Gražus šalis "mėlynas sapnas".
P.s.Man nelabai patinka,kai yra prašoma raštų , bet šįkart jungiuosi prie tokių ir AŠ NORIU ŠALIO MĖLYNAS SAPNAS RAŠTO. . jEI PASIDALINSITE ARBA NURODYSITE NUORODĄ, BŪSIU DĖKINGA .
serbentėle, kodel nepatinka kai prasoma rastu, juk cia ne nusikaltimas
aha kodel nepatinka? jei nesidalintu nei viena tais rastais- mirtu momentaliai musu SM rankdarbiu namuciai
ir man patinka ir mintim ir rastuku pasidalinti, jei darbelis dziugina tave, ir kazkas kazka panasaus nori tureti vadinasi tai verta to ideto darbo ir demesio
QUOTE(Kodencija @ 2011 10 22, 10:25)
ir man patinka ir mintim ir rastuku pasidalinti, jei darbelis dziugina tave, ir kazkas kazka panasaus nori tureti vadinasi tai verta to ideto darbo ir demesio
Auksiniai zodziai
QUOTE(serbentėlė @ 2011 10 21, 23:28)
Gražus šalis "mėlynas sapnas".
P.s.Man nelabai patinka,kai yra prašoma raštų , bet šįkart jungiuosi prie tokių ir AŠ NORIU ŠALIO MĖLYNAS SAPNAS RAŠTO. . jEI PASIDALINSITE ARBA NURODYSITE NUORODĄ, BŪSIU DĖKINGA .
jei nenori dalintis niekas tada ir nededa savo darbu i forumus
aisku yra ir cia tokiu kur ideda ir ale dingsta, tipo uzsiemusios ir pan ir gaila to rasto ar scemos nuorodos idet
pasirodysiu
storasiule tunika su apykakle - kapisonu
Lusasita - :
Šaunuolės mamos darbštuolės
Prisižiūrėjus darbelių, po to mintis mintį veja, o laiko visiškai nėra
Prisižiūrėjus darbelių, po to mintis mintį veja, o laiko visiškai nėra
WAAAAAAAAAAAAAAU Lusasita,atrodo-taip paprasta,bet tame ir visas grožis Kukliai ir gražiai- .
Dar klausimukas-krūtinė irgi formuota mezgant?
Dar klausimukas-krūtinė irgi formuota mezgant?
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 22, 12:07)
pasirodysiu
superine tunika.