavarvinti, tačiau šį kartą nusprendžiau ir truputį savo darbelių įkelti  ax.gif  Megztukai megzti jau daug anksčiau, todėl apnešioti jau  blush2.gif

wow grazu thumbup.gif ,vis zadu ir as kada nors numegzti sunui liemene su Makvinu,tikiuosi atrasiu tam laiko iki ziemos... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze1977 @ 2011 09 16, 15:50)
Visada įlendu į šią temą seilę pavarvinti, tačiau šį kartą nusprendžiau ir truputį savo darbelių įkelti  ax.gif  Megztukai megzti jau daug anksčiau, todėl apnešioti jau  blush2.gif

kokie gražūs megztukai wub.gif
Atsakyti
beprotiskai grazus visu darbeliai,ir kaip jus ismokot megzt as dau metu bandau su virbalais susidraugaut na neklauso jie manes nors tu ka,o taip norisi savo rankom ka nors grazaus nusimegzt
Atsakyti
QUOTE(ievuze1977 @ 2011 09 16, 17:50)
šį kartą nusprendžiau ir truputį savo darbelių įkelti  ax.gif

Man tas apelsininis su pynėm labai labai wub.gif Tokia rankų šiluma sklinda iš jo ir ne dėl šiltos spalvos, o dėl pynių.
Atsakyti
Pabandysiu pasigirti ir as smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 17, 14:41)

Labai labai wub.gif
Atsakyti

Nu labai gražu, man ypač to pirmojo komplektėlio liemenytė ir ta antroji, nežinau, tne liemenytė ar mažiukas sarafaniukas. Na labai skoningi ir dailūs darbai wub.gif
Atsakyti

Kaip grazu wub.gif Jau ir man prireike tokia kepuryte numegzti doh.gif
Kutveliukai gal turi kurios nors rozines kepurytes schema? nu nerealiai grazios kiepkos ir dar taip kruopsciai padarytos! Ypac ta su 'spurgiukais' ir ale kutosu ant virsugalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 17 rugsėjo 2011 - 14:31
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 15:30)
Kaip grazu  wub.gif  Jau ir man prireike tokia kepuryte numegzti  doh.gif
Kutveliukai gal turi kurios nors rozines kepurytes schema? nu nerealiai grazios kiepkos ir dar taip kruopsciai padarytos! Ypac ta su 'spurgiukais' ir ale kutosu ant virsugalvio.

as tokias kiepkas jau antra ziema mezgu, bet jokiu schemu neturejau, is paveiksliuko, o rasta bet koki, kuris man grazus su pynem ar pan pasirenku ir pirmyn smile.gif
o virsuj ne kutosiukas smile.gif
kepure nesiaurinta, o megzta tiesiai ilgiau ir tada sutraukta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 17, 15:53)
as tokias kiepkas jau antra ziema mezgu, bet jokiu schemu neturejau, is paveiksliuko, o rasta bet koki, kuris man grazus su pynem ar pan pasirenku ir pirmyn smile.gif
o virsuj ne kutosiukas smile.gif
kepure nesiaurinta, o megzta tiesiai ilgiau ir tada sutraukta smile.gif

del kutoso, tai supratu-tik pavadinau taip:) aciu uz paaiskinima. Dar karta pasidziaugiu jusu kiepkomis- Faaaainos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 17, 13:41)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti