Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

Ligvita gražu 4u.gif
Atsakyti
LIGVITA thumbup.gif

GELITA bigsmile.gif NEREALU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2011 10 23, 15:25)
Pasirodau  blush2.gif su savo variantu palto Sylvi by Mari Muinonen
Siūlai nuotraukoje. Mezgiau 3,5 numeriuko virbalais, sumezgiau 1150 gramų. Mezginys ne ypatingai storas, tad dėl šiltumo dėjau pamušalą. Schemų neturėjau, tiesiog žiūrėjau į originalo nuotrauką.

jau seniai maciau sito palto foto kazkieno ikeltoje idejoje.... Nerealiai jis man patiko, labai graziai ir igyvendinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2011 10 23, 14:25)
Pasirodau  blush2.gif su savo variantu palto Sylvi by Mari Muinonen
Siūlai nuotraukoje. Mezgiau 3,5 numeriuko virbalais, sumezgiau 1150 gramų. Mezginys ne ypatingai storas, tad dėl šiltumo dėjau pamušalą. Schemų neturėjau, tiesiog žiūrėjau į originalo nuotrauką.

koks gražus darbas wub.gif
Atsakyti
Gelita,nuostabu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif 10balu!

Ligvita,labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip žadėjau šio šalio raštelis..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, ėjau pro šalį, sakau, ai, gal ir aš pasigirsiu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
chimera, siaubingai gražus megztukas bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos.
Gelita, paltukas fantastiskas, jau senokai i ji seile varvinu rusaiciu forume. Jusu atlikmas nepriekaistingas, man asmeniskai gal net graziau uz originala
Atsakyti
aciuks.gif visoms merginoms už gražus žodžius blush2.gif
Noriu šiek tiek apie siūliukus parašyti... Na nelikau labai sužavėta jais. Mezginys patyso apie gerą sprindį, nors ploviau rankomis ir džiovinau patiesus. Siūlų aprašyme skaičiau, kad gamintojai rekomenduoja plauti mašina. Nesiryžau to išbandyti. Mezgant siūlai skersavo (gal kitu raštu mezgant būtų viskas gerai). Sekantį kartą paltui rinkčiausi storesnius siūlus, kurių sudėtyje būtų bent truputis sintetikos...Šeip pats siūlas labai švelnus ir minkštas.
Siūlai pirkti Casa Lanoje, internete prekiauja čia http://www.mezginiup.../509/wollywasch
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2011 10 23, 10:05)
vyriskos pirstines mano vyriskiui  biggrin.gif

Super. Jau seniau buvau užmačius tokias pirštines ir pagalvojau, kad maniškiui turėtų netgi labai patikti smile.gif. Gal pasidalintumėte briedžių schema? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 22, 13:07)
pasirodysiu  ax.gif

storasiule tunika su apykakle - kapisonu

user posted image

Nu ne nuodėmė dar kartą pakartoti šitą nuotrauką... blush2.gif
Mane tai labai sužavėjo apykaklė - kapišonas:

1. Kaip jis megztas
2. Gal turit nuotrauką kaip atrodo uždėtas kaip kapišonas?

Fantastiškas grožis...
Atsakyti