Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

Gražus šalis "mėlynas sapnas".
P.s.Man nelabai patinka,kai yra prašoma raštų , bet šįkart jungiuosi prie tokių ir AŠ NORIU ŠALIO MĖLYNAS SAPNAS RAŠTO. . jEI PASIDALINSITE ARBA NURODYSITE NUORODĄ, BŪSIU DĖKINGA .
Atsakyti
serbentėle, kodel nepatinka kai prasoma rastu, juk cia ne nusikaltimas g.gif g.gif
Atsakyti
aha kodel nepatinka? jei nesidalintu nei viena tais rastais- mirtu momentaliai musu SM rankdarbiu namuciai verysad.gif
Atsakyti
ir man patinka ir mintim ir rastuku pasidalinti, jei darbelis dziugina tave, ir kazkas kazka panasaus nori tureti vadinasi tai verta to ideto darbo ir demesio
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 10 22, 10:25)
ir man patinka ir mintim ir rastuku pasidalinti, jei darbelis dziugina tave, ir kazkas kazka panasaus nori tureti vadinasi tai verta to ideto darbo ir demesio

Auksiniai zodziai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 10 21, 23:28)
Gražus šalis "mėlynas sapnas".
P.s.Man nelabai patinka,kai yra  prašoma raštų , bet šįkart jungiuosi prie tokių ir AŠ NORIU ŠALIO MĖLYNAS SAPNAS RAŠTO. . jEI PASIDALINSITE ARBA NURODYSITE NUORODĄ, BŪSIU DĖKINGA .

jei nenori dalintis niekas tada ir nededa savo darbu i forumus mirksiukas.gif
aisku yra ir cia tokiu kur ideda ir ale dingsta, tipo uzsiemusios ir pan ir gaila to rasto ar scemos nuorodos idet cool.gif
Atsakyti
pasirodysiu ax.gif

storasiule tunika su apykakle - kapisonu

user posted image
Atsakyti
Lusasita - thumbup.gif:
Atsakyti
Šaunuolės mamos darbštuolės 4u.gif

Prisižiūrėjus darbelių, po to mintis mintį veja, o laiko visiškai nėra doh.gif
Atsakyti
WAAAAAAAAAAAAAAU Lusasita,atrodo-taip paprasta,bet tame ir visas grožis wub.gif Kukliai ir gražiai- thumbup.gif .
Dar klausimukas-krūtinė irgi formuota mezgant?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 22, 12:07)
pasirodysiu  ax.gif

storasiule tunika su apykakle - kapisonu

user posted image

superine tunika.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 10 22, 13:07)

kaip faina, kokie siūliukai čia?
Atsakyti