Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 22, 14:18)
kaip faina, kokie siūliukai čia?

Prisidedu prie pagyrimų 4u.gif Lusasitos tunikai ir laukiu siūlų pavadinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 10 21, 22:28)
Gražus šalis "mėlynas sapnas".
P.s.Man nelabai patinka,kai yra  prašoma raštų , bet šįkart jungiuosi prie tokių ir AŠ NORIU ŠALIO MĖLYNAS SAPNAS RAŠTO. . jEI PASIDALINSITE ARBA NURODYSITE NUORODĄ, BŪSIU DĖKINGA .

Visada pasidalinu, jei ką domina, tik luktelėkite iki pirmadienio - pasirodo darbiniam kompe likę...
Atsakyti
LUSASITA, VA CIA TAI GROZIS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 22 spalio 2011 - 16:45
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 22, 12:07)

storasiule tunika su apykakle - kapisonu

TRŪKSTA ŽODŽIŲ wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2011 10 22, 15:41)
Visada pasidalinu, jei ką domina, tik luktelėkite iki pirmadienio - pasirodo darbiniam kompe likę...

Tai va kur gimsta tokie šedevrai lotuliukas.gif darbe cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 22, 12:07)
pasirodysiu  ax.gif

storasiule tunika su apykakle - kapisonu

kokia graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
melynoji servetelinuke labai thumbup.gif , daug darbo ideta plonais virbalais, tunika idomi is skirtingo storio siulu, salio melyno idomus ratas, vaikiskos liemenytes thumbup.gif , raudonoji suknele fantastiska, paprasta bet elegantiska wub.gif

O cia mano katik baigtas salis is moheros su silku ir organzine sage prie jo smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
Merginos, aš dėl prašomų mezgimo raštų. Tikriausiai ir esu skaičiusi tokį komentarą, kai "nusimuilinama" nuo rašto pasidalijimo. O aš apsidžiaugiau, kad Jūs palaikėte mano prašymą ir su nekantrumu laukiu pirmadienio, to mėlynojo sapno.... ax.gif

Ir dar: visada labai renkuosi, abejoju g.gif dėl siūlų spalvos. Kad ir kiek laiko sugaiščiau tiems pamąstymams, bet rezultatas toks pat: nusipirkau ne tą spalvą. (esu svarstyklė. Nors horoskopais netikiu ,bet apie savo ženklą esu perskaičiusi, kad kaip bepadaryčiau, būsiu nepatenkinta (pirksiu- ne tą nusipirkau, nesipirksiu-vėl gailėsiuosi.)
O kaip renkatės Jūs spalvas, kaip kovojate dėl abejonių?
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 10 22, 23:31)
Merginos, aš dėl prašomų mezgimo raštų. Tikriausiai ir esu skaičiusi tokį komentarą, kai "nusimuilinama" nuo rašto pasidalijimo. O aš apsidžiaugiau, kad Jūs palaikėte mano prašymą ir  su nekantrumu laukiu pirmadienio, to mėlynojo sapno.... ax.gif

Ir dar: visada  labai renkuosi, abejoju  g.gif  dėl siūlų spalvos. Kad ir kiek laiko sugaiščiau tiems pamąstymams, bet rezultatas toks pat: nusipirkau ne tą spalvą. (esu svarstyklė. Nors horoskopais netikiu ,bet apie savo ženklą esu perskaičiusi, kad kaip bepadaryčiau, būsiu nepatenkinta (pirksiu- ne tą nusipirkau, nesipirksiu-vėl gailėsiuosi.)

Spalvas pasako uzsakoves, o jei sau - patinka spalva ir perku, ziuriu i sudeti siulu, svarbu kokybe, o ne kiekybe ax.gif ... derinu jau prie turimu rubu, galvoju prie ko nesiosiu, ar bus kaip derinti..... nekovoju su abejonemis, jei ir nepatinka nusipirkti siulai, ka nors kita numezgu arba padedu geresniems laikams, paskui smagu surasti pamirstus naujus siulus kai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, pas mane per tas abejones jau du krepšiai siūlų susikaupė. Tai ir griebsiu "mėlynąjį sapną". Bet man taip greit nesigaus, mat mezgimas-mano hobi.
Bet čia visada apsilankau, pasidomiu, gaunu patarimų. Ir tiesiog džiaugiuosi, kad dar yra tokių darbštuolių auksarankių.
Atsakyti
aciu visoms pastebejusioms tunika 4u.gif 4u.gif 4u.gif

siulai tapo problemyte, kai kliente norejo storesniu dar storesniu ir dar storesniu smile.gif
O rankoviu is plonu siulu

taigi pirkti mazametrazius siulus, kur 100 gr 100 m atkrito galimybe.

rinkomes http://siulai.eu/lt/...;category_id=26
100 gr 150 m
rankovems 1 siulas
kuneliui 5 tokie siulai. tai siulo storis gavosi 100 gr 30 metru .
Virbalus emiau storiausisu kokius tik radau 15 mm su valu ( mat siules tokiam storasiuliui kazkas baisaus) ir tai man kietamezgei galejo jie but dar storesni ..
kuneliui aplink apacioj dejau 44 akis , sumazinau iki 42 - 40, paskuj vel pridejau iki 42 - 44
tunikai reikejo 1200 gr siulu
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 23, 00:34)
aciu visoms pastebejusioms tunika  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tunikai reikejo 1200 gr siulu

tokia sunkoka tunikute smile.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 22 spalio 2011 - 23:57
QUOTE(serbentėlė @ 2011 10 22, 23:31)

Aš derinu mezginį prie turimų rūbų ax.gif

Skara "Gail":

user posted image
Atsakyti