Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(Olaiva @ 2011 09 14, 10:09)
Lace,išgimdei tikrą grožį wub.gif  thumbup.gif o pasuknele kaip dera,jokio blizgesio.to-bu-la wub.gif kada šventė bus?

ačiū 4u.gif Šventė spalio 1 d.
Atsakyti
mano ,,padejejos" sesers Daivos kurinelis dukrytei.ne viena darbeli mes darom bendrom jegom ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 09 14, 11:13)
mano ,,padejejos" sesers Daivos kurinelis dukrytei.ne viena darbeli mes darom bendrom jegom ax.gif

Mielas darbukas , ir matyt mergaitei patinka smile.gif Smagu, kad tokią padėjėją turit, ir dar sesę smile.gif .
Atsakyti
Lace, kažkas nepakartojamo ir nuostabaus 4u.gif
Atsakyti
Lace jau pagyriau kitoj temoj, dabar girsiuosi pati tongue.gif

giriuosi savo pagaliau isvargta palaidine... pirmiausiai tai atsibodo gelyciu nerimas, deliojimas ir skaiciavimas o po to tankiosios dalies isemimai, platinimai etc antrakart tokios nenerciau doh.gif

beje man per didele bet vaizdas matosi smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 09 14, 18:11)
user posted image

Biski as ne i tema, bet kokie faaaaini batai! bigsmile.gif Aisku nerinys taip pat vertas atskiro pagyrimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 14, 17:24)
Biski as ne i tema, bet kokie faaaaini batai! bigsmile.gif  Aisku nerinys taip pat vertas atskiro pagyrimo  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu smile.gif man jie irgi labai labai smile.gif

o cia dar:
buvo ilga suknele- ne karto neuzsidejau
pasidariau trumpa - ne karto neuzsidejau
pasidariau skraiste - nesioju beveik kasdien ir visi sutikti giria lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nelabai ryski foto bet...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 14 rugsėjo 2011 - 17:53
QUOTE(La Perla @ 2011 09 14, 18:11)
Lace jau pagyriau kitoj temoj, dabar girsiuosi pati  tongue.gif

giriuosi savo pagaliau isvargta palaidine... pirmiausiai tai atsibodo gelyciu nerimas, deliojimas ir skaiciavimas o po to tankiosios dalies isemimai, platinimai etc antrakart tokios nenerciau  doh.gif

La Perla graziai ir kruosciai padaryta ,as tokias net dvi dariau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 09 14, 18:42)
La Perla graziai ir kruosciai padaryta ,as tokias net dvi dariau  doh.gif  4u.gif

aciu ir uzuojauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 13, 13:27)
Giriuosi ir aš  ax.gif

wow, nepakartojamas grozis, grazu wub.gif isivaizduoju, kokia grazi mergytebus kriksto diena
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 09 13, 16:27)
Giriuosi ir aš  ax.gif

Vajeee kiek cia darbo, bet labai grazu.... Dariau sau bliuzele tokia (planuose buvo sau suknele, paskui bliuzele ilgom rankovem, o galiausiai gavosi bliuzele isvis be rankoviu - nu kazkas baisaus daryti ta tinkleli su motyvais ir formuoti forma ). 2.5 metu vis padedama ir vel paiimdama neriau, kol pabaigiau. medali reikia duoti auksarankei, apsiemusiai toki darba daryti,first.gif labai bus vaikutis pasipuoses su meile ir tokiu kruopstumu padaryta suknelyte

La Perla, visu galu meistre - is vienu rubu kitus sugebi sukonstruoti ir pritaikius puikiai nesioti, saunuole, kad esi tokia isradinga..... Bliuzele nematyta, cia turbut pacios kuryba?
Atsakyti
Noriu pasigirti savo darbu, dar reik kelias eiles nunerti bet nebeliko siulu kitai vasarai baigsiu, tai net neskalbtas ir apacia nelabai patinka tokia susikreivinus bet gal isskalbus pasitaisys (tik nekreipkit demesio i veidrodi ten skalbiniai sudziauti doh.gif )
user posted image
Atsakyti